μονο μεσο του γραφειου δουλευει η και ανεξαρτητη..... γιατι το 300 ειναι βαρυ
300 πολλά. Καμία πλέον δεν ζητάει τόσα. Ειδικά ανεξάρτητες.
μονο μεσο του γραφειου δουλευει η και ανεξαρτητη..... γιατι το 300 ειναι βαρυ
Είδες φωτό μύστη?Φίλε μου είναι αποθημενο.... Και δεν πρέπει να μείνει τέτοιο....
Ω να σου γαμήσω πρωινιάτικα μαλάκα .... σκιάχτηκα , χέστηκα πάνω μου γαμώ το φελέκι μουΈτσι είναι πλέον (η φωτό χθεσινή). Αν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά για αυτό, οκ…
για ένα δεκάρικο, οκ, αν και ακόμα και με δεκάρικο υπάρχουν μπόλικες καλύτερες επιλογέςΈτσι είναι πλέον (η φωτό χθεσινή). Αν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά για αυτό, οκ…
Καλύτερα φάε 2 πάστες αδερφέ. Να σου μείνει και η γλύκα...για ένα δεκάρικο, οκ, αν και ακόμα και με δεκάρικο υπάρχουν μπόλικες καλύτερες επιλογές
Ναι φίλε μου ακόμα... Ξέρουμε πόσα ζητάει;Είδες φωτό μύστη?
Έχεις ακόμα απωθημένο?
Ναι φίλε μου ακόμα... Ξέρουμε πόσα ζητάει;
Ας ζητάει ότι θέλει....... Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα χρήματα θέλει ..;Με αυτή τη φάτσα; το αίμα σου λογικά
Ας ζητάει ότι θέλει....... Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα χρήματα θέλει ..;
Μπορείς να μου το στείλεις το λινκ φίλε μου....;Τι να σε πω φίλε πόσταρε λινκ ο άλλος πιο πάνω, κάτι 150-300 νομιζω, καλή τύχη.
Πριν 2-3 μηνες ζητούσε 200€ για ώρα, και αν ήθελες και κωλο πήγαινε στα 300 για 1 ώρα.Ας ζητάει ότι θέλει....... Μπορεί κάποιος να μου πει πόσα χρήματα θέλει ..;
Ευχαριστώ πολύ... Μήπως έχεις και το τηλέφωνο της? Στείλε μου πμΠριν 2-3 μηνες ζητούσε 200€ για ώρα, και αν ήθελες και κωλο πήγαινε στα 300 για 1 ώρα.
Σε αγνώστους δεν απαντά αδερφέ...Ευχαριστώ πολύ... Μήπως έχεις και το τηλέφωνο της? Στείλε μου πμ
Τύπε αφού αναζητάς την περιπέτεια καλυτερα το επισκεφτείς το κάστρο Poenari....Μπορείς να μου το στείλεις το λινκ φίλε μου....;
Στείλε μου εσύ τον αριθμό σε πμ και θα βρω τον τρόπο να μου απαντήσειΣε αγνώστους δεν απαντά αδερφέ...
Στο insta της και στο FB είναι πανέμορφη και στις τελευταίες φωτό που ανεβάζει … τώρα αυτό το στινμιοτυπο από βίντεο εν κινήσει που ανέβασες μου βγάζει κρυμμένο αποθημενο άπό μερους σου για ττην αναφερόμενηΈτσι είναι πλέον (η φωτό χθεσινή). Αν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά για αυτό, οκ…
Μ έπιασες. Από το πρωί που σηκώθηκα σκεφτόμουν πως θα την κακολογησω και ξόδεψα τουλάχιστον 4 ώρες να ψάχνω την πιο άσχημη φωτό της. Σύνελθε μεγάλε…Στο insta της και στο FB είναι πανέμορφη και στις τελευταίες φωτό που ανεβάζει … τώρα αυτό το στινμιοτυπο από βίντεο εν κινήσει που ανέβασες μου βγάζει κρυμμένο αποθημενο άπό μερους σου για ττην αναφερόμενη