Νέα

Αυτή είναι η Ελληνίδα δημοσιογράφος που το γύρισε στη βίζιτα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Και η Μαρια Σαραφογλου δεν με χαλαει.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
σκάσε ξερνάω...
μετά,τώρα βγάζω τον σκύλο τον τετράποδο βόλτα

σε καμιά μισή ώρα τσέκαρε :2funny:

Γούστα είναι αυτά φίλε μου.

Το ΝΑΥΟΜΑΚΙ είναι αστέρι. Προσωπική άποψη. Ίσως γιατι είχαμε καλή χημεία, ίσως γιατί μου αρέσει πολύ το σώμα της, νομίζω πως έχει από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα...
Μου αρέσει ο τρόπος που ερεθίζεται... ακόμα κι αν το κάνει ψεύτικα δεν σου δίνει την παραμικρή αίσθηση για το αντίθετο.
 Το κυριότερο... είναι πολύ εντάξει. Φιλότιμη, τιμάει τα λεφτά που παίρνει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, κι είναι και πολύ καλός άνθρωπος.

Τώρα άν εσύ έχεις βρει κάτι καλύτερο, σε όλα αυτά που περιέγραψα πιο πάνω.... στείλε μου σε παρακαλώ να δω τι καλύτερο υπάρχει... να το τιμήσω...

Γι αυτό υπάρχει το ΜΠΟΥ.... Απόψεις αλλάζουμε.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
συγγνώμη, είδα φως και μπήκα:
67 μέλη και 129 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας, συνεχίστε...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Πληρώνεις κάτι παραπάνω, αλλά είναι καταρτισμένη....... :pipa1: :grin: :grin: :grin:

Όσο και κατηρτισμένη να ναι..... πίπα σαν της ΡΙΤΑΣ στο Φυλής 66 δεν μου χει κάνει καμμία ακόμα.

Το Ριτάκι ήταν UNPECTABLE blowjober....  Απλά ακαταμάχητο τσιμπούκι.

Αυτή θα πρέπε να ανοίξει σχολή και να διδάσκει στις νέες κοπέλες πως να κάνουν σωστή πίπα.

Τη σωστή, την πίπα... Την πρόστυχη...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Είναι εντυπωσιακή και έχει αναλογίες μοντέλου. Πριν απο δύο χρόνια αποφάσισε ότι μέλλον στη δημοσιογραφία δεν έχει κι ψάχτηκε στον χώρο της μόδας. Πέρασε και από εκεί και στο τέλος κατέληξε να παίζει σε ταινίες πορνό.

Το είχε στο αίμα της. Τόσο πολύ που κανείς δε γνώριζε την απόφασή της. Ούτε καν ο αρραβωνιαστικός της. Η Χριστίνα Ρουσάκη έκανε τον κύκλο της στις ταινίες του Σειρηνάκη και όπως βλέπετε κι εσείς αποφάσισε να ευρωποι-ήσει την υπεραξία που απέκτησε.

Σε αγγελία σε πολύ γνωστό site συνοδών έχει δικαιωματικά τον χώρο της. Και για τους μυημένους τα χρήματα που ζητάει είναι ικανοποιητικά. Η προσφορά ισχύει μόνο για λίγες μέρες. Ξέρετε τώρα. Επτά μέρες την εβδομάδα επί δέκα ώρες-για να κοιμάται και λίγο το κορίτσι να πηγαίνει και για κάνα καφέ-και έβγαλε τα λεφτά όλης της χρονιάς.

Είναι δε τόσο εύκολη η διαδραστική έκθεση των υπηρεσιών της που μπορεί κανείς απευθείας επικοινωνώντας με το τηλέφωνό της να έρθει σε επικοινωνία και κατόπιν σε επαφή μαζί της!

]

δώστε το τηλ στο τμήμα ηθών για να μάθει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άλλος μαλάκας εκτός από τον Νιο έχει το σάιτ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

PALERMO

Ακόμα περιμένω να μου δώσεις κάτι καλύτερο από τη ΝΑΥΟΜΙ.

Ενα δύο VFM θέλω που να έχουν τα εξής δεδομένα.

Να είναι πεντακάθαρες, ξυρισμένες, καλό τσιμπούκι, 69, γερό σπάσιμο μέσης σε πισωκολλητό, να είναι δεκτικές σε γλειφομούνι, να κάνουν σωστά γλωσσόφιλα και να έχουν σχετικά μεγάλο στήθος (φυσικό ή πλαστικό αδιάφορο) και όμορφα περιποιημένα πόδια για γλείψιμο σε τιμή μέχρι 130 με ξενοδοχείο μέσα.

Αναμένω την πρότασή σου.  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
"75 μέλη και 137 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα" αυτή τη στιγμή. Και μόνο 1-2 έχουν ζητήσει το σάιτ που υπάρχει η διαφήμιση ή/και το τηλέφωνο. Τα ζητάω κι εγώ. Τώρα κράξτε με όσο θέλετε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
"75 μέλη και 137 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα" αυτή τη στιγμή. Και μόνο 1-2 έχουν ζητήσει το σάιτ που υπάρχει η διαφήμιση ή/και το τηλέφωνο. Τα ζητάω κι εγώ. Τώρα κράξτε με όσο θέλετε.

Τι την θέλεις τη Μαρία Ρουσσάκη βρε? Εσύ έχεις το Μαράκι από Π77-79! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom