Νέα

Αυτό το γατακι ποιος θα το παρει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petrrr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ξερει κανενας τι εγινε με το μωρακι?εκανε την σουμα της και μας αφησε για σαλονικα??παιρνω τηλ και δεν το σηκωνει..

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
ειχαι θεματα γενηκα με τ σπυτι τωρα τι να πω παντος και τα δυο σπυτια γαμαγαν

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
αυτο το μωρο γιατι δεν αναφερεται πουθενα/???αν καπιος το εχει παρει ας μου στειλει μηνημα.

amanes705

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2016
Like
22
Πόντοι
0
ολοι η αθηνα μουτρο
θα βγαλω τα ματια μου ρε βατραχομουρη μαθε ελληνικα αγορι μου και μετα γραψε.το πηρα το γατακι ψιλο επιπλακι μου εξηγηθηκε,την γαμησα στα 4 και μετα ανασκελα,της ζητησα να αλλαξουμε σταση να ανεβει στο καυλι μου οχι μου λεει.γενικα μου φανηκε πολυ ψυχρη στο κρεβατι σαν να μην αισθανεται τι συμβαινει .απλα ανοιγει ποδια και περιμενει απο συμετοχη 0.πολυ ομορφο μορο αλλα στο κρεβατι με ξενερωσε.το καυλι της απορω γιατι το εχει ακομα,μονο για κατουρημα το χρησημοποιει.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
θα βγαλω τα ματια μου ρε βατραχομουρη μαθε ελληνικα αγορι μου και μετα γραψε.το πηρα το γατακι ψιλο επιπλακι μου εξηγηθηκε,την γαμησα στα 4 και μετα ανασκελα,της ζητησα να αλλαξουμε σταση να ανεβει στο καυλι μου οχι μου λεει.γενικα μου φανηκε πολυ ψυχρη στο κρεβατι σαν να μην αισθανεται τι συμβαινει .απλα ανοιγει ποδια και περιμενει απο συμετοχη 0.πολυ ομορφο μορο αλλα στο κρεβατι με ξενερωσε.το καυλι της απορω γιατι το εχει ακομα,μονο για κατουρημα το χρησημοποιει.
. Ρε τ λακαμας που εισαι

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11

Επιβεβαιώνω και γω δυστυχώς τα λεγόμενα του φίλου. Όσο κερδίζει σε εμφάνιση τόσο χάνει, για μένα, στον αγώνα. Την είχα τιμήσει παλαιότερα στο 99 και δυστυχώς έκλαψα την χρηματική κατάθεση...

athensmen

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
32
Πόντοι
1
γιαυτο
προσεχουμε για να εχουμε
Οχι σκουπιδια στις ακτες οχι ασκοπες καταθεσεις

xa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
52
Πόντοι
1
μην μου πειραζετε τον βατραχο.  :orchestra:  :hi:

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Δυστυχως με την Νανσυ αυτο ειναι ενα θεμα. Εγω την εχω συναντησει αρκετες φορες...καποιες περασαμε γαματα κ καποιες δεν ηξερα απο που να φυγω...ειναι λιγο με τα κεφια της αλλα δεν παει ετσι...απο εμφανιση παντως τα σπαει για μενα!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Δυστυχως με την Νανσυ αυτο ειναι ενα θεμα. Εγω την εχω συναντησει αρκετες φορες...καποιες περασαμε γαματα κ καποιες δεν ηξερα απο που να φυγω...ειναι λιγο με τα κεφια της αλλα δεν παει ετσι...απο εμφανιση παντως τα σπαει για μενα!

θα μπορουσε κ καλητερα ......κατα τ αγωνα παθητικη καθαρα τισ περησοτερες φορεσ τελιωνει κ ολας αλλα καθε μερα φασολαδα δεν λεει
γιαυτο τ εχουμαι κανει ολα ενα φου δεν υπαρχει οροιο πουθενα

Giorgakis888

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστώ !! Έχει κάποιος τηλέφωνο τ της ;;

Stories

Νέο!