You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αξέχαστες ατάκες ή φράσεις που σας είπαν την ώρα του σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 245
- Εμφανίσεις 68K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πολλα χρονια πριν ειχα γαμησει μια μεσηλικα τοτε,θα ταν κοντα 50,καταγωγη απο Τυρναβο μερια,χωριατισα με τα ολα της.Μου χε πει το εξης ενω χαμουρευονασταν μεσ αστο αυτοκινητο και τραβηχτηκα για να τη γδυσω " ματσαλα συ τα βζά,θα κατεβασου εγω νιν κιλοτα "Δεν έχεις αντιδράσεις γιατί δεν κατάλαβαν κάποιοι...
Ματσάλα = μάσησε.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο ελειπε να ειναι ο δονητης καλυτερος απο την πουτσα. Θα βγαιναμε στην ανεργιαΧωρισμένη Αλβανίδα που γνώρισα σε επαγγελματικό ταξίδι και πήδηξα μετά από ένα χρόνο όταν ξαναπήγα:
"Ohhh baby, this is so much better than my dildo!"
("Αααχ μωρό μου, αυτό είναι πολύ πιο ωραίο από τον δονητή μου!")
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
1. Για ποια με πέρασες; Όταν της πρότεινα να την πηδήξω μετά από στοματικό.
2. Τι με πέρασες; Για καποιο από τα πουτανακια σου; Όταν της ζήτησα κώλο ενώ πρώτα την είχα χύσει στα μάτια.
και το καλύτερο
3. Χτίστο μέσα μου. Ενω ήμασταν σε ελεύθερο κάμπινγκ και μας άκουσαν όλοι.
2. Τι με πέρασες; Για καποιο από τα πουτανακια σου; Όταν της ζήτησα κώλο ενώ πρώτα την είχα χύσει στα μάτια.
και το καλύτερο
Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.225
- Πόντοι
- 2.836
Πάλι καλά που είπες ηλικία γιατί θα νόμιζα ήταν η ίδιαΠολλα χρονια πριν ειχα γαμησει μια μεσηλικα τοτε,θα ταν κοντα 50,καταγωγη απο Τυρναβο μερια,χωριατισα με τα ολα της.Μου χε πει το εξης ενω χαμουρευονασταν μεσ αστο αυτοκινητο και τραβηχτηκα για να τη γδυσω " ματσαλα συ τα βζά,θα κατεβασου εγω νιν κιλοτα "
Σε backdoor εισοδο στην αρχη γνωριμιας
Εγω: Σε ποναω ? Εκεινη : Αν δεν πονεσει και λιγο πως θα καταλαβω οτι γαμηθηκα απο κωλο ??
Εκεινη: Χυσε μεσα ... τωρα που το σκεφτομαι θα ηθελα παιδι απο εσενα.... Εγω : οχι ειμαι ταγμενος για στοματακι...
Εγω: Σε ποναω ? Εκεινη : Αν δεν πονεσει και λιγο πως θα καταλαβω οτι γαμηθηκα απο κωλο ??
Εκεινη: Χυσε μεσα ... τωρα που το σκεφτομαι θα ηθελα παιδι απο εσενα.... Εγω : οχι ειμαι ταγμενος για στοματακι...
AndronikosChe
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2023
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
«Θα σε ξεμεδουλιάσω πούτανε!» χαχαχαχα πέθανα στα γέλια. Στράβωσε η γκομενα αλλά την ξαναζέστανα….
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
τι μπαμια ειναι αυτη στο βιντεο?
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
αυτο που θα πω το ειχα ξανα γράψει καποτε σε ενα παλιο προφιλ που ειχα αλλα μιας και πετυχα εδω τη φαση θα το ξανα γράψω..ειχα βγει καποτε με μια γκόμενα απο μπαντου στο μπουρναζι,(εκει περιστεριωτισσα) και στο 10λεπτο αφου παω να κανω κινηση μου λεει " εεεε για ποια με περασες..ηρεμα πολυ φορα πηρες"..αντε λεω μεσα μου αστη για αργοτερα...περναει κανα 10λεπτο ξανα κανω κινηση,αυτη τη φορα πετυχε το φάσωμα..κατσαμε καμια ωρα μετα τις λεω παμε σπιτι? παμε μου λεει (ρε τη πουτάνα λεω κατα τα αλλα μου εκανε τη δυσκολη)...μπαινω στο αμαξι,το ειχα παρκαρει εκει στα goodys τωρα εχουν κλεισει...βγαινω εθνικη και κατεβαινω με φορα προς συγγρου...και οπως έτρεχα,( ενταξει οντως το ειχα πατήσει λιγο) μου πετάει την εξης ατάκα και μενω με το τιμονι στο χερι " ηρεμα μη τρεχεις...θα γαμησεις! δεν ειναι ανάγκη να σκοτωθουμε"1. Για ποια με πέρασες; Όταν της πρότεινα να την πηδήξω μετά από στοματικό.
και το καλύτερο
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
τωρα οσον αφορα για το κρεβάτι νομιζω η συγκεκριμενη ηθελε κατι παραπάνω απο ενα χαστουκι στο κωλο η στα μαγουλα...κοινως ξυλο..ε δε τα βρηκαμε εκει
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Πιτσιρικά που είχε πάρει ότι κυκλοφορούσε:
Αυτή κλασσικά, Για ποια με πέρασες;
Εγώ, Έλα που δεν τον παίρνεις.
Αυτή κλασσικά, Για ποια με πέρασες;
Εγώ, Έλα που δεν τον παίρνεις.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.825
- Πόντοι
- 26.096
Το έχω άλλωστε γράψει και στην παρακάτω κριτική μου, το εκστομισθέν υπό εργαζομένης:
Μη με χαϊδεύεις. Χαλαρώνω και θα κοιμηθώ ...
Μη με χαϊδεύεις. Χαλαρώνω και θα κοιμηθώ ...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.178
- Πόντοι
- 5.595
Πανω στο τσιμπουκομα σε ενα πουτανακι... εκει στο τελειωμα.. της λεω...
Παρτα ολα στο στομα σου μωρη καριολα....!!
Αφου τελειωσε η φαση.. κ τα καταπιε ολα... γυρναει με μια εκπληξη κ μου λεει....
''Ουαου..δεν το περιμενα απο εσενα να μιλας ετσι.... εισαι τοσο καλο παιδι...!!!'''
Παρτα ολα στο στομα σου μωρη καριολα....!!
Αφου τελειωσε η φαση.. κ τα καταπιε ολα... γυρναει με μια εκπληξη κ μου λεει....
''Ουαου..δεν το περιμενα απο εσενα να μιλας ετσι.... εισαι τοσο καλο παιδι...!!!'''
Jabberwocky
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2020
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Δύο περιστατικά σε μπουρδέλο που μου έχουν τύχει και θυμάμαι πιο έντονα:
1ο: Πηδούσα μια Ρωσίδα ιεραποστολικό, χύνω τα πρώτα τα βαριά, και μετά από λίγο βγάζω και κάτι σταγόνες ακόμη με μερικά μέσα έξω και λέει η πουτάνα,
"Έτσι!!! βγάλτα και αυτά, αύριο θα έχεις καινούρια μωρό μου."
2ο: Μία Αλβανή πουτάνα, Βίκυ στο επαγγελματικό όνομα, με βυζιά και ρόγες όπως στο βίντεο του @amjik. Μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, κάτι την λύπησε και μου λέει,
"Έλα στην Βίκυ να σε κάνει καλά!!!"
Με παίρνει και με βάζει στην ρόγα της να την γλύφω και να με κρατάει σαν μωράκι.
Κάθε φορά που πήγαινα, δεν με άφηνε να την γαμήσω αν δεν έγλυφα ρόγα, "έλα στην μαμά Βίκυ, έλα!" μου έλεγε.
1ο: Πηδούσα μια Ρωσίδα ιεραποστολικό, χύνω τα πρώτα τα βαριά, και μετά από λίγο βγάζω και κάτι σταγόνες ακόμη με μερικά μέσα έξω και λέει η πουτάνα,
"Έτσι!!! βγάλτα και αυτά, αύριο θα έχεις καινούρια μωρό μου."
2ο: Μία Αλβανή πουτάνα, Βίκυ στο επαγγελματικό όνομα, με βυζιά και ρόγες όπως στο βίντεο του @amjik. Μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, κάτι την λύπησε και μου λέει,
"Έλα στην Βίκυ να σε κάνει καλά!!!"
Με παίρνει και με βάζει στην ρόγα της να την γλύφω και να με κρατάει σαν μωράκι.
Κάθε φορά που πήγαινα, δεν με άφηνε να την γαμήσω αν δεν έγλυφα ρόγα, "έλα στην μαμά Βίκυ, έλα!" μου έλεγε.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.674
- Πόντοι
- 6.946
Τυπε εγώ είμαι!τι μπαμια ειναι αυτη στο βιντεο?
"Πόσο μικρός είναι !" η ατάκα.
Ξέρω... δεν θα έπρεπε να είμαι μέλος των ψωλαραιων του μπου.
Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
ε κατσε ρε τυπε ουτε εγω ειμαι και κανας ψωλαρας κοντα στους 16 ειμαι αλλα αυτη στο βιντεο ουτε 12 δε δειχνει...αλλα αφου η δουλεια γίνεται τοτε οκΤυπε εγώ είμαι!
"Πόσο μικρός είναι !" η ατάκα.
Ξέρω... δεν θα έπρεπε να είμαι μέλος των ψωλαραιων του μπου.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.390
- Πόντοι
- 2.836
Πριν χρόνια τελη Σεπτεμβρίου σε μεγάλο ελληνικό νησί του Αιγαίου ειχα αρχίσει να πιπωνω μια γκομενα από Αθήνα που ειχαμε γνωριστεί στο νησι μέσα στο νέο μου αυτοκίνητο που το είχα λίγους μήνες κ μύριζε ο βιολογικός καθαρισμος ακόμη. Τρώω μια φλασια κ της προτείνω να βγουμε εξω να συνεχισει το κλαρίνο κ ακολουθεί ο διάλογος....
Εγω: πάμε έξω στη φυση ηλιόλουστη μέρα έχει να απολαύσεις την πίπα σου κοριτσαρα μου
Αυτη: όχι έξω κάνει κρύο....
Εγω: είσαι φωτιά εσύ δεν έχεις ανάγκη..... κρίμα δεν είναι να λερωθει και το νέο μου αυτοκίνητο ??
Η απάντηση της γκόμενας:
Μην φοβάσαι μωράκι μ είμαι Νεροχύτης.......
Ούτε σταγόνα δεν άφησε να πέσει κάτω.....
Εγω: πάμε έξω στη φυση ηλιόλουστη μέρα έχει να απολαύσεις την πίπα σου κοριτσαρα μου
Αυτη: όχι έξω κάνει κρύο....
Εγω: είσαι φωτιά εσύ δεν έχεις ανάγκη..... κρίμα δεν είναι να λερωθει και το νέο μου αυτοκίνητο ??
Η απάντηση της γκόμενας:
Μην φοβάσαι μωράκι μ είμαι Νεροχύτης.......
Ούτε σταγόνα δεν άφησε να πέσει κάτω.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις