Νέα

Αυταρχικο (αγριαδες) ΣΤΟ κοριτσι και οχι ΑΠΟ το κοριτσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lucky_Luke68
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Tip: Με το ενα χερι πιανεις μαλλι για να δινεις ρυθμο, τραβάς και με το αλλο ρίχνεις τις ξυλιές...  ;)

Ρε σύ καλό αυτό το κόλπο αλλά δεν μου είπε κάτι για μαλλιά κι όπως ήταν άλογο 1,80 είπαμε φοβήθηκα μην μου έριχνε καμιά ξανάστροφη κι εμένα! :)

Στο μέλλον θα το έχω υπ' όψιν μου πάντως, όσο μέλλον υποθέτουμε πως έχω στο σπορ.

Αλήθεια εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό και σου άρεσε ή "μια φίλη σου στο είπε"; ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε σύ καλό αυτό το κόλπο αλλά δεν μου είπε κάτι για μαλλιά κι όπως ήταν άλογο 1,80 είπαμε φοβήθηκα μην μου έριχνε καμιά ξανάστροφη κι εμένα! :)

Στο μέλλον θα το έχω υπ' όψιν μου πάντως, όσο μέλλον υποθέτουμε πως έχω στο σπορ.

Αλήθεια εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό και σου άρεσε ή "μια φίλη σου στο είπε"; ;)
Μόνο δοκιμασμένες τεχνικές προτείνω  :grin:

karnezis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2012
Κριτικές
11
Like
639
Πόντοι
901
Δυο φορές τα χρόνια σου κοντεύω!
Βέβαια οι διάφορες τσουλίτσες μου λένε πως μοιάζω 45-48, αλλά προφανώς το λένε ως φιλοφρόνηση από ευγένεια.

Υπάρχει όμως και η άλλη εκδοχή. Αν η άλλη είναι 22 τότε τί 45 τί 55 το ίδιο της φαίνεσαι, απλά πολύ μεγάλος. :(
Καλά δε αυτό που όλες προτιμούν τους μεγάλους (έως πολύ μεγάλους!) είναι κλασσική καραμέλα! Υποθέτω πως σ' εσάς θα λένε πως προτιμούν τους μικρούς. :cheesy:

Όντως προτιμούν τους μεγάλους γιατί ο πιτσιρικάς θα τις "ξεπατώσει" ενώ με τον παππού ξεκούραστα λεφτά  :)
Άσε που αν την ερωτευτεί κανένας πιτσιρικάς μπορεί να της δημιουργήσει και προβλήματα στη δουλειά της.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,υπάρχουν και παππούδες που ερωτεύονται πουτάνες και δημιουργούν προβλήματα...Γεροντοέρωτες ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ροζυ σ αρεσει να σαι submissive. ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Όντως προτιμούν τους μεγάλους γιατί ο πιτσιρικάς θα τις "ξεπατώσει" ενώ με τον παππού ξεκούραστα λεφτά  :)

Δεν ξέρω τί κάνουν τα άλλα παπούδια πάντως εγώ τα λεφτά που δίνω στις πουτάνες τα αποσβαίνω και με το παραπάνω σε διάρκεια χρόνου συνευρέσεως! :rolleyes: :rolleyes:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Tip: Με το ενα χερι πιανεις μαλλι για να δινεις ρυθμο, τραβάς και με το αλλο ρίχνεις τις ξυλιές...  ;)

Για τον πουτσο tip.

Δεν δινεις ρυθμο πιανοντας μαλλι, σε γαμανε λαθος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άσε που αν την ερωτευτεί κανένας πιτσιρικάς μπορεί να της δημιουργήσει και προβλήματα στη δουλειά της.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα,υπάρχουν και παππούδες που ερωτεύονται πουτάνες και δημιουργούν προβλήματα...Γεροντοέρωτες ;)
Ποιος πιτσιρικας θα τις ξεπατωσει τυπε;Ολες κοκορακια τους λενε τους πιτσιρικαδες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ποιος πιτσιρικας θα τις ξεπατωσει τυπε;Ολες κοκορακια τους λενε τους πιτσιρικαδες.

Έτσι!

Επίσης και οι γυναίκες (εκδιδόμενες και μη) δεν ξέρουν να γαμηθούν της προκοπής ούτε αντέχουν αν δεν πάνε 32-35! Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις.
Άλλη ιστορία ότι πληρώνει κανείς για το "φρέσκο το κρέας".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom