Νέα

Αυτόκινητιστικο δυστύχημα στον Κηφισο:Νταλίκα έπεσε σε 2 οχηματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.035
Πόντοι
456
μια χαρα οχταωρο εχουν,και με τους ταχογραφους κλπ ελεγχονται ολα.δεν καταλαβα γιατι η δουλεια του νταλικιερη ειναι πιο δυσκολη απο του οικοδομου που τρωει πουτσα στην σκαλωσια.
τρωνε,πινουν και καυλωνουν ,δεν σκαβουν.
το μουνι ηταν λιωμα,αρα ανθρωποκτονια απο προθεση σε ηρεμη ψυχικη κατασταση.
εκτελεση στα 2 μετρα σε δημοσια θεα,να δουμε ποσοι θα ξαναπιουν :S :S :S

Δεν υπάρχει πρόθεση στα τροχαία, από αμέλεια είναι, δεν μπαίνει φυλακή ούτε μια μέρα

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει πρόθεση στα τροχαία, από αμέλεια είναι, δεν μπαίνει φυλακή ούτε μια μέρα

οταν καποιος πινει κ οδηγαει ειναι εν γνωση του δολοφονος!! πισσα κ πουπουλα!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.928
Πόντοι
24.596

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Στην Ελλάδα ο μόνος οδηγός που έχει κάνει φυλακή για δυστύχημα είναι ο οδηγός του φορτηγού στα Τέμπη.

Κανένας άλλος.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Σιγά ρε τύπε μην είναι σαν του εναερίτη ή του ανθρακωρύχου.
Από που προκύπτει ότι ήταν οδηγός και όχι ιδιοκτήτης;
Τα περισσότερα ΔΧ φορτηγά ιδιόκτητα είναι.
Τσιγκουνιές ρε τύπε, κάν'το 45 να τελειώνουμε.
τρολλ αλλαξε τοπικ :S :S :S

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κι ομως λαθος. Το εχουμε ξαναπει, με εναν απιθανο νομο του Παπαληγουρα το 2005, αν σκοτωσεις περισσοτερους απο εναν σε τροχαιο, μπορει να προφυλακισθεις (αλλά στο δικαστηριο δεν μπορεις να φας πανω απο 5 χρονια, που μπορεις να την πληρωσεις σε καθε περιπτωση).
Αρα αυτος μπορει να προφυλακισθει, αλλά οταν θα γινει το δικαστηριο του θα αφεθει ελευθερος.

Ειναι ενα απο τα κατορθωματα του Ελληνα νομοθετη, που νομοθετει παντα εν θερμω και για να ικανοποιηθει το "περι δικαιου αισθημα". Αυτος ο νομος εγινε εν οψει του ατυχηματος στα Τεμπη επειδη αφεθηκε ελευθερος ο οδηγος μετα το ατυχημα και "εξοργισθηκε" η κοινη γνωμη.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Καμια απορία δεν υπαρχει για το πώς συνεβη το ατυχημα. Ευτυχως το εχει πιασει ολοκαθαρα καμερα ασφαλειας.

ρε τυπε για πες απο νομικη αποψη τι θα συμβει τωρα?
Κατ'αρχας η ασφαλεια θα αποζημιωσει εφ'οσον αυτος ηταν μεθυσμενος?
Και δευτερον θα φαει ποινη με αναστολη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ρε τυπε για πες απο νομικη αποψη τι θα συμβει τωρα?
Κατ'αρχας η ασφαλεια θα αποζημιωσει εφ'οσον αυτος ηταν μεθυσμενος?
Και δευτερον θα φαει ποινη με αναστολη?

Η ασφαλεια φυσικα θα αποζημιωσει τα θυματα.

Αλλο το θεμα οτι μετα θα τα ζηταει απο τον οδηγο και τον ιδιοκτητη.
Θεωρω οτι θα φαει το ανωτατο οριο, πεντε χρονια, αλλά οχι με αναστολη (μεχρι τρια ετη ειναι υποχρεωτικη η αναστολη). Θα του μετατρεψουν την ποινη προς καμια δεκαρια ευρω τη μερα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στην εταιρεια που δουλευω ερχονται φορτηγα με εμπορευματα οποτε εχω επαφη. Μπορω να πω οτι ειναι επι το πλειστον σκληρα εργαζομενοι με φιλοτιμο  και με συνειδηση. Υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μου λεγανε οτι οι παλιοι οδηγοι ηταν κινδυνος θανατος. Ειχαν συνηθισει να πηγαινουν το φορτηγο, να αφηνουν τους εργατες να ξεφορτωσουν ενω σημερα βοηθανε και οι οδηγοι, και πηγαιναν στο διπλανο καφενειο για ουζα. Μετα παιρνανε το φορτηγο για την επιστροφη. Οπως εχει τυχει να μου κλαφτει οδηγος επειδη τον εγραψε η τροχαια επειδη μιλουσε  στο κινητο ενω οδηγουσε. Τελειως αντιεπαγγελματικο, ουτε ενα χαντς φρι δε μπορουσε να παρει; Οπως και ενας οδηγος μου ειχε πει οτι το αφεντικο ιδιοκτητης του φορτηγου του εδωσε 600 ευρω για να περασει ΚΤΕΟ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Στην εταιρεια που δουλευω ερχονται φορτηγα με εμπορευματα οποτε εχω επαφη. Μπορω να πω οτι ειναι επι το πλειστον σκληρα εργαζομενοι με φιλοτιμο  και με συνειδηση. Υπαρχουν και εξαιρεσεις. Μου λεγανε οτι οι παλιοι οδηγοι ηταν κινδυνος θανατος. Ειχαν συνηθισει να πηγαινουν το φορτηγο, να αφηνουν τους εργατες να ξεφορτωσουν ενω σημερα βοηθανε και οι οδηγοι, και πηγαιναν στο διπλανο καφενειο για ουζα. Μετα παιρνανε το φορτηγο για την επιστροφη. Οπως εχει τυχει να μου κλαφτει οδηγος επειδη τον εγραψε η τροχαια επειδη μιλουσε  στο κινητο ενω οδηγουσε. Τελειως αντιεπαγγελματικο, ουτε ενα χαντς φρι δε μπορουσε να παρει; Οπως και ενας οδηγος μου ειχε πει οτι το αφεντικο ιδιοκτητης του φορτηγου του εδωσε 600 ευρω για να περασει ΚΤΕΟ.
Συμφωνουμε. Οι νταλικες και οι οδηγοι τους ειναι φυσικα πολυ καλυτερα απο ο,τι πριν 10, 20 και 30 χρονια. Και οι ελεγχοι επισης. Αλλά ο ανθρωπινος παραγοντας παντα θα παιζει ρολο και παντα θα συμβαινουν ατυχηματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε το βραδυ ειναι πιρφορος..το πρωι κανει τον χασοδικη για τα ενσημα  :S :S :S
Ε πρεπει καπως να εξασφαλισω το παντεσπανι μου τύπε, εσεις με απολαμβανετε τσαμπα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ασκει τον πιρφορισμο επαγγελματικα τυπε :S ειναι δυσκολη και απαιτητικη δουλεια :S
Τύπε φετος εχουν αγριεψει οι συναδελφισσες, με το που ανοιξε ο καιρος τα πεταξανε ολα εξω. Στα δικαστηρια οι διαδικοι χαζευουν τις δικηγορινες και ξεχνανε τις υποθεσεις τους. Για ποιον λογο βεβαια οι συναδελφισσες θεωρουν οτι πρεπει να σκανε μυτη στην Ευελπιδων 8 το πρωι με δωδεκαποντο, μινι, μεικαπ και μαλλι κομμωτηριου (τι στο διαλο, υπαρχουν διανυκτερευοντα κομμωτηρια?) μονο εκεινες το ξερουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom