karnezis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 11
- Like
- 639
- Πόντοι
- 531
Δεν ξέρω τί κάνουν τα άλλα παπούδια πάντως εγώ τα λεφτά που δίνω στις πουτάνες τα αποσβαίνω και με το παραπάνω σε διάρκεια χρόνου συνευρέσεως!
Δεν ξέρω τί κάνουν τα άλλα παπούδια πάντως εγώ τα λεφτά που δίνω στις πουτάνες τα αποσβαίνω και με το παραπάνω σε διάρκεια χρόνου συνευρέσεως!
Έτσι!
Επίσης και οι γυναίκες (εκδιδόμενες και μη) δεν ξέρουν να γαμηθούν της προκοπής ούτε αντέχουν αν δεν πάνε 32-35! Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.
Άλλη ιστορία ότι πληρώνει κανείς για το "φρέσκο το κρέας".
Eπ.ναι ασε τον άλεξ κι ελα να σε δεσω εγω
Μωρό μου!!!!
Κούκλα μου. Θραύση εχεις κάνει, ολοι εσενα θελουνε :-*Μωρό μου!!!!
Δεν σ' αλλαζω και το ξέρεις!!!
:-* :-* :-* :-*
Αδιαφορο...Κούκλα μου. Θραύση εχεις κάνει, ολοι εσενα θελουνε :-*
Στον Αλφα εχει ταινια για εμας κουκλα μου, η νεραιδα και το παλικαρι...Αδιαφορο...
:-* :-*
Στον Αλφα εχει ταινια για εμας κουκλα μου, η νεραιδα και το παλικαρι...
ασε ρε Κωνσταντάρα του μπουΣτον Αλφα εχει ταινια για εμας κουκλα μου, η νεραιδα και το παλικαρι...
ασε ρε Κωνσταντάρα του μπου
Νιανιανιανιανιανιανιανιανια...ασε ρε Κωνσταντάρα του μπου
ασε που κανει και καλο...διαβαστε εδω να δειτε
εννοεις το σαδομαζοχιστικο σεξ..ναι εχω κανει 2-3 φορες με κοπελα παλιοτερα..πιστεψε με ειναι καυλα αλλα και εκτονωση..ασε που κανει και καλο...διαβαστε εδω να δειτε
ευτυχώς που προλαβαν και την φωτογράφισαν, γιατί σε λίγο δεν θα είναι σε κατάστση να φωτογραφηθεί.
Τύπε αν σου σηκώνεται καλά και μένει σηκωμένη γιατί προτιμάς να την πονάς με χαστούκια και ξυλιές κι όχι με ξέσκισμα μουνιού και κώλου;
Θέλω να πω πως η βία εμπεριέχεται σαφώς στο άγριο σεξ, αλλά δεν είναι πιο απολαυστικό να την ασκείς με τον πούτσο σου παρά με το χέρι σου;
Tip: Με το ενα χερι πιανεις μαλλι για να δινεις ρυθμο, τραβάς και με το αλλο ρίχνεις τις ξυλιές... ;)
αφορα μια αγγελια "σκλαβας" στην αρχη του θρεντ
η οποια "φυσικα" και δε σηκωνει τηλεφωνο