Νέα

Αυτή είναι η γιατρός που έγινε πορνοστάρ του Σειρηνάκη: Αφροδίτη Αδάμη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Η Αφροδίτη είναι γιατρίνα;

• Προφανώς! Το λέει άλλωστε η ίδια

Ψήφοι: 169 64,8%
  • Όχι, φυσικά!

Ψήφοι: 92 35,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    261

DefectiveTb

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
161
Πόντοι
0
Μαλάκες, καταλαβαίνετε πώς μπαίνουν οι βαθμοί και πώς αποκτώνται τα πτυχία από τα ελληνικά πανεπιστήμια;
Ο Τσίπρας έχει τελειώσει ΕΜΠ, αυτό το πουταναριό ιατρική Πανεπιστημίου Πατρών κ.ο.κ.
Να ξερετε όταν γνώρισα την Μυρσίνη ναι καλή κοπέλα αλλά δεν τα ειχε 400,μάλιστα την καυλαντιζαμε με την παρέα μου(καλοί μαλακες και εμεις)Όταν έμαθα οτο είναι γιατρινα λέω τι!!!!!Μα πως!!!Τεσπα ξέρω πολλά πράγματα και δεν θα επεκταθώ.
Εάν δείτε η αδαμη(που δεν λέγετε ετσι ξέρω το κανονικό της επίθετο της κριτικιας)είναι ότι να ναι μορφωτικό επίπεδο 0

Μια άλλη ιστορία εχω να πω και για μια πρωην βουλευτινά μεχρι πρότινος σε μικρό κομα
Σπούδασα μαζί στο ΤΕΙ, πραγματικά τούβλο ήθελα να την γαμησω τότε δεν μου έκατσε γαμωτο γρρρρρ..
Τεσπα έμεινε στα μαθήματα κτλ πήρε πτυχίο στο 6το χρονο μαθαίνω ξαφνικά πως έγινε βουλευτινα.
Και λέω ορίστε για ολους έχει η ζωη
Ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε αλλά όταν έχεις κονες όλα γίνονται
Εάν δεν είχα σχέση πάντως θα έστελνα στην Μυρσίνη μήνυμα έτσι να την δω από κοντά η για γαμησι.
Λογικά δεν θα μου επερνε και πολλά λεφτά η τσάμπα είμαι φιτ και εγώ όπως αυτή.

αλλά σέβομαι το στεφάνι μου χαχχαα μόνο με μαλακιες τωρα.

Να ξέρετε στο γυμναστήριο έκανε 1 ωρα διάδρομο και μετα σκουατς

καυλωναμε όλοι..μιλάμε επί εποχές Πασοκ-ΝΔ

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.028
Πόντοι
3.796
Ηταν που ηταν,τωρα με τα ροζ παραεγινε

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
49
Like
11.197
Πόντοι
6.246
Σαν νταλικέρης η φωνή της , παλιά γούσταρα τωρα δεν με καυλωνει

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
637
Πόντοι
81
Αν και σαν γκόμενα ακόμα βλέπεται και το πάει στα σκληρά γούστα με το να πίνει κάτουρα, υπάρχει μεγάλο θέμα με τη φωνή της που είναι σαν 60χρονου ταρίφα που καπνίζει και το γεγονός πως βγάζει μία βαρεμάρα που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε τσόντες.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.485
Πόντοι
201
Αν και σαν γκόμενα ακόμα βλέπεται και το πάει στα σκληρά γούστα με το να πίνει κάτουρα, υπάρχει μεγάλο θέμα με τη φωνή της που είναι σαν 60χρονου ταρίφα που καπνίζει και το γεγονός πως βγάζει μία βαρεμάρα που όμοιά της δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε τσόντες.

Όντως ..και είναι κρίμα.

Γτ γνωστή μου, μικρή γιατρινα που σπούδαζαν Πάτρα στο ίδιο έτος μου είπε πως από τότε ήταν νυμφομανης. Δεν είχε αφήσει πουτσο ορθιο- μάλιστα λέει ήθελε να πάει με όλες τις φυλές..Κύπριους, Άραβες , μαύρους...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.918
Πόντοι
2.356

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
637
Πόντοι
81
Όντως ..και είναι κρίμα.

Γτ γνωστή μου, μικρή γιατρινα που σπούδαζαν Πάτρα στο ίδιο έτος μου είπε πως από τότε ήταν νυμφομανης. Δεν είχε αφήσει πουτσο ορθιο- μάλιστα λέει ήθελε να πάει με όλες τις φυλές..Κύπριους, Άραβες , μαύρους...
Κοίτα αν δεν είχε τέτοια απάθεια και φωνή με αυτά που κάνει άνετα θα έκανε αντικατάσταση της vicky sol σταδιακά.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.485
Πόντοι
201
Κοίτα αν δεν είχε τέτοια απάθεια και φωνή με αυτά που κάνει άνετα θα έκανε αντικατάσταση της vicky sol σταδιακά.
τι εξτριμ εχει κανει? ειδα που κατουρησε εκεινο τον βλακα τον τζανετο...και αναλ φυσικα...κτ αλλο ?

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.175
Πόντοι
2.696
Η προσωπική μου οπτική είναι η εξής.
Δυστυχώς, η απουσία υποστηρικτικού περιβάλλοντος και η υπέρμετρη καταπίεση από τον κοντινό κύκλο προς ένα νέο άτομο, προκειμένου να είναι πάντα αρεστό, άριστο και όσο το δυνατόν τελειότερο, σε όσα υποκριτικά ορίζει κάθε εποχή η δήθεν άμεμπτη κοινωνία, δεν φέρνει θετικά μακροχρόνια αποτελέσματα.
Εννοώ ότι όταν καταπιέζεται ένας άνθρωπος περισσότερο από όσο αντέχει άλλα και από όσο η κοινή λογική επιτάσσει δημιουργεί απωθημένα, διαταραχές της προσωπικότητας και ανισορροπίες στην μετέπειτα πορεία ένταξης του στην κοινωνία.
Καλό λοιπόν είναι προς τον κάθε "απέναντι" μας, να δείχνουμε ανοχή και να ακούμε τις ανάγκες του. Αν εγώ είμαι αστροναύτης, δεν χρειάζεται να τρελάνω το παιδί μου να διαβάζει 25 ώρες την ημέρα, ώστε να γίνει αστροναύτης και εκείνο. Γιατί και να γίνει, θα έχει καταπιέσει τα θέλω του και τα όρια του, πράγμα που θα γίνει εμφανές σε βάθος χρόνου.
Πόσους ανθρώπους δε συναντούμε καθημερινά οι οποίοι μας φαίνονται "παράξενοι", μη λειτουργικοί, ακόμη και "διαταραγμένοι";
Σε όλες τις ενήλικες επιλογές τους απουσιάζουν όλοι εκείνοι οι κήρυκες περί τελειότητας της πρώιμης ζωής. Και ξέρετε τι είναι πιο ειρωνικό από όλα; Ότι αυτοί οι κήρυκες έφτασαν αυτούς τους ανθρώπους να μοιάζουν "παράξενοι", με επιλογές που δεν εξηγούνται με την κοινή λογική.
Κρίμα.
Πολύ κρίμα.
Δεν ξέρουμε τι καταπίεση είχε από το περιβάλλον της η συγκεκριμένη...
Ότι το καταπιεστικό περιβάλλον γεννά τέτοιες συμπεριφορές είναι γεγονός...
Παράδειγμα ο Θεόφιλος Σεχίδης...
Υπήρξε γιατρός που τον έπιασαν να κατουράει σε ασανσέρ νοσοκομείου (έβρισκαν κατρουλιά συνέχεια σε αυτό και δεν ήξεραν ποιος είναι) και σκέφτονταν αν θα του πάρουν την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά από τόσο κόπο και διάβασμα που έκανε για να πάρει το πτυχίο ιατρικής...
Δεν είναι όμως πάντα από καταπίεση τέτοιες συμπεριφορές...
Μερικοί γεννιόνται από την φύση τους για τέτοια...
Είχα συναντήσει στον στρατό (νομίζω το έχω ξαναπεί εδώ μέσα) κάποιον που η μάνα του από παιδίατρος με ιδιωτικό ιατρείο, τρελάθηκε από τα βάσανα και έγινε τσατσά στην Φυλής...
Το θέμα είναι ότι όταν κάνεις ένα επάγγελμα - λειτούργημα σαν του γιατρού, το ξεφτιλίζεις παίζοντας σε τσόντες και καταπίνοντας κατρουλιά και χύσια...
Το κάνεις για να προκαλέσεις και να γελοιοποιήσεις...
Και δεν είναι θέμα συντηρητισμού, είναι θέμα της εικόνας που δίνεις...
Σου αρέσουν αυτά; Με γειά σου, με χαρά σου...
Κάνε τα στο δωμάτιό σου, στο ξενοδοχείο, οπουδήποτε ιδιωτικά...
Και το λέω με κάθε παρεξήγηση πουριτανισμού και σεμνοτυφίας μακρυά από εμένα...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.175
Πόντοι
2.696
Μαλάκες, καταλαβαίνετε πώς μπαίνουν οι βαθμοί και πώς αποκτώνται τα πτυχία από τα ελληνικά πανεπιστήμια;
Ο Τσίπρας έχει τελειώσει ΕΜΠ, αυτό το πουταναριό ιατρική Πανεπιστημίου Πατρών κ.ο.κ.
Το ότι έχει κατέβει το επίπεδο των εισακτέων (και αποφοίτων) στα Ελληνικά ΑΕΙ, εδώ και πολλές δεκαετίες, είναι γεγονός...
Πάντως ορισμένα επαγγέλματα "τραβάνε" ανθρώπους με ορισμένες ιδιορρυθμίες...
Κάποιοι από τους γιατρούς, μαθηματικούς, μηχανικούς, είναι στο φάσμα του αυτισμού ή Άσπεργκερ...
Η Αμερικάνικη σειρά: "Ο γιατρός, το θαύμα", που αργότερα αντέγραψε η Τουρκική τηλεόραση, δείχνει έναν τέτοιο γιατρό...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.918
Πόντοι
2.356
Το ότι έχει κατέβει το επίπεδο των εισακτέων (και αποφοίτων) στα Ελληνικά ΑΕΙ, εδώ και πολλές δεκαετίες, είναι γεγονός...
Πάντως ορισμένα επαγγέλματα "τραβάνε" ανθρώπους με ορισμένες ιδιορρυθμίες...
Κάποιοι από τους γιατρούς, μαθηματικούς, μηχανικούς, είναι στο φάσμα του αυτισμού ή Άσπεργκερ...
Η Αμερικάνικη σειρά: "Ο γιατρός, το θαύμα", που αργότερα αντέγραψε η Τουρκική τηλεόραση, δείχνει έναν τέτοιο γιατρό...
Τύπε είσαι ΓΝΩΣΤΗΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom