Επισκέπτης
Ποιος απάντησε πιο πάνω φίλος? Δεν σ πιάνω..
Εγώ
Ποιος απάντησε πιο πάνω φίλος? Δεν σ πιάνω..
εσυ τι εισαι ρε αγαμητο μπαζο που φορας στα 27 σου σιδερακια?xaaxaxaxa κοθαρα γ γελια εισαι.
δεν ξενιζει καθολου ο λιλας ειναι μορφη.
μονο αν γινεις αεκτζης και σε παω στο γηπεδο θα συμφωνησω μαζι σου.Επιτέλους συμγωνούμε και 1 φορά
μονο αν γινεις αεκτζης και σε παω στο γηπεδο θα συμφωνησω μαζι σου.
τι συμφωνειτε? ρε,εισαι τελειως ηλιθιος η το παιζεις??
Ρε κιθάρα πλάκα κάνεις για τον Λίλα? Από πότε πουστάρα π ντύνεται γυναίκα και κάνει ότι πιο ανώμαλο φανταστείς και το ανεβάζει και στο διαδίκτυο με υπερηφάνια θεωρείται ανοιχτόμυαλος.. Άρρωστος σίγουρα ανοιχτόμυαλος σίγουρα όχι..
Ούτε 1 στις 8474773838388382222 δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση
νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?Ρε κιθάρα πλάκα κάνεις για τον Λίλα? Από πότε πουστάρα π ντύνεται γυναίκα και κάνει ότι πιο ανώμαλο φανταστείς και το ανεβάζει και στο διαδίκτυο με υπερηφάνια θεωρείται ανοιχτόμυαλος.. Άρρωστος σίγουρα ανοιχτόμυαλος σίγουρα όχι..
Δεν έχει ταμπού ο άνθρωπος
νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?
για ρωτα τον τυπο τι γνωμη εχει για την ερωτικη σχεση μανας με γιο και μετα φρικαρεις με τα υπολοιπα
είχε, αλλά το 'βαλε στον κώλο του κι αυτό
να γίνεις αεκτζής ή να πας στο γήπεδο?
νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?
για ρωτα τον τυπο τι γνωμη εχει για την ερωτικη σχεση μανας με γιο και μετα φρικαρεις με τα υπολοιπα
Εσύ ρε δυσκοίλιε,τι θες συνεχώς και με ενοχλείς;;; ηλίθιος είσαι εσύ
αφου μας εχεις πρηξει στην μαλακια ρε παΛΙΟΠΟΥΣΤΑ....ειναι δυνατον να μην σε σχολιασουμε αρνητικα?
τραβα πεστα βρε αγορι μου σε κανενα γιατρο..Και τα 2
Γιατί ρε ζώον;;; Σου μοιάζω κανένας κωμικός που δίνει παράσταση και με θεωρείς γελοίο;;;;
Και έπειτα συμφωνώ για την ερωτική σχέση μάνας με υϊού (ή πατέρα με κόρης),γιατί...δεν είμαι κολλημένος..... ;)
Και τα 2
Γιατί ρε ζώον;;; Σου μοιάζω κανένας κωμικός που δίνει παράσταση και με θεωρείς γελοίο;;;;
Και έπειτα συμφωνώ για την ερωτική σχέση μάνας με υϊού (ή πατέρα με κόρης),γιατί...δεν είμαι κολλημένος..... ;)
Εσύ ρε δυσκοίλιε,τι θες συνεχώς και με ενοχλείς;;; ηλίθιος είσαι εσύ
αφου μας εχεις πρηξει στην μαλακια ρε παΛΙΟΠΟΥΣΤΑ....ειναι δυνατον να μην σε σχολιασουμε αρνητικα?
αφου δεν εχει να τα πει πουθενα αλλου
φιλε φαινοταν απο την αρχη οτι κατι δεν παει καλα με σενα
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο... απλα θες ψυχιατρο
και δεν χρειαζεται να σου πηγαινουμε κοντρα εφοσον εισαι ετσι οπως εισαι
ας σταματησουν και οι υπολοιποι... και ας αναλαβουν και οι διαχειριστες απο εκει και επειτα.