Επισκέπτης
ξερει κανενας τι εγινε με το μωρακι?εκανε την σουμα της και μας αφησε για σαλονικα??παιρνω τηλ και δεν το σηκωνει..
φυλης 99 δουλευει τον τελευταιο καιρόξερει κανενας τι εγινε με το μωρακι?εκανε την σουμα της και μας αφησε για σαλονικα??παιρνω τηλ και δεν το σηκωνει..
....σταματησε.φυλης 99 δουλευει τον τελευταιο καιρό
αυτο το μωρο γιατι δεν αναφερεται πουθενα/???αν καπιος το εχει παρει ας μου στειλει μηνημα.
θα βγαλω τα ματια μου ρε βατραχομουρη μαθε ελληνικα αγορι μου και μετα γραψε.το πηρα το γατακι ψιλο επιπλακι μου εξηγηθηκε,την γαμησα στα 4 και μετα ανασκελα,της ζητησα να αλλαξουμε σταση να ανεβει στο καυλι μου οχι μου λεει.γενικα μου φανηκε πολυ ψυχρη στο κρεβατι σαν να μην αισθανεται τι συμβαινει .απλα ανοιγει ποδια και περιμενει απο συμετοχη 0.πολυ ομορφο μορο αλλα στο κρεβατι με ξενερωσε.το καυλι της απορω γιατι το εχει ακομα,μονο για κατουρημα το χρησημοποιει.ολοι η αθηνα μουτρο
. Ρε τ λακαμας που εισαιθα βγαλω τα ματια μου ρε βατραχομουρη μαθε ελληνικα αγορι μου και μετα γραψε.το πηρα το γατακι ψιλο επιπλακι μου εξηγηθηκε,την γαμησα στα 4 και μετα ανασκελα,της ζητησα να αλλαξουμε σταση να ανεβει στο καυλι μου οχι μου λεει.γενικα μου φανηκε πολυ ψυχρη στο κρεβατι σαν να μην αισθανεται τι συμβαινει .απλα ανοιγει ποδια και περιμενει απο συμετοχη 0.πολυ ομορφο μορο αλλα στο κρεβατι με ξενερωσε.το καυλι της απορω γιατι το εχει ακομα,μονο για κατουρημα το χρησημοποιει.
ο μαγκας της σελιδας εισαι εσυ ρε?μιλα καλυτερα σου λεω.δεν σε εβρισα βατραχε.προσεχε.. Ρε τ λακαμας που εισαι
ο μαγκας της σελιδας εισαι εσυ ρε?μιλα καλυτερα σου λεω.δεν σε εβρισα βατραχε.προσεχε.η πολυ μαγκια της οθονης κανει κακο.
.............. Ρε τ λακαμας που εισαι
θα βγαλω τα ματια μου ρε βατραχομουρη μαθε ελληνικα αγορι μου και μετα γραψε.το πηρα το γατακι ψιλο επιπλακι μου εξηγηθηκε,την γαμησα στα 4 και μετα ανασκελα,της ζητησα να αλλαξουμε σταση να ανεβει στο καυλι μου οχι μου λεει.γενικα μου φανηκε πολυ ψυχρη στο κρεβατι σαν να μην αισθανεται τι συμβαινει .απλα ανοιγει ποδια και περιμενει απο συμετοχη 0.πολυ ομορφο μορο αλλα στο κρεβατι με ξενερωσε.το καυλι της απορω γιατι το εχει ακομα,μονο για κατουρημα το χρησημοποιει.
.............
.......... Όπως τά λέει ό συναγωνιστής....... ΚΟΜΟΔΙΝΟ + ΕΠΙΠΛΟ !!
Δυστυχως με την Νανσυ αυτο ειναι ενα θεμα. Εγω την εχω συναντησει αρκετες φορες...καποιες περασαμε γαματα κ καποιες δεν ηξερα απο που να φυγω...ειναι λιγο με τα κεφια της αλλα δεν παει ετσι...απο εμφανιση παντως τα σπαει για μενα!