Νέα

Αβραμοπουλος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα ειναι πρωθυπουργος σε 2 μηνες?

• Ναι

Ψήφοι: 6 20,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 23 79,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποιο τελευταίο χαρτί ρε παιδιά και ποιες εκλογές;

απλά έκλεισε μια ζημιογόνα ΔΕΚΟ ο άνθρωπος, όπως έχουν κλείσει δεκάδες-εκατοντάδες στο παρελθόν

τι σχέση έχει αυτό με εκλογές;

πάμε στοίχημα ότι σ ένα μήνα κανείς δε θα θυμάται τίποτα;

skioure

ο Σαμαράς είχε στριμωχτεί άγρια στον τοίχο. Επρεπε να διώξει 2000 Δ.Υ. μέσα στον Ιούνιο. Δεν τα κατάφερε.

Η κίνηση που έκανε ήταν απλούστατη. Σηκώνει τη σημαία της πλήρους αναδιάρθρωσης της χώρας μέσω των απολύσεων στην ΕΡΤ, φέυγει από τη δύσκολη θέση (κάνει το κέφι της Τροικα και των δανειστών), κερδίζει χρόνο, ενώ ταυτόχρονα στριμώχνει στα σκοινιά τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη.

Με μία κίνηση κερδίζει όλα τα παραπάνω.

Αν οι άλλοι δύο υποκύψουν (ατιμη καρέκλα είναι πολύ γλυκειά!), ο Σαμαράς έχει πάρει τη βασίλισσα στη διπλωματική σκακιέρα, των αντιπάλων του.

Ταυτόχρονα, μέσω του Καμμένου (κάτι μου λέει πως αυτοί οι δυο τα λένε μεταξύ τους και κατι ακόμα μου λέει πως αργά η γρηγορα ο Καμμένος θα επιστρέψει στη Ν.Δ.) βγάζει τον Τσίπρα μαλάκα!

Βγαίνει ο Καμμένος και ζητάει σύμπραξη Τσίπρα για πρόταση μομφής να ρίξουν την κυβέρνηση!

Θεόσταλτο δώρο για τον Σαμαρά να βγει από τη δύσκολη θέση... "Με φάγανε τα κατεστημένα! Εγώ ήθελα να φτιάξω την Ελλάδα και δεν με αφήσανε!" χαχ αχ α

Και το Τσιπράκι πέφτει στην παγίδα και  αποδεικνύει πόσο μαλάκας είναι! Λέει... ΟΧΙ!

χα χα χ α  Αμ πως;

Της πουτάνας....

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
το θέμα εκλογές στην Ελλάδα έχει λυθεί πέρυσι στις 7-6-2012, μετά από αφόρητη πίεση της τρόκιας και με την επιστράτευση όλων των ΜΜΕ της χώρας, καθώς και των ξένων

η βολική για τους δανειστές κυβέρνηση επετεύχθη και ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ

όχι την ΕΡΤ, τον στρατό και την αστυνομία να διαλύσουν, αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει...

Ενταξει, αμα ο Κουβελης κι ο Βενιζελος ειναι τοσο ευσυνειδητοι ωστε να διαλυθουν τα μαγαζα τους για το καλο της χωρας, τι να πω...
Εγω αν ημουν στη θεση τους θα ειχα ριξει το Σαμαρα ΧΤΕΣ

Επισκέπτης
 skioure

ο Σαμαράς είχε στριμωχτεί άγρια στον τοίχο. Επρεπε να διώξει 2000 Δ.Υ. μέσα στον Ιούνιο. Δεν τα κατάφερε.

Η κίνηση που έκανε ήταν απλούστατη. Σηκώνει τη σημαία της πλήρους αναδιάρθρωσης της χώρας μέσω των απολύσεων στην ΕΡΤ, φέυγει από τη δύσκολη θέση (κάνει το κέφι της Τροικα και των δανειστών), κερδίζει χρόνο, ενώ ταυτόχρονα στριμώχνει στα σκοινιά τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη.

Με μία κίνηση κερδίζει όλα τα παραπάνω.

Αν οι άλλοι δύο υποκύψουν (ατιμη καρέκλα είναι πολύ γλυκειά!), ο Σαμαράς έχει πάρει τη βασίλισσα στη διπλωματική σκακιέρα, των αντιπάλων του.

Ταυτόχρονα, μέσω του Καμμένου (κάτι μου λέει πως αυτοί οι δυο τα λένε μεταξύ τους και κατι ακόμα μου λέει πως αργά η γρηγορα ο Καμμένος θα επιστρέψει στη Ν.Δ.) βγάζει τον Τσίπρα μαλάκα!

Βγαίνει ο Καμμένος και ζητάει σύμπραξη Τσίπρα για πρόταση μομφής να ρίξουν την κυβέρνηση!

Θεόσταλτο δώρο για τον Σαμαρά να βγει από τη δύσκολη θέση... "Με φάγανε τα κατεστημένα! Εγώ ήθελα να φτιάξω την Ελλάδα και δεν με αφήσανε!" χαχ αχ α

Και το Τσιπράκι πέφτει στην παγίδα και  αποδεικνύει πόσο μαλάκας είναι! Λέει... ΟΧΙ!

χα χα χ α  Αμ πως;

Της πουτάνας....

αυτή η κυβέρνηση δεν πέφτει

η ΕΡΤ δεν είναι μια ξεκομμένη ΕΡΤ

είναι κομμάτι της αλυσίδας

ΚΡΙΣΗ->ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ->ΜΝΗΜΟΝΙΑ->ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ->ΛΙΤΟΤΗΤΑ-> ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ->ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-> ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΚΤ, ΔΝΤ, -> ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -> ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ κλπ

σε λίγες μέρες με 2-3 δηλώσεις των αρχηγών του εξωτερικού και λίγο ταρακούνημα από τα ΜΜΕ, η ΕΡΤ θα μοιάζει σαν καλοκαιρινό παραμυθάκι για μικρά παιδιά, δε θα την θυμάται ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Επισκέπτης
Ενταξει, αμα ο Κουβελης κι ο Βενιζελος ειναι τοσο ευσυνειδητοι ωστε να διαλυθουν τα μαγαζα τους για το καλο της χωρας, τι να πω...

του Κουβέλη το μαγαζί μπακάλικο της γειτονιάς ήταν πάντα

και ο ακατανόμαστος χοντρός εννοείται ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με νέο κόμμα, να αποτινάξει από πάνω του τη λέξη ΠΑΣΟΚ

και οι δύο είναι στον πάτο και δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα, αντίθετα τους περιμένουν ακόμη 3 απολαυστικά χρόνια γεμάτα εξουσία

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515

ΚΡΙΣΗ->ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ->ΜΝΗΜΟΝΙΑ->ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ->ΛΙΤΟΤΗΤΑ-> ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ->ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-> ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΚΤ, ΔΝΤ, -> ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ -> ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ κλπ

σε λίγες μέρες με 2-3 δηλώσεις των αρχηγών του εξωτερικού και λίγο ταρακούνημα από τα ΜΜΕ, η ΕΡΤ θα μοιάζει σαν καλοκαιρινό παραμυθάκι για μικρά παιδιά, δε θα την θυμάται ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Η κυβερνηση μαλλον θα πεσει
ο Βενιζελος δεν ειναι ξεκομμενος. Ειναι κομματι της αλυσιδας
ΠΑΣΟΚ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΕΡΤ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ-ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-3% -ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
του Κουβέλη το μαγαζί μπακάλικο της γειτονιάς ήταν πάντα

και ο ακατανόμαστος χοντρός εννοείται ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει με νέο κόμμα, να αποτινάξει από πάνω του τη λέξη ΠΑΣΟΚ

και οι δύο είναι στον πάτο και δεν έχουν να ρισκάρουν τίποτα, αντίθετα τους περιμένουν ακόμη 3 απολαυστικά χρόνια γεμάτα εξουσία

Τα τρια χρονια εξουσιας, με την κουταλα στα χερια του Αντωνη, δεν εχουν καμια ουσια γι' αυτους
Καθε μερα που μετρανε ως συγκυβερνωντες, απο δω και στο εξης, θα ειναι πολιτικη χασουρα
Σε 1 μηνα δεν θα υπαρχουν καν στο χαρτη

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Σοβαρά μιλάτε τώρα? Θέλει ο Σαμαράς να φτιάξει τη χώρα και δεν τον αφήνουν Βενιζέλος-Κουβέλης? Όταν μέχρι πριν μερικές εβδομάδες βόλευαν στην ΕΡΤ δικά τους παιδιά, ποιός ήταν πρωθυπουργός? Ο φούφουτος? Αν κινδυνεύει ο Σαμαράς είναι για τον πολύ απλό λόγο ό,τι δεν έχει τις πλάτες των Αμερικανών (το φτύσιμο που έχει φάει ,γεμίζει πισίνα)..
Επιπλέον ,αν το ΣΤΕ βγάλει μια απόφαση αρχικά του τύπου να παραμείνει ανοικτή η ΕΡΤ μέχρι να αποφανθεί οριστικά, αυτομάτως βγαίνει και λέει ο <<σωτήρας>> εγω προσπαθώ ,αλλά δε με αφήνουν..
Εκλογές δε θέλει κανένα κόμμα..Η πρωτοκαθεδρία της ΝΔ είναι δεδομένη και με διαφορά!
Το αν κάποιοι θέλουν να αλλάξουν πρωθυπουργό, λίγη σημασία έχει.Έτσι και αλλιώς όι οδηγίες είναι δεδομένες, οι διαταγές είναι συγκεκριμένες..

Επισκέπτης
Τα τρια χρονια εξουσιας, με την κουταλα στα χερια του Αντωνη, δεν εχουν καμια ουσια γι' αυτους
Καθε μερα που μετρανε ως συγκυβερνωντες, απο δω και στο εξης, θα ειναι πολιτικη χασουρα
Σε 1 μηνα δεν θα υπαρχουν καν στο χαρτη

δλδ θα ρίξουν την κυβέρνηση στην οποία έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν για τα επόμενα 3 χρόνια παρανόμως (με ποσοστά <10% και οι δύο)

για να επιδιώξουν να γίνουν αντιπολίτευση;

Επισκέπτης
Η κυβερνηση μαλλον θα πεσει
ο Βενιζελος δεν ειναι ξεκομμενος. Ειναι κομματι της αλυσιδας
ΠΑΣΟΚ-ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΕΡΤ-ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ-ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ-3% -ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ

τώρα το πιασες καλά

να φύγουν οι βρώμικοι, να μείνουν μόνο οι καθαροί...τα καλά παιδιά...οι άγιοι θα τολμούσα να πω...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Σκίουρε

εδώ κάνεις απόλυτο λάθος.

Στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, μία φορά μόνο έχουν απολυθεί ξερά δημόσιοι υπαλληλοι. Όταν πτωχεύσαμε επί Τρικούπη. Ίδια περίπτωση με τωρα.

Ίσα ίσα!

Η ΕΡΤ θα είναι μόνο η αρχή. Και την αρχή τη θυμούνται όλοι!

"Τότε που ξεκίνησε ο Σαμαράς να κλείσει την ΕΡΤ...."

Αν τελικά κλείσει κιόλας... Δεν ξέρω κατά πόσο έχει τη βούληση ο Σαμαράς να κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει.

Είναι εκπρόσωπος του παλαιοκομματισμού. Εμένα προσωπικά το πυροτέχνημα της ΕΡΤ δεν με πείθει.

Θα με πείσει πως θέλει να κάνει κάτι, αν δεν την ξαναλειτουργησει καθόλου.

Επισκέπτης
 Σκίουρε

εδώ κάνεις απόλυτο λάθος.

Στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας, μία φορά μόνο έχουν απολυθεί ξερά δημόσιοι υπαλληλοι. Όταν πτωχεύσαμε επί Τρικούπη. Ίδια περίπτωση με τωρα.

Ίσα ίσα!

Η ΕΡΤ θα είναι μόνο η αρχή. Και την αρχή τη θυμούνται όλοι!

"Τότε που ξεκίνησε ο Σαμαράς να κλείσει την ΕΡΤ...."

Αν τελικά κλείσει κιόλας... Δεν ξέρω κατά πόσο έχει τη βούληση ο Σαμαράς να κάνει τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει.

Είναι εκπρόσωπος του παλαιοκομματισμού. Εμένα προσωπικά το πυροτέχνημα της ΕΡΤ δεν με πείθει.

Θα με πείσει πως θέλει να κάνει κάτι, αν δεν την ξαναλειτουργησει καθόλου.

και η Ολυμπιακή; ο ΟΛΠ; η ΑΤΕ; το ΤΤ; ο ΟΤΕ; τι ήταν;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ε και;θα ξανακυβερνησουν μετα ;ή εχουν καμια προοπτικη να παρουν ποτε πανω απο 5 τα εκατο εκαστος;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
και η Ολυμπιακή; ο ΟΛΠ; η ΑΤΕ; το ΤΤ; ο ΟΤΕ; τι ήταν;

Κάθε μια και κάτι διαφορετικό. Όχι ΕΡΤ.

Η Ολυμπιακή "πουλήθηκε", το ίδιο και οι άλλες εταιρείες.

Η ΕΡΤ έκλεισε!

ΛΟυκετο!  Δεν πουλήθηκε να υπάρχει μια δικαιολογία όπως αυτές που ανέφερες.

Ουσιώδης διαφορά φίλε μου.

Ουσιώδης...

Επισκέπτης
  Κάθε μια και κάτι διαφορετικό. Όχι ΕΡΤ.

Η Ολυμπιακή "πουλήθηκε", το ίδιο και οι άλλες εταιρείες.

Η ΕΡΤ έκλεισε!

ΛΟυκετο!  Δεν πουλήθηκε να υπάρχει μια δικαιολογία όπως αυτές που ανέφερες.

Ουσιώδης διαφορά φίλε μου.

Ουσιώδης...

ναι αλλά:

1. Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει

και το κυριότερο:

2. Οι περισσότεροι υπάλληλοί της δεν προσλήφθηκαν με συμβάσεις μονιμότητας, αντίθετα με τις περισσότερες των άλλων...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν λέω κατι διαφορετικό σκιουρε.

Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλώς αυτό που ισχυρίζομαι είναι πως αν ο Σαμαράς ειχε τα αρχίδια να την κλείσει την ΕΡΤ τελείως, στις επόμενες εκλογές θα έπαιρνε χαλαρά 42%

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ο Σαμαρας εχει τελειωσει πολιτικα
Και με ΧΑ στο 13%, δεν εχει κανενα κοινοβουλευτικο στηριγμα
Για να συνεχιστει το μοντελο της τρικομματικης, πρεπει να βρεθει καποιος αλλος πρωθυπουργος, κοινης αποδοχης, εντελως αχρωμος-αοσμος-αγευστος (στυλ Παπαδημου), αλλα και με καποια πολιτικη εμπειρια...
Ποιος αλλος??

ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω... Δεν παταω σε καμια ειδικη "πληροφορια" που μου ηρθε, ή φημη. Απλως, δεν μου βγαινει καμια αλλη λυση στο αδιεξοδο

Πολυ τραγκα βλεπεις

Επισκέπτης
  Δεν λέω κατι διαφορετικό σκιουρε.

Το ίδιο πράγμα λέμε. Απλώς αυτό που ισχυρίζομαι είναι πως αν ο Σαμαράς ειχε τα αρχίδια να την κλείσει την ΕΡΤ τελείως, στις επόμενες εκλογές θα έπαιρνε χαλαρά 42%

Πρέπει να καταλάβετε πολύ καλά κάτι όλοι σας:

ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πρέπει να καταλάβετε πολύ καλά κάτι όλοι σας:

ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΤΡΟΙΚΑ

Και τον σαμαρα γιατι τον πλερωνουμε αφουειναι υπαλληλος της τροικας. Διπλοθεσιτης ; :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom