Νέα

Αυτή είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος που το γύρισε στη βίζιτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

crazy boy

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
0
Για την Βίβιαν Ιωακείμ τα έδεινα (συμπρωταγωνίστρια στο sex in the city of athens της Ντούβλη που την γαμάει ο βλάκας ο κύπριος στη τουαλέτα)
κ αυτή ωραία είναι αλλα πολύ αδύνατη και στην τσόντα δεν το πολυκατείχε το άθλημα... :zfuck: :fuck1:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
σιγα μη της δωσουμε κ 320 επειδη επαιξε σε μια αποτυχημενη τσοντα του σειρηνα :jerking:..ας κατεβει σε νορμαλ τιμες κ το συζηταμε :grin:

ντουμπαϊ,ντουμπαϊ!!!!εκει να πανε ολες αυτες.να τους κανουν την σουφρα σαν κουβα οι αραβες τοσο οσο να μην μπορουν να κατσουν σε καρεκλα,εαν θελουν να κανουν πολλα λεφτα γρηγορα οι κυριες.ας αφησουν την ελληνικη αγορα σε εξυπνα και ομορφα κοριτσια οπως την nayomi και πολλες αλλες,που και υπηρεσιες προσφερουν,και νορμαλ τιμες εχουν.η..."δημοσιογραφος" μου φαινεται και πολυ ξεπετα κι ολας

Επισκέπτης

κανενα λινκ να την κανουμε μπουκ παιζει;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Τί να μας πει τώρα κι αυτή; Αφού είναι γνωστό πως η πρώτη "δημοσιογράφος" που το γύρισε στη βίζιτα είναι η Εβίτα ή Εύα22 (25 είναι, αλλά μην αλλάζει και κάθε χρόνο "όνομα" το κορίτσι!) :grin: :grin:

Και πως η Εβίτα κάνει τουλάχιστον καλό κρεβάτι το ξέρουμε. Και κουλουράκι δίνει (άνετα και της αρέσει)
Και ζητάει 150 την ώρα + 50 το anal (που ήδη είναι ΠΟΛΛΑ!)

Τώρα άρθρα στην Καθημερινή ή στο Βήμα της Κυριακής, μάλλον καμία δεν θα έχει να μας επιδείξει ;).

250 την ώρα η Ρουσάκη λοιπόν! Για κρίση δεν έχει ακούσει τίποτα!
Πίσω μωρή που ψωνίστηκες και ψάχνεις για κορόιδα!

Ε αμα ειχε κολλησει ενσημα σε τοσο κυριλατα μπουρδελα θα ανεβαινε η τιμη μετα  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑGR θα την έπαιρνα γιατί έχει καλές κριτικές...

Δεν την πήρα γιατί φαίνεται αρκετά αδύνατη στις φωτογραφίες και οι "μοντελέ" πουτάνες δεν με ενθουσιάζουν.

Αφού λέτε πως κάνει καλή πίπα.... θα δοκιμαστεί.

Προηγείται η ΕΥΑ21 ....  Μόλις επιστρέψω Ελλάδα θα τιμηθεί πρώτη.

Και μετά βλέπουμε....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
  Την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑGR θα την έπαιρνα γιατί έχει καλές κριτικές...

Δεν την πήρα γιατί φαίνεται αρκετά αδύνατη στις φωτογραφίες και οι "μοντελέ" πουτάνες δεν με ενθουσιάζουν.

Αφού λέτε πως κάνει καλή πίπα.... θα δοκιμαστεί.

Προηγείται η ΕΥΑ21 ....  Μόλις επιστρέψω Ελλάδα θα τιμηθεί πρώτη.

Και μετά βλέπουμε....

Τις δυο καλυτερες πιπες εχεις βαλει στο ματι.

ΥΓ. Η Αλεξανδρα δεν ειναι μοντελε.............για τα γουστα μου.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Τελικά η ταρίφα της δημοσιογράφου είναι 320 ή 250 ευρώ την ώρα; Εχω μπερδευτεί...

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Τί να μας πει τώρα κι αυτή; Αφού είναι γνωστό πως η πρώτη "δημοσιογράφος" που το γύρισε στη βίζιτα είναι η Εβίτα ή Εύα22 (25 είναι, αλλά μην αλλάζει και κάθε χρόνο "όνομα" το κορίτσι!) :grin: :grin:

Και πως η Εβίτα κάνει τουλάχιστον καλό κρεβάτι το ξέρουμε. Και κουλουράκι δίνει (άνετα και της αρέσει)
Και ζητάει 150 την ώρα + 50 το anal (που ήδη είναι ΠΟΛΛΑ!)

Τώρα άρθρα στην Καθημερινή ή στο Βήμα της Κυριακής, μάλλον καμία δεν θα έχει να μας επιδείξει ;).

250 την ώρα η Ρουσάκη λοιπόν! Για κρίση δεν έχει ακούσει τίποτα!
Πίσω μωρή που ψωνίστηκες και ψάχνεις για κορόιδα!
εδω ζηταει 150 η εβιτα/ευα που απο προσωπο και γενικα εμφανιση ειναι επιεικως μετριοτατη και δεν θα ζηταει η ρουσακη 250 που ειναι κλασεις ανωτερη εμφανισιακα? μην τρελαθουμε κιολας

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Τάξε της Οκτάστηλο στην Espresso και θα την πάρεις χωρίς χρέωση. :grin:

Δυστυχώς δεν είμαι δημοσιογράφος. Τώρα θα μου πεις "και καλά, η εσπρέσο είναι εφημερίδα;" Δεν θα έχεις άδικο αν το πεις  :)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
εδω ζηταει 150 η εβιτα/ευα που απο προσωπο και γενικα εμφανιση ειναι επιεικως μετριοτατη και δεν θα ζηταει η ρουσακη 250 που ειναι κλασεις ανωτερη εμφανισιακα? μην τρελαθουμε κιολας

250 είναι για πολλούς πλέον τα έσοδα για 10 ημέρες εργασίας...... Μην το ξεχνάμε αυτό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Παίχτη δεν με έπιασες φοβάμαι.

Λοιπόν, το νόημα του ποστ μου είναι πως η Ρουσάκη είναι τόσο δημοσιογράφος, όσο και η Εβίτα η οποία δήλωνε το ίδιο. ;)
Τώρα ΚΑΙ τα 150 πολλά είναι (Και να πεις πως δεν το είχα αναφέρει;!)

Η λογική σου όμως πως αφού αυτή είναι ακριβή γιατί η άλλη να μην είναι πανάκριβη, κάπου "μπάζει".
Και δεν είναι και καμία Ντάσα Αστάφιεβα και η Ρουσάκη, επί τέλους.

Τέλος πάντων δικά σου είναι τα λεφτά, πάνε κι ακούμπα της την 250άρα και πες μας κι εμάς πως σου φάνηκε...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Να τα στάξεις ρε πούστη μου τα 250 αλλά να αξίζει. 300 ευρώ την ώρα έδινα κάποτε στη LINDI αλλά τα αξιζε η καριόλα μέχρι το τελευταίο ευρω.

Ευχαριστιόμουν γαμήσι. Πίπα από τις λίγες, μέσα στις δύο τρεις καλύτερες που χω δοκιμάσει. Μουνάκι αποτριχωμένο και ευωδιαστό. Η κωλοτρυπίδα της ένα ποίημα του Καβάφη. Τα κωλομαγουλάκια της ο μπαμπάς να τρώει και στο παιδί να μη δίνει. Τα βυζιά της σιλικονάτα, αλλά πολύ καλή δουλειά... Κι αυτό το στόμα.... αυτά τα κερασένια χείλια όταν σε πιπώνανε καθώς σε κοίταζε μέσα στα μάτια, έχανες το φως σου...

Τώρα να τα δώσω στη Ρουσάκη.... αλλά να έχω τις πιο πάνω παροχές. Όταν με πείσει.... εδώ είμαστε...

;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
300 ευρώ την ώρα έδινα κάποτε στη LINDI

Την κοντή Γυφτορουμάνα (και καλά Ουγγαρέζα) μιλφ; Κορόιδο την είχες πιάσει μόνο 300! Γι αυτό η άλλη η Ελληνίδα (έχω "περιοριστικά μέτρα" να μην αναφέρω το όνομά της!:grin:) σου είχε φανεί τόσο καλή!

Τράβα στην Ρουσάκη, στην Εβίτα, στην Αλεξάνδρα (σου λέω κι άλλες αν θες, με π.μ.), ιδίως αν έχεις την ίδια οικονομικη άνεση με το "κάποτε".
ΟΛΕΣ καλύτερες θα τις βρεις σε εμφάνιση!

Μη σου πω και τα στούντιος είναι γεμάτα με καλύτερες από τη Λίντι σε εμφάνιση.

Τώρα εν τάξει καλά πηδιόταν, αλλά 300 για παροπλισμένη πορνοστάρ;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
  Να τα στάξεις ρε πούστη μου τα 250 αλλά να αξίζει. 300 ευρώ την ώρα έδινα κάποτε στη LINDI αλλά τα αξιζε η καριόλα μέχρι το τελευταίο ευρω.

Ευχαριστιόμουν γαμήσι. Πίπα από τις λίγες, μέσα στις δύο τρεις καλύτερες που χω δοκιμάσει. Μουνάκι αποτριχωμένο και ευωδιαστό. Η κωλοτρυπίδα της ένα ποίημα του Καβάφη. Τα κωλομαγουλάκια της ο μπαμπάς να τρώει και στο παιδί να μη δίνει. Τα βυζιά της σιλικονάτα, αλλά πολύ καλή δουλειά... Κι αυτό το στόμα.... αυτά τα κερασένια χείλια όταν σε πιπώνανε καθώς σε κοίταζε μέσα στα μάτια, έχανες το φως σου...

Τώρα να τα δώσω στη Ρουσάκη.... αλλά να έχω τις πιο πάνω παροχές. Όταν με πείσει.... εδώ είμαστε...

;)

Σιγα την γκομενα!! :rolleyes: :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206

Κωλύομαι σου λέω! :grin: :grin:
Δεν υπάρχει και καμιά δικαστική απόφαση, σαν του Τζιμάκου για τον Νταλάρα.
Απλά συμφωνίες "κυρίων" (λέμε τώρα!)
Δεν την αναφέρω, δεν με αναφέρει. :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom