You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυταρχικό-πληροφορίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
yiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε καλησπέρα,
το αυταρχικό δεν έχει να κάνει με S/M.
Είναι αλλαγή ρόλων.Δηλαδή σε γαμάει η γκόμενα με δονητή.
Μεσα στο αυταρχικό ειναιθ και η αλλαγή ρολων, δεν ειναι μονο αυτό.
Επισκέπτης
Αυταρχικό δηλ=τον τρώς από πίσω;
Δεν το έχω ξανακούσει , ούτε είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα.
Δεν το έχω ξανακούσει , ούτε είχα ασχοληθεί ποτέ με το θέμα.
Επισκέπτης
Οπότε το ζήτημα "αυταρχικό" δεν μας ενδιαφέρει. Εγώ φανταζόμουν ότι μπορεί να σου έβαζε τίποτε χειροπέδες και να χόρευε αυτή πάνω στον πούτσο κτλ.
Για να το γυρίσω στην πουστιά δεν με ενδιαφέρει για την ώρα.
Για να το γυρίσω στην πουστιά δεν με ενδιαφέρει για την ώρα.
Να σας ενημερώσω εγώ συνάδελφοι. Μια φορά κι έναν καιρό που δεν είχα γκόμενα αλλά είχα λεφτά -μάλλον αυτά συνδέονται- είναι να επενδύσω σε κάτι καινούργιο. Φωνάζω λοιπόν μια μασατχού από εφημερίδα στο σπίτι για αυταρχικό πρόγραμμα. Καλο μουνάκι, σκάει στο σπίτι, της λέω ότι έχω συνεννοιηθεί για αυταρχικό. "Σίγουρα;" με ρωτάει. Ναι, λέω εγώ, μου λέει άμα είναι έτσι να κατέβει να πάρει τα... εργαλεία. Μην τα πολυλογώ. μου λέει θα σου ρίξω μερικές ψιλές και μετά θα σε γαμήσω με δονητή. Μακριά λέω εγώ, εξηγώ ότι έχω κάβλες με πατούσες και ότι πίστευα ότι θα με έβαζε να τις γλύψω (ντρεπόμουν να το ζητήσω) και τέτοια. Τελικά, πήρα το κανονικό πρόγραμμα και της έγλυψα και τις πατούσες, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και ήταν θεϊκά!
Μάλλον υπάρχει μπέρδεμα με την λέξη αυταρχικό...."Αυταρχικό" φυσικά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με ΄δονητή από κοπέλα...Αυταρχικο σημαίνει οτι κάποιος θα έχει ρόλο αφέντη και κάποιος σκλάβου....Η αφέντρα- στην περίπτωσή μας - συνήθως θα βρίσει τον σκλάβο, θα του ρίξει μερικές ψιλές, θα χρησιμοποιήσει μαστίγιο, θα του βάλει χειροπέδες, θα τον βάλει να της γλύψει τα πόδια κτλ....Απλά μπορεί σε κάποια ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ περίπτωση και για να τον εξευτελίσει και ΑΝ το δεχτεί ο άλλος να του βάλει και δονητή στον κόλο...Οπότε να μην συγχέουμε αυτα τα 2...και μπορεί να θέλουμε αυταρχικό χωρίς να μας βάλουν τίποτα πίσω.
S/M είναι ευρύ πεδίο και περιλαμβάνει πολλά "κόλπα"........
Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για τα αυταρχικά προγράμματα των στούντιο.........
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, αυταρχικό σε στούντιο σημαίνει γαμήσι με στραπον + spanking? Ή υπάρχουν διαφορές από σπίτι σε σπίτι?
Εγώ ρώτησα συγκεκριμένα για τα αυταρχικά προγράμματα των στούντιο.........
Αν κατάλαβα καλά λοιπόν, αυταρχικό σε στούντιο σημαίνει γαμήσι με στραπον + spanking? Ή υπάρχουν διαφορές από σπίτι σε σπίτι?
KINKYCHRIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Υπάρχουν αρκετές αγγελίες για studio που το προσφέρουν όπως και αγγελίες μόνο για αυτό.
Αν κανείς φίλος έχει προσωπική εμπειρία για κάτι καλό αs moy δώσει τα φώτα του.
Αν είναι να ξέρει και τηλ.ας στείλει μήνυμα μια και δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τηλ.
Σίγουρα έχουμε ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα αλλά μπορεί να υπάρχει καμιά νέα πληροφορία.
Αν κανείς φίλος έχει προσωπική εμπειρία για κάτι καλό αs moy δώσει τα φώτα του.
Αν είναι να ξέρει και τηλ.ας στείλει μήνυμα μια και δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τηλ.
Σίγουρα έχουμε ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα αλλά μπορεί να υπάρχει καμιά νέα πληροφορία.
Τώρα συγνώμη φίλε δεν θέλεις τα φώτα κανενός ένα καλό χέρι ξύλο ψάχνεις από κάποια και δεν είναι σωστό να πηγα'ινεις σε ξένα μέρη και να δέρνεσαι
ακου με και δεν θα χάσεις δεν είναι ωραίο μεγάλο παιδί να σε βουρδουλίζει η άλλη
πρόσεχε
ακου με και δεν θα χάσεις δεν είναι ωραίο μεγάλο παιδί να σε βουρδουλίζει η άλλη
πρόσεχε
commcosmos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι καλό θα ήταν όσοι γνωρίζουν κάτι πάνω στο θέμα να βοηθήσουν.
φίλε pixis το αυταρχικό μπορεί να περιλαμβάνει ΚΑΙ ξύλο όμως είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που περιγράφεις. αν δεν σε ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να κοροιδεύεις κάποιους που έχουν τέτοια γούστα.
φίλε pixis το αυταρχικό μπορεί να περιλαμβάνει ΚΑΙ ξύλο όμως είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που περιγράφεις. αν δεν σε ενδιαφέρει δεν χρειάζεται να κοροιδεύεις κάποιους που έχουν τέτοια γούστα.
Επισκέπτης
ρε παιδια στα στοθντιο που παω οι τσατσαδες μου αναφερουν και την επιλογη αυταρχικο.
Υπαρχει καποιος που παιρνει αυταρχικο?
τι ακριβως ειναι?
Σε πλακωνει στα χαστουκια η πουτανα?
Σε δενει με λουρακι σκυλου και μασκα γουρουνιου,και σε παει βολτα μεσα στο ρδελο?
Για βοηθηστε σας παρακαλω
Υπαρχει καποιος που παιρνει αυταρχικο?
τι ακριβως ειναι?
Σε πλακωνει στα χαστουκια η πουτανα?
Σε δενει με λουρακι σκυλου και μασκα γουρουνιου,και σε παει βολτα μεσα στο ρδελο?
Για βοηθηστε σας παρακαλω
Επισκέπτης
καλα ειναι δυνατον να πας σε ρδελο και να σε γαμανε?
εισται σιγουροι για αυτο?
εχετε ρωτησει τσατσα η το πληρωσατε κατα λαθος?
εισται σιγουροι για αυτο?
εχετε ρωτησει τσατσα η το πληρωσατε κατα λαθος?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 8K