Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
τι συμφωνειτε? ρε,εισαι τελειως ηλιθιος η το παιζεις??

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε κιθάρα πλάκα κάνεις για τον Λίλα? Από πότε πουστάρα π ντύνεται γυναίκα και κάνει ότι πιο ανώμαλο φανταστείς και το ανεβάζει και στο διαδίκτυο με υπερηφάνια θεωρείται ανοιχτόμυαλος.. Άρρωστος σίγουρα ανοιχτόμυαλος σίγουρα όχι..

Επισκέπτης
μονο αν γινεις αεκτζης και σε παω στο γηπεδο θα συμφωνησω μαζι σου.

Ούτε 1 στις 8474773838388382222 δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση :)

τι συμφωνειτε? ρε,εισαι τελειως ηλιθιος η το παιζεις??

Εσύ ρε δυσκοίλιε,τι θες συνεχώς και με ενοχλείς;;; ηλίθιος είσαι εσύ

Επισκέπτης
Ρε κιθάρα πλάκα κάνεις για τον Λίλα? Από πότε πουστάρα π ντύνεται γυναίκα και κάνει ότι πιο ανώμαλο φανταστείς και το ανεβάζει και στο διαδίκτυο με υπερηφάνια θεωρείται ανοιχτόμυαλος.. Άρρωστος σίγουρα ανοιχτόμυαλος σίγουρα όχι..

Δεν έχει ταμπού ο άνθρωπος

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?  :2funny: :2funny: :2funny:
για ρωτα τον τυπο τι γνωμη εχει για την ερωτικη σχεση μανας με γιο και μετα φρικαρεις με τα υπολοιπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?  :2funny: :2funny: :2funny:
για ρωτα τον τυπο τι γνωμη εχει για την ερωτικη σχεση μανας με γιο και μετα φρικαρεις με τα υπολοιπα

:o :o :o :o :o δηλαδη τυπε?
τι εχει πει?

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[/quote]

αφου μας εχεις πρηξει στην μαλακια ρε παΛΙΟΠΟΥΣΤΑ....ειναι δυνατον να μην σε σχολιασουμε αρνητικα?

Επισκέπτης
να γίνεις αεκτζής ή να πας στο γήπεδο? :huh:

Και τα 2

νταξ ρε φίλε, τον κιθαρα βρηκες να πιασεις σοβαρη κουβεντα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί ρε ζώον;;; Σου μοιάζω κανένας κωμικός που δίνει παράσταση και με θεωρείς γελοίο;;;;

Και έπειτα συμφωνώ για την ερωτική σχέση μάνας με υϊού (ή πατέρα με κόρης),γιατί...δεν είμαι κολλημένος..... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αφου μας εχεις πρηξει στην μαλακια ρε παΛΙΟΠΟΥΣΤΑ....ειναι δυνατον να μην σε σχολιασουμε αρνητικα?

αφου δεν εχει να τα πει πουθενα αλλου  :grin:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Και τα 2

Γιατί ρε ζώον;;; Σου μοιάζω κανένας κωμικός που δίνει παράσταση και με θεωρείς γελοίο;;;;

Και έπειτα συμφωνώ για την ερωτική σχέση μάνας με υϊού (ή πατέρα με κόρης),γιατί...δεν είμαι κολλημένος..... ;)
τραβα πεστα βρε αγορι μου σε κανενα γιατρο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τα 2

φιλε φαινοταν απο την αρχη οτι κατι δεν παει καλα με σενα
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο... απλα θες ψυχιατρο  :grin:
και δεν χρειαζεται να σου πηγαινουμε κοντρα εφοσον εισαι ετσι οπως εισαι
ας σταματησουν και οι υπολοιποι... και ας αναλαβουν και οι διαχειριστες απο εκει και επειτα.

Επισκέπτης

Έλα ρε ζώον να μου τα πεις μπρόστα μου.......το "λιοντάρι" αποδείχτηκε γατούλα τελικά...εσύ που δηλώνεις γατούλα....ελπίζω να μας αποδείξεις ότι είσαι λιοντάρι..... ;)

αφου δεν εχει να τα πει πουθενα αλλου  :grin:

Τι υποννοείς ρε βρωμύλε;

Επισκέπτης
φιλε φαινοταν απο την αρχη οτι κατι δεν παει καλα με σενα
δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο... απλα θες ψυχιατρο  :grin:
και δεν χρειαζεται να σου πηγαινουμε κοντρα εφοσον εισαι ετσι οπως εισαι
ας σταματησουν και οι υπολοιποι... και ας αναλαβουν και οι διαχειριστες απο εκει και επειτα.

Ψυχίατρο δε θέλω.......εσύ πάντως θες κανένα στυλίστα μπας και σε σουλουπώσει ρε μπίχλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom