Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και δεν έχω σαδομαζό τάσεις, έχω περιέργεια για τα αυταρχικά προγράμματα. Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος με ανάλογη εμπειρία να μας ενημερώσει τι ακριβώς περιλαμβάνουν?

PRIMITIVO

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε καλησπέρα,
το αυταρχικό δεν έχει να κάνει με S/M.
Είναι αλλαγή ρόλων.Δηλαδή σε γαμάει η γκόμενα με δονητή.

yiorgos

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε καλησπέρα,
το αυταρχικό δεν έχει να κάνει με S/M.
Είναι αλλαγή ρόλων.Δηλαδή σε γαμάει η γκόμενα με δονητή.

Μεσα στο αυταρχικό ειναιθ και η αλλαγή ρολων, δεν ειναι μονο αυτό.

PRIMITIVO

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλε μου,
τι εννοείς δεν είναι μόνο αυτό?Το ρωτάω από περιέργεια και ασφαλώς δεν αμφισβητώ την άποψή σου

Επισκέπτης
Αυταρχικό δηλ=τον τρώς από πίσω;

Δεν το έχω ξανακούσει , ούτε είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Και εγώ απο όσο ξέρω σε πηδάει η γκόμενα. Ίσως (άν έχει όρεξη) να σου ρίχνει μερικά μπινελίκια πρώτα. Πάντως δέν ξέρω κατα πόσο καθαροί θα είναι οι δονητές...

Επισκέπτης
Οπότε το ζήτημα "αυταρχικό" δεν μας ενδιαφέρει. Εγώ φανταζόμουν ότι μπορεί να σου έβαζε τίποτε χειροπέδες και να χόρευε αυτή πάνω στον πούτσο κτλ.

Για να το γυρίσω στην πουστιά δεν με ενδιαφέρει για την ώρα.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.179
Πόντοι
6.495

Να σας ενημερώσω εγώ συνάδελφοι. Μια φορά κι έναν καιρό που δεν είχα γκόμενα αλλά είχα λεφτά -μάλλον αυτά συνδέονται- είναι να επενδύσω σε κάτι καινούργιο. Φωνάζω λοιπόν μια μασατχού από εφημερίδα στο σπίτι για αυταρχικό πρόγραμμα. Καλο μουνάκι, σκάει στο σπίτι, της λέω ότι έχω συνεννοιηθεί για αυταρχικό. "Σίγουρα;" με ρωτάει. Ναι, λέω εγώ, μου λέει άμα είναι έτσι να κατέβει να πάρει τα... εργαλεία. Μην τα πολυλογώ. μου λέει θα σου ρίξω μερικές ψιλές και μετά θα σε γαμήσω με δονητή. Μακριά λέω εγώ, εξηγώ ότι έχω κάβλες με πατούσες και ότι πίστευα ότι θα με έβαζε να τις γλύψω (ντρεπόμουν να το ζητήσω) και τέτοια. Τελικά, πήρα το κανονικό πρόγραμμα και της έγλυψα και τις πατούσες, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και ήταν θεϊκά!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Μάλλον υπάρχει μπέρδεμα με την λέξη αυταρχικό...."Αυταρχικό" φυσικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με ΄δονητή από κοπέλα...Αυταρχικο σημαίνει οτι κάποιος θα έχει ρόλο αφέντη και κάποιος σκλάβου....Η αφέντρα- στην περίπτωσή μας - συνήθως θα βρίσει τον σκλάβο, θα του ρίξει μερικές ψιλές, θα χρησιμοποιήσει μαστίγιο, θα του βάλει χειροπέδες, θα τον βάλει να της γλύψει τα πόδια κτλ....Απλά μπορεί σε κάποια ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ περίπτωση και για να τον εξευτελίσει και ΑΝ το δεχτεί ο άλλος να του βάλει και δονητή στον κόλο...Οπότε να μην συγχέουμε αυτα τα 2...και μπορεί να θέλουμε αυταρχικό χωρίς να μας βάλουν τίποτα πίσω.

OP
OP
L

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
S/M είναι ευρύ πεδίο και περιλαμβάνει πολλά "κόλπα"........

Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για τα αυταρχικά προγράμματα των στούντιο.........

Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, αυταρχικό σε στούντιο σημαίνει γαμήσι με στραπον + spanking? Ή υπάρχουν διαφορές από σπίτι σε σπίτι?

KINKYCHRIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
1
Υπάρχουν αρκετές αγγελίες για studio που το προσφέρουν όπως και αγγελίες μόνο για αυτό.
Αν κανείς φίλος έχει προσωπική εμπειρία για κάτι καλό αs moy δώσει τα φώτα του.
Αν είναι να ξέρει και  τηλ.ας στείλει μήνυμα μια και δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τηλ.
Σίγουρα έχουμε ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα αλλά μπορεί να υπάρχει καμιά νέα πληροφορία.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τώρα συγνώμη φίλε δεν θέλεις τα φώτα κανενός ένα καλό χέρι ξύλο ψάχνεις από κάποια και δεν είναι σωστό να πηγα'ινεις σε ξένα μέρη και να δέρνεσαι

ακου με και δεν θα χάσεις δεν είναι ωραίο μεγάλο παιδί να σε βουρδουλίζει η άλλη

πρόσεχε

commcosmos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι καλό θα ήταν όσοι γνωρίζουν κάτι πάνω στο θέμα να βοηθήσουν.

φίλε pixis το αυταρχικό μπορεί να περιλαμβάνει ΚΑΙ ξύλο όμως είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που περιγράφεις. αν δεν σε ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να κοροιδεύεις κάποιους που έχουν τέτοια γούστα.

6509

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κανένα δεν υπάρχει που να ΔΕΡΝΕΙΣ οχι να τις τρώς... κατι bondage που να δένεις την γκόμενα (=ψιλομαζώχα) και να την αρχίζεις και σε μερικά σκαμπίλια.. εντάξει μην την σκοτώσουμε και στο ξύλο τώρα ..  let me know ...

Επισκέπτης
ρε παιδια στα στοθντιο που παω οι τσατσαδες μου αναφερουν και την επιλογη αυταρχικο.
Υπαρχει καποιος που παιρνει αυταρχικο?
τι ακριβως ειναι?
Σε πλακωνει στα χαστουκια η πουτανα?
Σε δενει με λουρακι σκυλου και μασκα γουρουνιου,και σε παει βολτα μεσα στο ρδελο?
Για βοηθηστε σας παρακαλω

lubv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα απ΄ όλα αυτά.
Σου χώνει δονητή στον πισινό...

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αν δεν κανω λαθος σου τον ακουμπανε απο πισω ή με μια λεξη σε ξεκολιαζουν

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
αρα αν πασχεις απο αιμορροιδες που ειδα οτι ανοιξε και θρεντ σχετικο , καλυτερα να το αποφευγουμε λενε οι γιατροι

Επισκέπτης
καλα ειναι δυνατον να πας σε ρδελο και να σε γαμανε?
εισται σιγουροι για αυτο?
εχετε ρωτησει τσατσα η το πληρωσατε κατα λαθος?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
νομιζω οτι εχει ξανασυζητηθει σε αλλο θρεντ , παντως ετσι ειναι τα πραγματα και εγω ειμαι της αποψης οτι αυτα δεν γινονται κατα λαθος γιατι το λαθος θα ειναι μοιραιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom