Sissy_Ath
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
πηγες? ενημερωσε μας κι εμας για τα πικαντικα συμβαντα!Θα είμαι Αβέρωφ μετά τις 9 Τρίτη βράδυ..
πηγες? ενημερωσε μας κι εμας για τα πικαντικα συμβαντα!Θα είμαι Αβέρωφ μετά τις 9 Τρίτη βράδυ..
Αν θελετε παρεα..ενημερωστε κοριτσια!!!δεν πηγα ακόμα...μηπως να πηγαιναμε παρεα?
έχεις δίκιο Kassie,νομίζω είναι πιο ασφαλές 2-3 cross μαζί σε τετοια μερη...γιατι ποτε δεν ξερεις..παρεα ειναι καλυτερα νομιζω κορίτσια
ποτέ λες να πάς τότεέχεις δίκιο Kassie,νομίζω είναι πιο ασφαλές 2-3 cross μαζί σε τετοια μερη...γιατι ποτε δεν ξερεις..
Αν φοβασε μονή να σου στειλω ένα γνήσιο αρσενικό τον Αχμετμόλις κανονίσω με κανένα άλλο κορίτσι γιατί μόνη τελικά δεν είμαι να πάω πουθενά...
ναι οκ δεκτό αλλά όχι όποιος να΄ναι ρε παιδιά..δεν μπορώ να επιλέγω?..ή πεφτουν όλοι πάνω?...γιατί αυτό με τρομάζει εμένα προσωπικά και δεν το γουστάρω...να περάσω καλά θελω κι εγώ αλλά με δυνατότητα επιλογής..Μην φοβάσαι δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα άλλο εκτός από αυτό που επιδιώκεις
πάντως σε κάνα 2 Ώρο θα είμαι εκείναι οκ δεκτό αλλά όχι όποιος να΄ναι ρε παιδιά..δεν μπορώ να επιλέγω?..ή πεφτουν όλοι πάνω?...γιατί αυτό με τρομάζει εμένα προσωπικά και δεν το γουστάρω...να περάσω καλά θελω κι εγώ αλλά με δυνατότητα επιλογής.. εγω
έλα στο λάμδα απόψε να σε κεράσωΝα διαλεξεις κανα πιο σοβαρο σινεμα. Το Αβερωβ ειναι εντελως οχετος
ναι οκ δεκτό αλλά όχι όποιος να΄ναι ρε παιδιά..δεν μπορώ να επιλέγω?..ή πεφτουν όλοι πάνω?...γιατί αυτό με τρομάζει εμένα προσωπικά και δεν το γουστάρω...να περάσω καλά θελω κι εγώ αλλά με δυνατότητα επιλογής..
Να διαλεξεις κανα πιο σοβαρο σινεμα. Το Αβερωβ ειναι εντελως οχετος
προτιμώ τη γατούλαΚοίτα αυτές οι ανακοινώσεις έχουν και τις συνέπειες τους. Άμα δεν θέλεις τέτοιου είδους άσχημες εκπλήξεις πας αθόρυβα σαν γατούλα και ότι σου κάτσει. Σκέψου και κρίνε
Καλά και οχετό δεν το λες συγκρατήσου λίγο, και για να το πάω λίγο ακόμα πιο κάτω οχετό το κάνουν αυτοί που περιφέρονται με κολάν, ανοικτό στο πίσω μέρος και σουτιέν ή τοπάκι. Ηλικίας ??? 70 φεύγα και μάλιστα δημιουργώντας αφόρητη πίεση στους θαμώνες. Να μην βλέπουμε μόνο την καμπούρα της άλλης καμήλας να βλέπουμε και την δικιά μας δεν βλάπτει.
προτιμώ τη γατούλα