Νέα

Αυτο διαγραφη Μελων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swiss_Army
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

swiss_Army

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δυστηχως τις τελευταιες μερες πολλα απο τα παλια μελη του σαιτ οδηγηθηκαν στην αυτοδιαγραφη...Σημερα ακομα ενας εκλεκτος της παρεας ο ΝΙΟ16 διαγραφηκε...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Κι εσυ που τον ξερεις τον Νιο αφου γραφτηκες πριν ενα τεταρτο ρε μεγαλε?Συζηταν για αυτον στις καφετεριες?Δεν μας παρατατε ρε νουμερα ολοι με τις διαγραφες σας.Οποιος θελει να την κανει να μην ξαναρχετε εδω μεσα...ρε για τοσο ηλιθιους εχετε ολους τους υπολοιπους?Αν ναι τοτε δεν σας αξιζε ποτε να ειστε εδω...αισιχτηρ ψωναρες......

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Αν και είμαι από αυτούς που φωνάζω, γιατί βλέπω παιδιά που θεωρούσα φίλους μου να αυτοδιαγράφονται, και λυπάμαι γι αυτό, είναι λίγο ύποπτο ρε φίλε στο 1ο σου πόστ, αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό το θέμα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε JOHNY και μονο που κανει αυτο που κανει τωρα δεν αξιζε ποτε να ειναι φιλος σου...κι εμενα συμπαθης μου ηταν ο ΝΙΟ αλλα βλεπω αυτα και χανω πασα ιδεα..οποιος εχει αρχιδακια ρε διαγραφετε και δεν ξαναπαταει....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα μην ηταν τοσο ηλιθιος για να μπει και να γραφει τοσο απροκαλυπτα

Επισκέπτης
Πριν μερικούς μήνες κάποιοι είχαν ΦΑΓΩΘΕΙ να υπάρχει option για αυτο-διαγραφή. Τώρα βλέπω ότι πάλι δεν είναι ικανοποιημένοι... αυτο-διαγράφονται και μέσα σε χρόνο dt είναι πάλι μέσα. Τι να πω ρε παιδιά.... νόμιζα ότι εδώ δεν είμαστε του Δημοτικού.

Τώρα ενοχλεί η "ασφάλεια" που παρέχει το site...! Ρε είστε σοβαροί? Αστυνομικό τμήμα είναι το site ή η EYΠ? Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα.

Περαστικά  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και ξαναλεω... ειναι ευκολο να αντιληφθει καποιος το διανοητικο επιπεδο καποιου χρηστη

πιστευει καποιος οτι ο Νιο ηταν τοσο βλακας ή κουτοπονηρος ωστε να μπει στα καπακια μετα την αυτοδιαγραφη και να εκτεθει ετσι τοσο απροκαλυπτα? προφανως ειναι αλλο προσωπο

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Και ξαναλεω... ειναι ευκολο να αντιληφθει καποιος το διανοητικο επιπεδο καποιου χρηστη

πιστευει καποιος οτι ο Νιο ηταν τοσο βλακας ή κουτοπονηρος ωστε να μπει στα καπακια μετα την αυτοδιαγραφη και να εκτεθει ετσι τοσο απροκαλυπτα? προφανως ειναι αλλο προσωπο
εχεις δικιο ρε νιτσα γιαυτο και ξαναζηταω χιλιες φορες συγνωμη και παλι απο τον ΝΙΟ...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παντως εχει εφευρετηκοτητα στο να βρισκει νικ. ελαφης - σουις αρμυ - τραβελοφονιας κτλ....
να δουμε που φτανει η φαντασια του τουλαχιστον

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Παιδιά καλημέρα.
Λόγω περιστάσεων που δυστυχώς δεν ελέγχω, θα αναγκαστώ να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο που διάλεξαν και άλλοι φίλοι πρόσφατα.

Θέλω να ευχαριστήσω το σάιτ, και τον Alexxx, για το διάστημα που με φιλοξένησε.
Για όσο κράτησε , ωραία ήταν.
Επίσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είχαμε επαφή, γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα εδώ μέσα...
Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι, δεν χρειάζεται χωριστή αναφορά στον καθένα.
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να παραμείνω άλλο εδώ....

Να είστε όλοι καλά, χάρηκα που μοιραστήκαμε τις εμπειρίες μας.
Τώρα δυστυχώς, πρέπει να σας αφήσω.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ.

JOHNNYDMAX

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα ρε Γιάννη ,γιατί χαλιέσαι έτσι ρε φιλαράκι μου;
Για την πλάκα μας κ για τον χαβαλέ μας κ για να περνάει η ώρα είμαστε(υποθέτω) εδώ μέσα.
Μερικοί,κάνετε λες κ όλη η ζωή σας εξαρτιέται από αυτό το φόρουμ.Σιγά τις μάντολες που πρέπει να δώσετε σημασία.
Θεωρώ ότι κακώς την ΄΄κάνεις΄΄.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μια φιλικη συμβουλη....σβηνεις το θρεντ που ανοιξες συνεχιζεις κανονικα γραφεις στα παπαρια σου τους μαλακες και ολα οκ....... ;)
αλλιως............. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Αδελφε καλημερα,
Αν θελεις μας εξηγεις τι εγινε με αποτελεσμα να παρεις αυτη την αποφαση;

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Παιδιά ξαναμπαίνω, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι ζήτησαν εξηγήσεις....
θα πώ μόνο το εξής:

Δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή.
Έχω στείλει σχετική ενημέρωση στον Alexxx, και σε μοντ που βρήκα συνδεδεμένο, την ώρα της απόφασης μου....
Δεν ήταν απόφαση της στιγμής, το σκέφτομαι καιρό, αλλά κάτι που συνέβη σήμερα το πρωί, μόλις συνδέθηκα, (λήψη pm), με ανάγκασε να το επισπεύσω....
Να στε όλοι καλά, ειλικρινά, θέλω να σας ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά.

Και να είστε βέβαιοι πως δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα στο σάιτ, γι αυτό δεν χρειάζονται φανφάρες και τυμπανοκρουσίες....

Φιλικά

JOHNNYDMAX

Over and Out.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Πραγματικά κρίμα που φεύγει...Καλά, αν έχω καταλάβει κάποιος του έστειλε pm και τον έκανε να φύγει? Δεν έχω καταλάβει τι παίζει....

Οπως λέει ο συναγωνιστής πιο πάνω, εδώ είμαστε για την πλάκα μας.Τώρα αν υπάρχει κανα μουνάκι, είτε mod είτε μέλος είτε οποισδήποτε, που φοβερίζει τον κόσμο (το εχω ξανακούσει πάντως αυτό απο πολλούς) με ένα τηλεφωνό μου τα έχω γαμήσει όλα....

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
γιατι ολοι οσοι φευγουν αφηνουν υποννοουμενα και δεν λενε καθαρα τι παιζει?
εχει καταντησει επιδημια πλεον. αν παιζει οντως κατι βρωμικο ας βγει καποιος επιτελους και ας το πει προς γνωση και συμμορφωση των υπολοιπων. Υποτιθεται οτι αυτο το φορουμ υπαρχει για την ανταλλαγη πληροφοριων. Ειμαι σιγουρος οτι πολλα μελη γνωριζουν, αλλα γενικα τελευταια επικρατει μια περιεργη ατμοσφαιρα μεσα στο σαιτ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πρέπει να έσβησε το λογαριασμό του. Προσπάθησα να στείλω ΡΜ τώρα αλλά δεν πάει.......

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγώ πάντως από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε μπει σε φάση χοντρών ανακατατάξεων και αυτό ενοχλεί κάποια μέλη.Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι η τόση ταύτιση με ένα forum που είναι αφιερωμένο στην ψυχική μας εκτόνωση...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ πάντως από τα λίγα που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε μπει σε φάση χοντρών ανακατατάξεων και αυτό ενοχλεί κάποια μέλη.Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα είναι η τόση ταύτιση με ένα forum που είναι αφιερωμένο στην ψυχική μας εκτόνωση...

Τι χοντρές ανακατατάξεις ρε φίλε, τι είμαστε κυβέρνηση ή ανώτατα στελέχη πολυεθνικής που θέλουμε την θέση του CEO ?

Ιντερνετική παρέα είμαστε που λέμε 2 μαλακίες και περνάμε την ώρα μας.

Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που αυτή τη παρέα την βλέπουν τόσο ανταγωνιστικά και με το ίδιο πάθος με το οποίο προσπαθούν να ανέβουν στην ιεραρχία της εξουσίας και προωθούν την καριέρα τους στην προσωπική τους ζωή, προσπαθούν να γίνουν moderators και τιμημένοι και executives και πεντάστεροι στρατηγοί στο bourdela.com τότε λογικό είναι κάποιοι να απογοητεύονται και να φέυγουν...

Έλεος πια τόσο δράμα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μπορω να πω οτι λυπαμαι που δεν θα ξαναανταλλαξω αποψεις με ενα ατομο επιπεδου οπως ο JOHNY κριμα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom