Νέα

Αξιοκρατικες κληρωσεις Free Fuck. Ετσι γίνονται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ΑΝ καποιο γραφειο ειναι αξιοπιστο και θελει να κανει κληρωση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 100% ο πιο safe Τροπος ειναι τα 2 πρωτα νουμερα κληρωσης Lotto tzoker ως εξης

Ολοι παιρνουν μερος με το πρωτο νουμερο...

Το δευτερο που θα βγει το θελουμε για την αυτοματη κληρωση μεταξυ των νικητων.

Εσυω δλδ βγαινει πρωτο το 14 και το εχουν βρει 4 άτομα. Η κληρωση για αυτους θα γινει με το δευτερο νουμερο ως α μπε μπα μπλομ

Δλη αν δευτερο βγει το 11 μετραμε τους 4 νικητες σαν να κανουμε αμπεμπαμλομ μεχρι το 11 και βγαινει νικητης ο τριτος

Απλο!

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Aρα εννοεις οτι ο ΑΝΠΕΛΑΛΕΣ ειναι πιανολα... τα παιρνει απο τα πρακτορια και στηνει στημενες κληρωσεις για να γαμανε τα φιλαρακια του ο ντουγιαν μπασκεβιτς και ο φακιρης!

Αυτο δεν εννοεις τυπε; Πεστο ξεκαθαρα!

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
ΑΝ καποιο γραφειο ειναι αξιοπιστο και θελει να κανει κληρωση ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 100% ο πιο safe Τροπος ειναι τα 2 πρωτα νουμερα κληρωσης Lotto tzoker ως εξης

Ολοι παιρνουν μερος με το πρωτο νουμερο...

Το δευτερο που θα βγει το θελουμε για την αυτοματη κληρωση μεταξυ των νικητων.

Εσυω δλδ βγαινει πρωτο το 14 και το εχουν βρει 4 άτομα. Η κληρωση για αυτους θα γινει με το δευτερο νουμερο ως α μπε μπα μπλομ

Δλη αν δευτερο βγει το 11 μετραμε τους 4 νικητες σαν να κανουμε αμπεμπαμλομ μεχρι το 11 και βγαινει νικητης ο τριτος

Απλο!
κατάλαβες, τι έγραψες;

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
κατάλαβες, τι έγραψες;

Και εγω και οι απο πάνω...

Αν δεν καταλαβαινεις χαρτι και μολυβι...

Γράψε 1,2,3,4 (αν πχ 4 ειναι οι νικητες που βρηκαν το σωστό νούμερο) και μετρα σα να κανεις αμπε μπα μπλομ μεχρι το 11
Αν καταληξεις στο 3 εχεις iq άνω του κάτω ορίου

Profilaktika

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Like
271
Πόντοι
36
Άμα λέω εγώ ότι στο Athens diva προσπάθησαν να τα στησουν......

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Μάγκα μου προσέγγισε τα γραφεία οπως έκανα εγώ.. με σεβασμό, ευγένεια, επαγγελματισμό.. για να τα πείσω για κληρώσεις (δεν ήταν καθόλου εύκολο σε πληροφορώ) με εν μέρη κάποιο αμφίδρομο όφελος μεταξύ γραφείων-μελών.. και αν νομίζεις οτι μπορείς να διεκπεραιώσεις κλήρωση με το θεμιτό αποτέμεσμα.. θα χαρώ πάρα πάρα πολύ!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.803
Πόντοι
2.356
Και εγω και οι απο πάνω...

Αν δεν καταλαβαινεις χαρτι και μολυβι...

Γράψε 1,2,3,4 (αν πχ 4 ειναι οι νικητες που βρηκαν το σωστό νούμερο) και μετρα σα να κανεις αμπε μπα μπλομ μεχρι το 11
Αν καταληξεις στο 3 εχεις iq άνω του κάτω ορίου
και μεθαυριο θα κλαις για την αντιστοιχια γιατι δε θα ξερεις αν ησουν το 1 η το 2 η το 3 και σε αλλαξαν μετα μιας και παλι ειναι ευκολο το τελικο αποτελεσμα να κριθει απο την αρχικη σειρα. μηπως θες να σου δημοσιευουν και τους συμμετεχοντες με χαρτακι?

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Μύστες! Πληροφορία εκ των έσω! Ο  Αθενς ντιβα τα σκάει στον οπαπ για να του βγάζει τα νούμερα που θέλει για να γαμάει ο Ντουσαν και να παίρνει ο Αμπελαλες προμήθεια!  :heavymetalbig: :headbang: εγώ λέω γάιδαρο μας χάριζαν και εμεις κοιτούσαμε αν έχει λαμπερό χαμόγελο.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.386
Άμα λέω εγώ ότι στο Athens diva προσπάθησαν να τα στησουν......

Τύπε τι γνώμη έχεις για την κλήρωση www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282687.0] FREE SEX 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ 2 ΤΥΧΕΡΟΥΣ-DREAMGIRLS.GR[/url]. Δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η μέρα ούτε η ώρα ούτε ο τρόπος με τον οποίο θα αναδειχθούν οι τυχεροί  :think:

OP
OP
M

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
και μεθαυριο θα κλαις για την αντιστοιχια γιατι δε θα ξερεις αν ησουν το 1 η το 2 η το 3 και σε αλλαξαν μετα μιας και παλι ειναι ευκολο το τελικο αποτελεσμα να κριθει απο την αρχικη σειρα. μηπως θες να σου δημοσιευουν και τους συμμετεχοντες με χαρτακι?

To 1 τo 2 το 3 κλπ ειναι απλα η σειρα με την οποια βρηκαν το τυχερο νουμερο...

PSAXTIRI

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
51
Like
3.936
Πόντοι
17.145
Το γαμήσαμε και ψόφισε

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
ok ας αφήσουμε τα σενάρια X files.. θα ήθελα οποιοι συναγωνιστές θέλουν κ πιστέουν μπορούν να διεκπεραιώσουν κλήρωση με τη μέθοδο του Τζοκερ, εκ μέρους γραφείων, με την αρμόζουσα προσοχή πάντα, ακριβώς στο πρότυπο των κληρώσεων έως τώρα, χωρίς πρωτοβουλία αλλαγών αν δεν επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου... να το δηλώσουν ωσότου να υπάρχει κάποιος μπαλαντέρ πέρα εμού γιατί καμιά φορά δε προλαβαίνω.. ειναι κρίμα αν θέλει γραφείο να κάνει κλήρωση να την χάνουμε επειδή καμιά φορά δε προλαβαίνω ή δε μπορώ να δείξω την αρμόζουσα προσοχή..

Θέλει κανείς??

ΥΓ
Ανιδιοτελώς φυσικά

athensdiva

Γραφείο Call-Girls
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.743
Μύστες! Πληροφορία εκ των έσω! Ο  Αθενς ντιβα τα σκάει στον οπαπ για να του βγάζει τα νούμερα που θέλει για να γαμάει ο Ντουσαν και να παίρνει ο Αμπελαλες προμήθεια!  :heavymetalbig: :headbang: εγώ λέω γάιδαρο μας χάριζαν και εμεις κοιτούσαμε αν έχει λαμπερό χαμόγελο.
στήσαμε και τον τελικο του μουντιαλ :)

Gtp_user

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2018
Κριτικές
13
Like
422
Πόντοι
290
Ρε μην διαβάζεται τις λαλακίες που σας λένε οι απο πάνω. Όλα στημένα είναι. Ο Οπάπ υπάρχει μόνο για να δουλεύει για το bou.com. Ουσιαστικά είναι βιτρίνα για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος που βγάζει το site απο τις τσοντοδιαφημίσεις  :headbang:
Και όλοι ξέρουν ότι ο διαχειριστής ξέρει τα νούμερα που θα βγουν πριν την κλήρωση αλλά τα κρατάει για την πάρτη του για να γαμάει αυτός και οι κολλητοί του. Γιατί το πραγματικό έπαθλο είναι κάτι πιπίνια ρωσιδάκια και μολδαβεζάκια και όχι τα ψωροεκατομμύρια του Οπάπ. Άντε πάω φτάνουν οι μαλακίες για σήμερα  :walkingpenis:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.235
Πόντοι
18.546
Τύπε τι γνώμη έχεις για την κλήρωση www.bourdela.com/forum/index.php?topic=282687.0] FREE SEX 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ 2 ΤΥΧΕΡΟΥΣ-DREAMGIRLS.GR[/url]. Δεν έχει ανακοινωθεί ούτε η μέρα ούτε η ώρα ούτε ο τρόπος με τον οποίο θα αναδειχθούν οι τυχεροί  :think:

όλα ειναι πολύ απλά... αφήστε με να σας εξηγήσω εγώ

καταλάβατε?

LanciaRallye037

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
42
Like
2.609
Πόντοι
5.196
Δεν είμαστε για τίποτα.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ...

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
15.235
Πόντοι
18.546
Δεν είμαστε για τίποτα.

Δυστηχως φιλε μου αυτό έχω καταλάβει και εγω...
Δεν είμαστε για τίποτα. Οταν κάποιος παέι να κάνει κάτι σωστο κάποιοι του βγάζουνε την πίστη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom