Νέα

Ατύχημα - Σπασμένο προφυλακτικό με εκδιδόμενη - Έγινε έναρξη PEP, εμπειρίες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gio86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.281
Πόντοι
481
Και στον νηματοθέτη, που σε ένα βράδυ έγινε σχεδόν επιστήμονας από το φόβο του, επειδή πήγε με εσκορτ, αλλά και σε όσους τέτοιους μας διαβάζουν τους προτρέπουμε μετ' επιτάσεως να μην ασχολούνται με τον έρωτα με πληρωμή. Ας πηγαίνουν ακάποτα καλύτερα με γκόμενες φίλες - γνωστές (που καμία σχεδόν δεν δέχεται να φοράς καπότα) όπου τα κονδυλώματα τα έχεις στο τσεπάκι.

Δεν πριμοδοτώ σε καμία περίπτωση τον πληρωμένο έρωτα. Και μάλιστα ο ίδιος πλέον δεν το προτιμώ σχεδόν τα τελευταία χρόνια για πολλούς λόγους. Πρώτος θεωρώ ότι έχει πέσει και η ποιότητα και γενικά πρέπει να προσέχουμε από κάθε άποψη και να αποφεύγουμε ακραία πράγματα - αλλά ως εκεί. Αυτό απέχει πολύ από φοβικά σύνδρομα.
Και καμιά σχεδόν όπως λες (μη εκδιδόμενη) να μην δέχεται με προφυλακτικό (που δεν ισχύει και είναι απόλυτο αυτό που λες) αν σέβεσαι τον εαυτό σου και είσαι μάγκας τότε το φοράς από μόνος σου χωρίς να στο πει καμία γκόμενα. Ο νομοθέτης προφανώς αγχώθηκε επειδή ενώ φόρεσε τελικά έσπασε. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό για έναν που νοιάζεται την υγεία του και ξέρει πως όλα αυτά που ακούμε δεν κάνουν διακρίσεις.

Τώρα όσον αφορά τις «δυσκολιες» του αθλήματος στις οποίες αναφέρεσαι, εδώ θα συμφωνήσω. Σαφώς από την στιγμή που μπλέκεις με το άθλημα πρέπει να γνωρίζεις πως όλα αυτά είναι στο παιχνίδι. Οταν μιλάει η καυλα είναι δύσκολο βέβαια να τα σκεφτείς όλα αυτά…

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
560
Πόντοι
81
Πραγματικές παρενέργειες ... ή αναφερόμενες στη ... βιβλιογραφία ;;;

Είχα παρόμοιο συμβάν πριν 20 χρόνια. Τότε μου έδωσαν COMPIVIR. Η βιβλιογραφία όντως αναφέρει μπόλικες ... παρενέργειες.
Δεν κατάλαβα τίποτε.

Πονοκέφαλος, ζαλάδα, ναυτίες, πρήξιμο στους λεμφαδένες, δερματικές παθήσεις, κόπωση είναι μερικές αλλά συνήθως σταματάνε μετά τη λήψη της θεραπείας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.674
Πόντοι
2.356
Και καμιά σχεδόν όπως λες (μη εκδιδόμενη) να μην δέχεται με προφυλακτικό (που δεν ισχύει και είναι απόλυτο αυτό που λες) αν σέβεσαι τον εαυτό σου και είσαι μάγκας τότε το φοράς από μόνος σου χωρίς να στο πει καμία γκόμενα.
Συμφωνώ σε όσα λες στην απάντησή σου.
Με έντονα γράμματα έχω επισημάνει κάτι στο οποίο θέλω να σχολιάσω.

Πάντως εγώ όσες γκόμενες έχω γνωρίσει - και οι γνωστοί μου και οι φίλοι μου, καμία δεν δέχεται στις συνευρέσεις να φοράς προφυλακτικό γιατί αυτόματα το λαμβάνουν σαν ενός είδους μείωση ή προσβολή ή μη εμπιστοσύνη και άλλα τέτοια.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους, μέλη και επισκέπτες.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
754
Πόντοι
96
Τίγκα στο εηντζ η Ουκρανία

Και τατουάζ πρόσωπο...ωχ ωχ ωχ ...
ασχετο αλλα τι συμβαινει στην κυπρο και εχει τοσο υψηλα ποσοστα;στη γαλλια με ολοκληρη την αφρικη και την ισπανια ολη τη σαπιλα της νοτιας αμερικης,το καταλαβαινω.οι κουμπαροι;;;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.991
Πόντοι
3.506
Πάντως εγώ όσες γκόμενες έχω γνωρίσει - και οι γνωστοί μου και οι φίλοι μου, καμία δεν δέχεται στις συνευρέσεις να φοράς προφυλακτικό γιατί αυτόματα το λαμβάνουν σαν ενός είδους μείωση ή προσβολή ή μη εμπιστοσύνη και άλλα τέτοια.
Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.562
Πόντοι
206
ασχετο αλλα τι συμβαινει στην κυπρο και εχει τοσο υψηλα ποσοστα;στη γαλλια με ολοκληρη την αφρικη και την ισπανια ολη τη σαπιλα της νοτιας αμερικης,το καταλαβαινω.οι κουμπαροι;;;
Αν ισχύουν τα νούμερα, με τόσες μαύρες και ασιατισες στην Κύπρο που γαμιούνται ακα δεν αποκλείεται.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
1.447
Πόντοι
201
Και πολλες ρωσοουκρανες δεν έχει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom