ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
ποιο τελευταίο χαρτί ρε παιδιά και ποιες εκλογές;
απλά έκλεισε μια ζημιογόνα ΔΕΚΟ ο άνθρωπος, όπως έχουν κλείσει δεκάδες-εκατοντάδες στο παρελθόν
τι σχέση έχει αυτό με εκλογές;
πάμε στοίχημα ότι σ ένα μήνα κανείς δε θα θυμάται τίποτα;
skioure
ο Σαμαράς είχε στριμωχτεί άγρια στον τοίχο. Επρεπε να διώξει 2000 Δ.Υ. μέσα στον Ιούνιο. Δεν τα κατάφερε.
Η κίνηση που έκανε ήταν απλούστατη. Σηκώνει τη σημαία της πλήρους αναδιάρθρωσης της χώρας μέσω των απολύσεων στην ΕΡΤ, φέυγει από τη δύσκολη θέση (κάνει το κέφι της Τροικα και των δανειστών), κερδίζει χρόνο, ενώ ταυτόχρονα στριμώχνει στα σκοινιά τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη.
Με μία κίνηση κερδίζει όλα τα παραπάνω.
Αν οι άλλοι δύο υποκύψουν (ατιμη καρέκλα είναι πολύ γλυκειά!), ο Σαμαράς έχει πάρει τη βασίλισσα στη διπλωματική σκακιέρα, των αντιπάλων του.
Ταυτόχρονα, μέσω του Καμμένου (κάτι μου λέει πως αυτοί οι δυο τα λένε μεταξύ τους και κατι ακόμα μου λέει πως αργά η γρηγορα ο Καμμένος θα επιστρέψει στη Ν.Δ.) βγάζει τον Τσίπρα μαλάκα!
Βγαίνει ο Καμμένος και ζητάει σύμπραξη Τσίπρα για πρόταση μομφής να ρίξουν την κυβέρνηση!
Θεόσταλτο δώρο για τον Σαμαρά να βγει από τη δύσκολη θέση... "Με φάγανε τα κατεστημένα! Εγώ ήθελα να φτιάξω την Ελλάδα και δεν με αφήσανε!" χαχ αχ α
Και το Τσιπράκι πέφτει στην παγίδα και αποδεικνύει πόσο μαλάκας είναι! Λέει... ΟΧΙ!
χα χα χ α Αμ πως;
Της πουτάνας....