anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.213
- Πόντοι
- 506
Τους βάλανε πάλι τα γυαλιά οι Ιάπωνες στα αυτοκινητα....
Τους βάλανε πάλι τα γυαλιά οι Ιάπωνες στα αυτοκινητα....
Εμένα μου φαίνεται καλό το leaf. Σε σύγκριση π.χ. με το Prius, για το οποίο έχω μάθει μερικά πράματα από ιδιοκτήτες.
160 km αυτονομία με τη μπαταρία του και 105hp είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
(Prius = 30km αυτονομία μόνο με τη μπαταρία).
Βεβαίως, αυτά δεν είναι αμάξια για ταξείδια των 400-500 km την ημέρα, αλλά για κάθε μέρα σπίτι-γραφείο και βολτίτσα στα πέριξ το Σ/Κ είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Και (σχεδόν) τσάμπα κατανάλωση.
Έμαθα μάλιστα ότι το καινούριο Prius μπαίνει και αυτό στην πρίζα (για το βράδυ - δεν ξέρω αν αληθεύει).
Το Prius δε κινείται ούτε για ένα μέτρο αν δεν έχει βενζίνη, εκτός αν η βενζίνη τελειώσει ενώ κινείται.
Δεν το έχω οδηγήσει.
Μου είπε όμως φίλος μου που το έχει (ένα μοντέλο πριν από αυτό με τη πρίζα) ότι έχει selection "Electric motor only" και τότε δε παίρνει η βενζίνα, εκτός κι αν η μπαταρία πέσει κάτω από 15%.
Εμένα μου φαίνεται καλό το leaf. Σε σύγκριση π.χ. με το Prius, για το οποίο έχω μάθει μερικά πράματα από ιδιοκτήτες.
160 km αυτονομία με τη μπαταρία του και 105hp είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
(Prius = 30km αυτονομία μόνο με τη μπαταρία).
Βεβαίως, αυτά δεν είναι αμάξια για ταξείδια των 400-500 km την ημέρα, αλλά για κάθε μέρα σπίτι-γραφείο και βολτίτσα στα πέριξ το Σ/Κ είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ... Και (σχεδόν) τσάμπα κατανάλωση.
Έμαθα μάλιστα ότι το καινούριο Prius μπαίνει και αυτό στην πρίζα (για το βράδυ - δεν ξέρω αν αληθεύει).
Ἀγοράσατε τότε ἕν Tesla (0-100 3,7΄΄, τελικὴ (μετὰ περιοριστοῦ) 201 km/h, ἐμβέλεια 500 km) ἀλλά:Αυτή η νοοτροπία που υπάρχει πάντως, ότι τα οικολογικά αμάξια πρέπει να είναι και εκτρώματα εμφανισιακά μου
τη σπάει πολύ. ¨Επρεπε να τα κάνουν εντυπωσιακά.
Μόνο εάν έχεις την κατάλληλη προετοιμασία στον πίνακά σου.- Θὰ ἀναμένετε 3,5 ὥρας δι ἕκαστον ἀνεφοδιασμόν.