lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Οπως εγραψα και παραπανω σκεφτομαι το προκατ με το οπλισμενο σκυροδεμα.Τα πλεονεκτηματα τα ξερεις, τα μειονεκτηματα δεν ειναι τοσο σοβαρα αν τα προλαβεις στην γεννηση τους, κακη θερμονωση η οποια αντιμετωπιζετε, μεγαλυτερη συντηρηση( βαψιμο, στοκαρισματα γιατι δεν εφαρμοζουν οι αρμοι μεταξυ τους και με την διαφορα θερμοκρασιας ανοιγουν κλεινουν και δημιουργουνται ρωγμες)
Κατα την ταπεινη γνωμη μου ( ειμαι στο επαγγελμα των ειδικων δομικων υλικων)εαν ειχα οικοπεδο δεν θα το σκεφτομουνα δευτερη φορα αν θα εφτιαχνα προκατασκευασμενο η να χτισω, δαγκωτο προκατασκευασμενο, μονο τα ενσημα του ΙΚΑ που θα γλιτωσεις απο τους μαστορους και το κυνηγι στους μαστορους να σκεφτεις.
Μονο πολυ μεγαλη προσοχη σε ποια εταιρια θα πας γιατι δεν ειναι ολοι επαγγελματιες με οτι αυτο συνεπαγετε.
Αυτο με το κυνηγι ειναι που δεν το αντεχω. Ασε που τον περισσοτερο καιρο λειπω εκτος Ελλαδος.
Πριν 20 χρονια ειχα φτιαξει αλλο ενα σπιτι. Τοτε δεν ειχαμε ακομα παιδια και η γυναικα μου ειχε το χρονο και κυνηγουσε τους μαστορους. Χαλια και δραμα η κατασταση. 1 μηνα πηγε πισω η οικοδομη εξ αιτιας ενος παπαρα πρωτοξαδελφου μου μαρακγου που δεν ερχοταν να περασει τις κασες, ασε που μαλακας δεν τις εντυσε με πλαστικο με αποτελεσμα να πεσουνε πανω σουβαδες και να λεκιαστουν με αποτελεσμα να τις βαψομε, ενω εγω τις ηθελα λουστραρισμενες. Και εγω ο βλακας ντρεπομουν να δωσω αλλου τη δουλεια.
Ασε το κλεψιμο που πεφτει αν δεν εισαι συνεχεια παρον. Απο τα σιδερα, εως μπογιες, πλακακια, και οτι αλλο βανει ο νους σου.
Οταν και αν το αποφασισω, θα κοιταξω να βρω μια εταιρεια με πολυχρονη παρουσια στο χωρο.