tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εχοντας φτασει 26 ετων πια ειμαι σε μεγαλο διλημμα και βρισκομμενος με την ιδια σχεση εδω και αρκετα χρονια αναρρωτιεμαι αν αξιζει να θυσιασεις μια πολυ ομορφη σχεση στο βωμο της απολαυσης και αν ειναι καλυτερο να απιστησεις απο το να εχεις τεραστεια αποθυμενα στο μελλον!!!Θα ηθελα γνωμες καθως παρα πολλοι απο εδω μεσα θα εχουν ανναρωτηθει το ιδιο σε καποια φαση της ζωης τους.
Εχω καταλήξει εδώ και χρόνια ότι ειναι συνάρτηση λογικής και συναισθημάτων.
Όσο τέλεια κι αν περναω κάπου (αν και τέλεια δεν υπάρχει) αν μου κάτσει γκομενα που έχω πάρει στο κατώφλι την έφαγα στο φτερό.
Είναι υπέροχη αίσθηση η κατακτηση.
Ανανεώνομαι.
Συνεχίζω να φερομαι νορμαλ όμως στην "βασική" γιατί έχω τακτ μην την πληγωσω.
Αν πάει καλά με καβάτζα (αρκεί να υπαρχει ως επιλογή μου και δεν είναι όλα ευκολα) σκεφτομαι-νιωθω αλλά κρατώ την "βασική" γιατί για να είναι βασική κάτι έχει παραπάνω όπως καταλαβαίνετε. Όταν φτάσω όμως να νιώσω καλύτερα με την καβάτζα μπαίνω σε φάση καταμέτρησης. Εκεί υπολογίζονται τα πάντα γιατί είναι βαριά απόφαση.
Μπορεί η καβάτζα να γίνει "βασική".
Αν βγει πόρισμα χωρισμού προχωρώ διακριτικά βρίσκοντας κάτι που θα φροντίσω να εξυψωσω ως πρόβλημα.
Θα το περιστρεψω πρισματικα, θα το γιγαντωσω δενοντάς το με άλλα μικρά και θα πεισω ότι δεν πάει άλλο αλλά ποτέ δεν θα πω ότι βρήκα άλλη. Δεν είναι σωστό αυτό.
Ομοίως αφού ακολουθώ αυτή την οδο, δέχομαι ότι μπορώ να υποστω τα ίδια.
Μέχρι τώρα την έχω γλυτώσει αλλά όσο μεγαλώνω πρέπει να καταληξω κάπου γιατί σε λίγο δεν θα με παίρνει για μαγκιες.
Οποτε θα σκεφτώ με άλλες παραμέτρους.
Γενικώς για μένα δεν αξίζει η μονιμότητα κάπου εκτός αν το νιώθει κάποιος πολύ έντονα. Ειναι δύσκολο να απορριπτεις ανθρωπους αν δεν προχωράει το πράγμα
αλλα αν φυγεις πρώτος είναι καλύτερα μένοντας (μόνο) φιλος πια.
Αν όμως κάποιος έχει καταλήξει με κάτι τόσο δυνατο που το νιώθει πολύ έντονα
το δέχομαι και το επιβραβευω.
Εγώ πάντως δεν μπορώ την ρουτινα.
Θέλω ένταση και πάθος να ρεουν άφθονα.
Άντε να ανοίξουν όλα τα μαγαζια στην κοινωνία να παίξουμε μπαλιτσα γιατί καλά περνάμε αλλά θελουμε ποικιλία χωρίς περιορισμούς.