sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.043
- Πόντοι
- 22.266
σημερα είναι η βασιλισα στο καρναβαλη ξανθης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σημερα είναι η βασιλισα στο καρναβαλη ξανθης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν το φυσαγα,τα εδινα ανετα!χωρις δευτερη σκεψη!Για να διευκρινήσω το θέμα και να μην απαντάω στο κάθε pm το κόστος που μου είπαν εμένα, από "γραφείο διεθνών σχέσεων" που δεν έχει φωτογραφίες της online
( τις στένει κατόπιν επικοινωνίας με email ) ανέρχεται στα 2500€ για social και prive time το 8ωρο.
Για λιγότερο χρόνο δεν μου είπαν αν είναι διαθέσιμη και επειδή δε με ενδιέφερε , δεν ρώτηξα!
Τι ρωγα ειναι αυτη θεε μου!!!!!Αυτή είναι...
Τι ρωγα ειναι αυτη θεε μου!!!!!
τυπε απαντησες σε ποτ του 2006?????? με γελαν μηπως τα ματια μου???Τι ρωγα ειναι αυτη θεε μου!!!!!
πολυ πιο γυναικαρα τωρα!!κ πολυ πιο καλυτερο σερβις τωρα απο οταν πρωτοξεκινησε!!προσωπικημου αποψη!!!Χθες το βράδυ κατά της 12.30 την πέτυχα στο lobby του Hilton, εγώ έβγαινα απο το ασανσέρ αυτή έμπαινε, φόραγε ενα μαύρο ξωβυζο μίνι φόρεμα, έχει πάρει κιλά αλλά παραμένει τουλάχιστον για μένα γαμησιμη δεν ξέρω αν πήγαινε για ποτό στο roof garden η για "δουλειά" σε κάποιον από τους ορόφους που μένουν τα στελέχη της Τροικας ;)
Υ.Γ. Στο λόμπι ήταν και ο γνωστός συνθέτης Φοίβος.
πολυ πιο γυναικαρα τωρα!!κ πολυ πιο καλυτερο σερβις τωρα απο οταν πρωτοξεκινησε!!προσωπικημου αποψη!!!
πολυ πιο γυναικαρα τωρα!!κ πολυ πιο καλυτερο σερβις τωρα απο οταν πρωτοξεκινησε!!προσωπικημου αποψη!!!
posa thelei
Τι στο διάολο σε κουβά τα έτρωγε τα προφιτερόλ και έγινε έτσι;
περιπου στα ποσα παιζει ?