Νέα

Αυτοκίνητο: Γαμούν οι Ιάπωνες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Τὸ GT-R ὄντως πολὺ καλόν.

Εἰς τὸ leaf φαίνεται ὅτι δέν πρέπῃ νὰ πιέζῃ τις πολὺ τὸ ποδόπληκτρον τοῦ "καυσίμου" διότι ...ξεζουμίζει.

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
NISSAN rulleeeeezzzzz!!!!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ο δείκτης καυσίμου κατεβαίνει όπως και το στοφόμετρο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το ηλεκτρικό πάντως πολύ καλό φαίνεται. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :dancing: :dancing: :dancing:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
όλα στην θεωρία ακούγονται ωραία αλλά να δούμε στην πράξη ευκολία χρήσης (σκέψου να πρέπει να κρεμάς καλώδια από το διαμέρισμα), κατανάλωση ρεύματος που δεν θα είναι καθόλου αμελητέα, αξιοπιστία και φυσικά κόστος γιατί αν έχει π.χ. κ το leaf 27-30χιλιάρικα πόσο θα πουλήσει? ντιζαινάτο δεν είναι σε καμία περίπτωση να πεις ότι το βλέπεις και λιώνεις πάντως για να σε βάλει στο τρυπάκι να το αγοράσεις με 150 δόσεις :2funny:

το Opel Ampera στην θεωρία πάντα, θα έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει και βενζινοκινητήρα οπότε δεν εξαρτιέσαι απο τις μπαταρίες αποκλειστικά...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εμένα μου φαίνεται καλό το leaf. Σε σύγκριση π.χ. με το Prius, για το οποίο έχω μάθει μερικά πράματα από ιδιοκτήτες.
160 km αυτονομία με τη μπαταρία του και 105hp είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
(Prius = 30km αυτονομία μόνο με τη μπαταρία).

Βεβαίως, αυτά δεν είναι αμάξια για ταξείδια των 400-500 km την ημέρα, αλλά για κάθε μέρα σπίτι-γραφείο και βολτίτσα στα πέριξ το Σ/Κ είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Και (σχεδόν) τσάμπα κατανάλωση.

Έμαθα μάλιστα ότι το καινούριο Prius μπαίνει και αυτό στην πρίζα (για το βράδυ - δεν ξέρω αν αληθεύει).

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Εμένα μου φαίνεται καλό το leaf. Σε σύγκριση π.χ. με το Prius, για το οποίο έχω μάθει μερικά πράματα από ιδιοκτήτες.

Βεβαίως, αυτά δεν είναι αμάξια για ταξείδια των 400-500 km την ημέρα, αλλά για κάθε μέρα σπίτι-γραφείο και βολτίτσα στα πέριξ το Σ/Κ είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Και (σχεδόν) τσάμπα κατανάλωση.

Έμαθα μάλιστα ότι το καινούριο Prius μπαίνει και αυτό στην πρίζα (για το βράδυ - δεν ξέρω αν αληθεύει).

Το Prius δε κινείται ούτε για ένα μέτρο αν δεν έχει βενζίνη, εκτός αν η βενζίνη τελειώσει ενώ κινείται.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το Prius δε κινείται ούτε για ένα μέτρο αν δεν έχει βενζίνη, εκτός αν η βενζίνη τελειώσει ενώ κινείται.

Δεν το έχω οδηγήσει.
Μου είπε όμως φίλος μου που το έχει (ένα μοντέλο πριν από αυτό με τη πρίζα) ότι έχει selection "Electric motor only" και τότε δε παίρνει η βενζίνα, εκτός κι αν η μπαταρία πέσει κάτω από 15%.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δεν το έχω οδηγήσει.
Μου είπε όμως φίλος μου που το έχει (ένα μοντέλο πριν από αυτό με τη πρίζα) ότι έχει selection "Electric motor only" και τότε δε παίρνει η βενζίνα, εκτός κι αν η μπαταρία πέσει κάτω από 15%.

Όταν είναι φορτισμένη η μπαταρία (η φόρτιση πραγματοποιείται λόγω κίνησης χωρίς πάτημα γκαζιού - επιβράδυνση ή κατηφόρα-, ή κατά τη διάρκεια
του φρεναρίσματος) και το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα σχετικά χαμηλή (κάτω από 50 χλμ ανά ώρα) και δεν υπάρχει απότομη επιτάχυνση ή πολύ
απότομη ανηφόρα τότε λειτουργεί αποκλειστικά ως ηλεκτρικό.
Αν το ρεζερβουάρ είναι άδειο απλά δε παίρνει μπροστά.

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
το οτι στη χωρα μας οι υποδομες ειναι παρομοιες με αυτες των αδελφων της χωρων αιγυπτου, πακισταν, μπαγκλαντες, νηγηριας, γουατεμαλας και λοιπων τριτοκοσμικων δεν σημαινει οτι αυτοκινητα σαν το λιφ ειναι γτπ. απλα δεν εναι καταλληλα για εμας (που να τρεχεις τωρα με τη μπαλαντεζα... κι αμα μενεις και στον 8ο και δε φτανει μεχρι κατω, απεργιες δεη κλπ κλπ και γενικα γαμα τα... ασε που μπορει να μην εχουν και χωρο για τους ντενεκεδες με τα τυρια, τα λαδια και το  μουστο απο την καρδιτσομαγουλα που φορτωνουμε για αθηνα). δεν ειμαστε για τετοια καραγκιοζιλικια εμεις τυπου λιφ. το ιδανικο αυτοκινητο για τον ολοενα και φτωχοτερο λαο της μπανανιακης δημοκρατιας των νεοελληνων της σκυλοποπ ειναι σιγουρα καποιο τζιπ της λαντα. αθλιο απο καθε αποψη, παμφτηνο αλλα και γερο για να αντεχει τους εξισου αθλιους και γεματους λακουβες και κακοτεχνιες δρομους της. για τη δε αναλογη νοοτροπια και συμπεριφορα των νεοελληνων οδηγων δεν θα αναφερθω γιατι ηδη εχω αρχισει να βγαινω οφφ τοπικ. α ρε "ΚΟΡΟΙΔΑ" ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΟΟΟΙΙΙΙ...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αληθευει, και εχει λιγο καλυτερη εμβελεια με μπαταρια μονο.

Συνημμένα

• Prius.JPG
    Prius.JPG
    185,2 KB · Εμφανίσεις: 29

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και μερικα που δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα.

Συνημμένα

• Toy1.JPG
    Toy1.JPG
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Toy 2.JPG
    Toy 2.JPG
    195,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και μερικα ακομα.

Συνημμένα

• Toyota.JPG
    Toyota.JPG
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Toy3.JPG
    Toy3.JPG
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 38

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και με επιδοσεις.

Συνημμένα

• Toyota 6.JPG
    Toyota 6.JPG
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Και απο το παρελθον.

Συνημμένα

• 2000GT.JPG
    2000GT.JPG
    182,6 KB · Εμφανίσεις: 38

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αυτή η νοοτροπία που υπάρχει πάντως, ότι τα οικολογικά αμάξια πρέπει να είναι και εκτρώματα εμφανισιακά μου
τη σπάει πολύ. ¨Επρεπε να τα κάνουν εντυπωσιακά.

Επισκέπτης
Αυτή η νοοτροπία που υπάρχει πάντως, ότι τα οικολογικά αμάξια πρέπει να είναι και εκτρώματα εμφανισιακά μου
τη σπάει πολύ. ¨Επρεπε να τα κάνουν εντυπωσιακά.
Ἀγοράσατε τότε ἕν Tesla (0-100 3,7΄΄, τελικὴ (μετὰ περιοριστοῦ) 201 km/h, ἐμβέλεια 500 km) ἀλλά:

- Θὰ ἐξαγάγετε ἐκ τῶν θυλακίων σας 100.000.

- Θὰ ἀναμένετε 3,5 ὥρας δι' ἕκαστον ἀνεφοδιασμόν.

Συνημμένα

• 800px-Tesla_Roadster_AMI.JPG
    800px-Tesla_Roadster_AMI.JPG
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom