Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.648
- Πόντοι
- 456
Με την άφιξη της αυτης μεγαλειότητας...εγιναν 2 τα ηφαίστεια!!!Βυζούβιος σκέτος οπως φαίνεται και παραπάνω...!!!!Εχει γράψει ιστορία το νησί μου.....
Με την άφιξη της αυτης μεγαλειότητας...εγιναν 2 τα ηφαίστεια!!!Βυζούβιος σκέτος οπως φαίνεται και παραπάνω...!!!!Εχει γράψει ιστορία το νησί μου.....
ρώτα τη στα social. Το δίνειΜαγκες έχει κανένας το τηλ της?
Της έστειλα χτες δεν απαντησερώτα τη στα social. Το δίνει
πριν 30 χρονια ειναι αυτο?Λέτε να της ξηγήθηκε καναμπούτσο ο Νικολάκης σε εκεινο το βινδεοκλιπ???Να έπαθε μια καποια αντρίλα ας πουμε ναμ'???
προφανως, αφου ανακινηθηκε το θρεντ της εστειλαν εσυ κι αλλοι 500 απο εδωΤης έστειλα χτες δεν απαντησε
Tου 2006...αν δεν κανω λαθος!!!18 χρονια πριν...ο Βερτης ηταν ηδη απο τα κορυφαία ονοματα οποτε λιγος δεν ηταν...λιγο "αερινο" αγορι φημολογειται οτι ειναι...αλλα αυτη μπορει να ξυπνησε...τον Κοναν τον Βαρβαρο μεσα του!!!!πριν 30 χρονια ειναι αυτο?
τοτε της επεφτε λιγος ο τυπος
Να μαι καλα...της δίνω δουλεια...και λογους για να βριζει στον τοιχο της!!!Ειπαμε...μουναρος αλλα δεεεν ειναι πολυ καλα!!!προφανως, αφου ανακινηθηκε το θρεντ της εστειλαν εσυ κι αλλοι 500 απο εδω
Μουναρος ηταν και παραμένει..πληθωρικές γυναίκες οι πιο πολλοι κανουμε κέφι αλλα...να μπορει να στροφάρει και λιγο!!!Η μηπως νομιζεις το μυαλο (ειδικα το γυναικειο) δεν εχει συμμετοχη στα του σεξ???Αν σου έρθει τιγκα στα ντρογκια πιστευεις θα σου αφήσει καλη εντυπωση και θα δικαιολογησει την 200ρα που ζηταει???Γυναικα ειναι...οχι μια τρυπα με βυζια για να τον χωσεις και να πεις "κομπλέ μια χαρα ηταν,γαμησα την Ανδρεαδάκη"!!!!Ετσι το εχω εγω στο μυαλο μου τουλαχιστον....οι κριτικες που δινουν οσοι την πηραν δεν ειναι κακες...ειναι θεμα οπτικης στο σύνολο!!!!Αν κανεις focus μονο στα βυζια και αποκλεισεις ολα τα αλλα οκ...το παλευεις!!!!!!μια χαρα ειναι το κοριτσι. ουτε για παντρεια την θελετε ουτε να σας λυνει εξισωσεις. λιγο πολυλογου αλλα οσοι γουσταρουν γυναικες πληθωρικες θα περασουν καλα
ο βερτης σημερα ειναι 50αρης, στο βιντεοκλιπ δειχνει 25αρηςTου 2006...αν δεν κανω λαθος!!!14 χρονια πριν...ο Βερτης ηταν ηδη απο τα κορυφαία ονοματα οποτε λιγος δεν ηταν...λιγο "αερινο" αγορι φημολογειται οτι ειναι...αλλα αυτη μπορει να ξυπνησε...τον Κοναν τον Βαρβαρο μεσα του!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσωπικα σαν εμφάνιση εγω προτιμώ το πιο μπαμπάτσικο σήμερα της...αντικειμενικά αν το δεις...στα 39 της και με την ζωή που εχει κάνει και κανει ακομα...ειναι θαύμα που ακομα κρατιέται πολυ ψηλά στις φαντασιώσεις μας!!!!!Εχει ενα αστρο...που ακομα βγαζει φως..εστω και αχνο!!!!ο βερτης σημερα ειναι 50αρης, στο βιντεοκλιπ δειχνει 25αρης
παντως τοτε η τυπισσα ηταν αναμεσα στο τοπ 3, δεν υπαρχει σχεση με σημερα, δεν προσεξε τον εαυτο της
Κι εμενα στα 43 μου αν με πλακώσουν στο make up...παω σχολείο αυριο κιολας...Γλωσσα Γλώσσα Μαθηματικά!!!!ο βερτης σημερα ειναι 50αρης, στο βιντεοκλιπ δειχνει 25αρης
παντως τοτε η τυπισσα ηταν αναμεσα στο τοπ 3, δεν υπαρχει σχεση με σημερα, δεν προσεξε τον εαυτο της
Αυτή είναι η Ανδρεαδάκη στο video clip;πριν 30 χρονια ειναι αυτο?
τοτε της επεφτε λιγος ο τυπος
Ναι....τοτε που ανεβαινε...δυναμικά!!!!Αυτή είναι η Ανδρεαδάκη στο video clip;
Έκανε άνδρα και τον Βέρτη;Εχει γράψει ιστορία το νησί μου.....
Γιατί νόμιζα ότι αυτή ήταν η αραβανηΝαι....τοτε που ανεβαινε...δυναμικά!!!!
Φέρνει λιγο αλλα οχι η Αξια ειναι...το χει καμάρι αυτο το κλιπ...το βάζει συνέχεια στον τοιχο της στο fb!!!!Γιατί νόμιζα ότι αυτή ήταν η αραβανη
Τότε οκΦέρνει λιγο αλλα οχι η Αξια ειναι...το χει καμάρι αυτο το κλιπ...το βάζει συνέχεια στον τοιχο της στο fb!!!!
Εμενα μετα απο καμποσες μερες μου το δωσε.Τι like ηταν αυτο ρε μεγαλε;;;Με δωρο Moet;;;Γιατι εγω που την ξερω απο το 14 ,μιλαμε στο φατσοβιβλιο και εχω και τα δυο τηλεφωνα της στο insta οταν στελνω...τα ζωα μου αργα!!!!Η που σε ειδε κι εβρασε αυγο στο μουνι της...η που ρουφαει πλεον και την σκονη απο τα επιπλα!!!
Ωραιες βυζαρεςοι βυζάρες της....