dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Που να την παει το Aygo την φακλανα ρεεεεεεεεεΠριν λιγο τα ανεβασε σε stories στο ινστα.Δεν ξερουμε αν βλεπουμε το ιδιο πραγμα σε συγκεκριμενα σημεια
Που να την παει το Aygo την φακλανα ρεεεεεεεεεΠριν λιγο τα ανεβασε σε stories στο ινστα.Δεν ξερουμε αν βλεπουμε το ιδιο πραγμα σε συγκεκριμενα σημεια
Το κουτι της να ειναι ενταξει; Ή θα εχει μεσα βρυα και λειχηνες. Τωρα αφου δεν συμπεριλαμβανει γκροβερ το μενου δεν εχει νοημα η κρατηση πεοσυνεδριας.Διαφημίζει τον πάγκο με τα προϊόντα
Ήταν καλά ; Γιατί φαίνεται να έχει πάρει πολλά κιλά.ΕΓω θα ξαναπαω και για τριτη φορα
Λιαν συντομως την βλεπω να κατεβαινει στους οικους της φυλ-street και περιξ για καριερα. Οπως καποτε και η Πεπη.Το τρώει και δροσίζεται
Eαν δεν προσέχει να είναι καθαρή τοτε άκυρο αδιάφορα και τα 150 ...Είναι κουκλάρα για 150, αλλά την έχει δει ποτέ κάποιος να πηγαίνει στο μπάνιο πριν η μετά ???
Πρωτη φορα ανεβαζει τοσο 'προκλητικη'φωτο.ωραιο θεαμαΦροντιζει να τον...καβλοσορισει τον νεο μηνα η κατακαμμενη τουμπαναρα...μπηκε...δυναμικα σημερα!!!!
Δεν ειναι η πρωτη...εχει βαλει πολυ πιο ξεκωλε φωτο και στορι αλλα δεν τα εχουμε προλαβει...κατεβαινουν γρηγορα...απο την διαχειρηση του φατσοβιβλιου!!!Πρωτη φορα ανεβαζει τοσο 'προκλητικη'φωτο.ωραιο θεαμα
Αξίζει στο κρεβάτι η είναι κομοδίνο? Έχει συμμετοχή?Παίδες επειδή την έχω πάρει σχετικά πρόσφατα η κοπέλα είναι καλή στο κρεβάτι.... Οι βυζάρες της έχουν πάρει την κατιούσα λόγο μεγέθους αλλά είναι ότι πρέπει για γλείψιμο και το σημαντικότερο αντέχει το σφυροκόπημα....
Ηταν καθαρη περιποιημενη?τιμες προγραμμα?Παίδες επειδή την έχω πάρει σχετικά πρόσφατα η κοπέλα είναι καλή στο κρεβάτι.... Οι βυζάρες της έχουν πάρει την κατιούσα λόγο μεγέθους αλλά είναι ότι πρέπει για γλείψιμο και το σημαντικότερο αντέχει το σφυροκόπημα....
Αν αντεχαμε πολλοι απο εμας το σαλεμενο της μυαλο ,θα την ειχαμε παρει καμποσες φορες μεχρι τωρα...αλλα δεν παλευεται καπου το πραγμα μαζι της...απο κορμι κορμαρα...ΑΛΛΑ...!!!!Παίδες επειδή την έχω πάρει σχετικά πρόσφατα η κοπέλα είναι καλή στο κρεβάτι.... Οι βυζάρες της έχουν πάρει την κατιούσα λόγο μεγέθους αλλά είναι ότι πρέπει για γλείψιμο και το σημαντικότερο αντέχει το σφυροκόπημα....
Από κιλά τι λεει?Παίδες επειδή την έχω πάρει σχετικά πρόσφατα η κοπέλα είναι καλή στο κρεβάτι.... Οι βυζάρες της έχουν πάρει την κατιούσα λόγο μεγέθους αλλά είναι ότι πρέπει για γλείψιμο και το σημαντικότερο αντέχει το σφυροκόπημα....
Ουτε και αυτη το εχει καταλάβει...να εισαι σιγουρος!!!!Υπεροχο μουνι με δυνατα προσοντα αλλα...ακατοικιτη οσο δεν παει!!!!Απο πρεζα...απο ψυχολογικα...ή και απο ολα αυτα μαζι!!!!Κριμα...!!!!!Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν έγινε πορνοστάρ είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό, αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι επαγγέλεται το αρχαιότερο επάγγελμα. Ίσα, ίσα θα έβγαινε πάλι στην επικαιρότητα και θα έλυνα τα οικονομικά και άλλα προβλήματά της