Νέα

Αυνανισμός με παρέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα trompa86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bator87

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Μηνύματα
10
Like
24
Πόντοι
0
Bro να αραζουμε παρεα να βαραμε μαλακια; Αθηνα
 

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Μηνύματα
571
Κριτικές
8
Like
1.233
Πόντοι
486
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Μηνύματα
71
Like
127
Πόντοι
0
Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι διακριτό πράγμα από τη σεξουαλική συμπεριφορά. Η δεύτερη είναι πολύ πιο γκρίζα περιοχή και δεν είναι απόλυτο predictor του σεξουαλικού προσανατολισμού κάποιου ανθρώπου.

Οπότε όχι δεν είσαι gay εκτός αν έτσι αυτοπροσδιορίζεσαι καθώς ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μια πολυσύνθετη παράμετρος της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Εφόσον έχεις γνήσιες κ πηγαίες ερωτικές,συναισθηματικές, σεξουαλικές έλξεις προς το ίδιο φύλο τότε ναι είσαι gay άντρας εφόσον και εσύ είσαι ανοιχτός να προσδιοριστείς ως τέτοιος. Το κάνεις περιστασιακό σεξ με το ίδιο φύλο για τους χ,ψ λόγους (πχ κάβλα της στιγμής, φετιχισμός, φράγκα, ένδεια επιλογών ή οποιοδήποτε άλλο λόγο) χωρίς να έχεις γνήσιες, σταθερές κ πηγαίες έλξεις για το ίδιο φύλο δεν λέει τις περισσότερες φορές σχεδόν τίποτα για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό. It speaks mostly to your sexual behavior

Πχ κ γω γαμάω περισταστιακά γυναίκες με πρακτικά μηδέν πηγαίες έλξεις προς το γυναικείο φύλο. Αυτό δεν αλλάζει όμως οτι είμαι as gay as they come καθώς έλκομαι σφόδρα από το αντρικό φύλο.

Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό ερώτημα. Τι κάνει κάποιον άντρα? Η σεξουαλική του συμπεριφορά? Η καθημερινή του συμπεριφορά ή το πως αυτοπροσδιορίζεται? Me thinks το τελευταίο κ μαζί μου το ίδιο λέει και η επιστήμη σε ότι αφορά την ταυτότητα φύλου η οποία επίσης είναι εντελώς ανεξάρτητη από τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Οπότε μια φιλική συμβουλή προς τα γκάου αμόρφωτα ομοφοβικά απολιφάδια του κεράτα. Άντρας καργιόλες είσαι εφόσον νιώθεις τέτοιος. Γαμώ την ομοφοβία σας γαμώ.
Μηπως να σταματησει η χρηση του γελοιου ορου «ομοΦΟΒΙΑ»;;;;

Αλλο φοβος και αλλο αποστροφη.
 
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Μηνύματα
71
Like
127
Πόντοι
0
Μπορώ να φέρω και 2 φίλες μου... Τις βαριέμαι θα κάνω πρόταση να με κράξουν γλυτώσω. Αν δεχτούν παλι θα γλυτώσω..win win
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Aποστροφοβια?
ΟΜΟαποστροφη;
 
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Μηνύματα
71
Like
127
Πόντοι
0
Σοβαρά τώρα...το «φοβία» είναι εντελώς γελοία προσθήκη. Όπως και στο «ξενοφοβία».

Γελοίο Νο.2: Ομόφυλα ζευγάρια... δεν ξεχωρίζουν, τα ζα που το σκέφτηκαν, το φύλο και την φυλή.
Το «ομοφυλόφυλα» για να το σκεφτούν θα έπρεπε να έχουν IQ ανθρώπου και όχι κατσαρίδας.
 

lft

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
52
Like
39
Πόντοι
0
Το να γνωρίζεις το σώμα σου και να δέχεσαι και το σώμα του άλλου δεν είναι φοβία. Επίσης το ότι θα μαζευτούμε 5-7-10 άντρες γυμνοί και θα τη παίζουμε με τσόντα επίσης δεν είναι ομυφιλοφιλία. Κι αν είναι και γυναίκες μέσα πάλι το ίδιο. Έχουμε κολλήσει με τις μαλακίες τους τίτλους και τις δηθενιές. Και έχουν καταντήσει ομοφυλόφιλοι να βγαίνουν και να έχουν μεγαλύτερα αρχίδια από πολλούς δήθεν άντρες (βλ. Λάκης Γαβαλάς για το θέμα υιοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το να γνωρίζεις το σώμα σου και να δέχεσαι και το σώμα του άλλου δεν είναι φοβία. Επίσης το ότι θα μαζευτούμε 5-7-10 άντρες γυμνοί και θα τη παίζουμε με τσόντα επίσης δεν είναι ομυφιλοφιλία. Κι αν είναι και γυναίκες μέσα πάλι το ίδιο. Έχουμε κολλήσει με τις μαλακίες τους τίτλους και τις δηθενιές. Και έχουν καταντήσει ομοφυλόφιλοι να βγαίνουν και να έχουν μεγαλύτερα αρχίδια από πολλούς δήθεν άντρες (βλ. Λάκης Γαβαλάς για το θέμα υιοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών
 

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.686
Κριτικές
1
Like
6.807
Πόντοι
1.056
Τι γραφει ο κοσμος προκειμενου να δει ξενικο καυλι :jerking:
 

Nikos_Cuck

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Μηνύματα
45
Like
137
Πόντοι
0
κανεις απογευμα σημερα στρειτ μαλακια με φωτος?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom