pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εσύ το άρχισες.βλαμενο χιουμορ κανεις. σκασε να μιλησουμε οι μεγαλοι.
Εσύ το άρχισες.βλαμενο χιουμορ κανεις. σκασε να μιλησουμε οι μεγαλοι.
Από τα κωλ γκερλς αυτή που ξεχωρίζει είναι η ΝΑΥΟΜΙ.
λεγε ρε για τις ελιες και αστηνε αυτη.
Έρμο σε δουλεύει να ξέρεις....μην στείλεις πμ.το εχω αλλα επειδη ψαχνεις για μαλακες δεν μπορω να εξυπηρετησω.
Ανθέλληνα...θα σε δώσω στεγνά στην χρυσή αυγή ρε να μάθεις...που υποτιμάς έτσι την ράτσα.
δεν σε προλαβα :SΈρμο σε δουλεύει να ξέρεις....μην στείλεις πμ.
Ανθέλληνα...θα σε δώσω στεγνά στην χρυσή αυγή ρε να μάθεις...που υποτιμάς έτσι την ράτσα.
Βλεπουνε κι αυτοι τσοντεs και κριτικαρουν...Μην χαιρεσαι
σκάσε ξερνάω...
μετά,τώρα βγάζω τον σκύλο τον τετράποδο βόλτα
σε καμιά μισή ώρα τσέκαρε
320 ευρω δεν δίνω..... Πολλά τα χρήματα.... Πρέπει να με δελεάσει περισσότερο...
Eιναι σκετο σεξ φιλε μου,χωριs αισθημα...Επιτρεπονται και εγχρωμεsΜόνο με Ελληνίδες όμως....
Πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά είναι καταρτισμένη.......
Είναι εντυπωσιακή και έχει αναλογίες μοντέλου. Πριν απο δύο χρόνια αποφάσισε ότι μέλλον στη δημοσιογραφία δεν έχει κι ψάχτηκε στον χώρο της μόδας. Πέρασε και από εκεί και στο τέλος κατέληξε να παίζει σε ταινίες πορνό.
Το είχε στο αίμα της. Τόσο πολύ που κανείς δε γνώριζε την απόφασή της. Ούτε καν ο αρραβωνιαστικός της. Η Χριστίνα Ρουσάκη έκανε τον κύκλο της στις ταινίες του Σειρηνάκη και όπως βλέπετε κι εσείς αποφάσισε να ευρωποι-ήσει την υπεραξία που απέκτησε.
Σε αγγελία σε πολύ γνωστό site συνοδών έχει δικαιωματικά τον χώρο της. Και για τους μυημένους τα χρήματα που ζητάει είναι ικανοποιητικά. Η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Ξέρετε τώρα. Επτά μέρες την εβδομάδα επί δέκα ώρες-για να κοιμάται και λίγο το κορίτσι να πηγαίνει και για κάνα καφέ-και έβγαλε τα λεφτά όλης της χρονιάς.
Είναι δε τόσο εύκολη η διαδραστική έκθεση των υπηρεσιών της που μπορεί κανείς απευθείας επικοινωνώντας με το τηλέφωνό της να έρθει σε επικοινωνία και κατόπιν σε επαφή μαζί της!
]
"75 μέλη και 137 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα" αυτή τη στιγμή. Και μόνο 1-2 έχουν ζητήσει το σάιτ που υπάρχει η διαφήμιση ή/και το τηλέφωνο. Τα ζητάω κι εγώ. Τώρα κράξτε με όσο θέλετε.
Τι την θέλεις τη Μαρία Ρουσσάκη βρε? Εσύ έχεις το Μαράκι από Π77-79!
δώστε διεύθυνση του σάιτ αν την ξέρει κάποιος και αφήστε τις μαλακίες