Κριτική του mr Anvil πρώτη και καλύτερη
Μετά από μια σύντομη επίσκεψη στην Αθήνα, έφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Cine Αβέρωφ, Παρασκευή στις τέσσερις το απόγευμα. Ο συγκεκριμένος κινηματογράφος είναι η χαρά του παθητικού, καθώς μέσα υπάρχουν πολλοί γέροι και αλλοδαποί πρόθυμοι να γαμήσουν. Με το που ανέβηκα στον εξώστη, αμέσως
με πλησίασε ένας γέρος γύρω στα 80+ και ξεκίνησα πίπα, λίγο μετά με γάμησε στο όρθια στο εξώστη. Εν τω μεταξύ είχε έρθει και μας έβλεπε ένας Πακιστανός γύρω στα 65 που μόλις έχυσε ο γέρος, πήρε τη θέση του και με γάμησε και αυτός. Έχυσε στο δεκάλεπτο. Αμέσως με πλησίασε ένας άλλος Πακιστανός γύρω στα 25 και χωρίς να πει λέξη μου άρπαξε το κεφάλι και με έβαλε να του πάρω πίπα. Έχυσε μετά από κανά πεντάλεπτο. Καθώς σκούπιζα τα χύσια, ένας αρκετά ηλικιωμένος μου έπιασε το κώλο. Γυρνώντας να δω, είχε βγάλει ήδη έξω την ψωλή του και ξεκίνησα τσιμπούκι. Λίγο μετά με γύρισε και μου το έχωσε για περίπου 7-8 λεπτά, όταν και έχυσε. Έφυγα καλογαμημένος, αλλά και απογοητευμένος που στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ένα μέρος όπου μαζεύονται Πακιστανοί γαμιάδες. Πλέον, έχω γίνει φανατικός της Πακιστανικής ψωλής και ελπίζω γρήγορα να έρθουν και στη Θεσσαλονίκη, που είναι γεμάτη πούστηδες, έτοιμοι να τους περιποιηθούν και με το παραπάνω.
Καλά έχω χεστεί από τα γέλια
από την περιγραφή 80+ και στα όρθια. Θεός ο γέρος