alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εως καμία...Πολυ βιαστικο, ελαχιστες φορες εχουμε μαλωσει.
Εως καμία...Πολυ βιαστικο, ελαχιστες φορες εχουμε μαλωσει.
Εμεις ομηρικο καυγα? Πότε?Εναν ομηρικο καυγα ειχαμε μεχρι τωρα κ δεν νομιζω οτι θα ξανασυμβει.
Εως καμία...
Εμεις ομηρικο καυγα? Πότε?
μια σχεση με απολυτη κατανοηση.δηλαδη μια σχεση με απολυτη εμπιστοσυνη?
Στην αρχηΕμεις ομηρικο καυγα? Πότε?
μια σχεση με απολυτη κατανοηση.
εχουν καλο design.Τα μπρασελε κυριωςθεωρω πιο ομορφα και ανωτερα τα TAG HEUER από ρολογια
μουναρος ???
Τύπε μαλλον εννοει μια φαση που εκεινη καθοταν εξαλλη στον καναπε κι εγω ακινητος αμιλητος στην πολυθρονα, κουβεντα δεν ακουστηκε, αυτο ηταν μαλλον ο ομηρικος μας καυγας.
Κλασικός άντρας
Με τετοιες ατακες, να εισαι σιγουρος...
Τότε που φωναζα στο τηλεφωνο?Στην αρχη
και γαμω τις φασειςΤύπε μαλλον εννοει μια φαση που εκεινη καθοταν εξαλλη στον καναπε κι εγω ακινητος αμιλητος στην πολυθρονα, κουβεντα δεν ακουστηκε, αυτο ηταν μαλλον ο ομηρικος μας καυγας.
Ναι φιλε μου. Μονο που προτιμησε εμενα για βολτα.Τυπε εγω πιστευω οτι το μουσκεψε το βρακακι της. :S :S :S
Οχι αγαπη, ο ομηρικος καυγας ηταν οταν εφυγα διακοπεςΤύπε μαλλον εννοει μια φαση που εκεινη καθοταν εξαλλη στον καναπε κι εγω ακινητος αμιλητος στην πολυθρονα, κουβεντα δεν ακουστηκε, αυτο ηταν μαλλον ο ομηρικος μας καυγας.
Τύπε μαλλον εννοει μια φαση που εκεινη καθοταν εξαλλη στον καναπε κι εγω ακινητος αμιλητος στην πολυθρονα, κουβεντα δεν ακουστηκε, αυτο ηταν μαλλον ο ομηρικος μας καυγας.
Εν τω μεταξυ ειχα και αδικο και βγηκα κι απο πανωκαι γαμω τις φασεις
οχιησουν αθωος τυπε?
Περιεργη αποψη εχεις για τον καυγα, εκει εγω φωναζα κι εσυ ακουγες.Οχι αγαπη, ο ομηρικος καυγας ηταν οταν εφυγα διακοπες
Ναι ο μαχαραγιας!!!Εν τω μεταξυ ειχα και αδικο και βγηκα κι απο πανω