SpermCountry
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.200
- Πόντοι
- 3.796
Αν ασχολεισαι με Ομονοια εχεις ανοσιες
Ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί λες χαλαρά κάτω από 0.1%; Ουκρανακι, πολύ έκφυλο, με τατουάζ μέχρι και πάνω από το φρύδι στο κούτελο.Εφόσον δεν ήταν καμιά βρωμιάρα .... η πιθανότητα ειδικά να έχει .... aids .... είναι χαλαρά κάτω από 0.1% .
Ας υποθέσουμε όμως 0.1% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. Αποκλείεται να είναι τόσο .
ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ .... με κολπική επαφή ... η πιθανότητα να κολλήσεις .... είναι 1% με 2%.
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ .... ΤΟ 2%.
Με το prep μειώνεται η πιθανότητα ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΗ .... κατά 99.9% .
Η πιθανότητά σου να κολλήσεις .... είναι της τάξης του 1 στα 50.000.000 ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
Στην πραγματικότητα πολύ πιο μικρή.
Το να πέσει το σπίτι σου ... να πέσει αεροπλάνο στο σπίτι σου ... ή να σε κόψει αμάξι στο δρόμο .... είναι πιο πιθανό .
Μάστορα το aids κυρίως οι πισωγλεντηδες το εχουν πριν ειχε αλλο όνομα gay-related immune deficiency (GRID) αλλά το αλλαξανε για να μην στοχοποιούν την κοινότητα οι άνθρωποι, όσο για το ατύχημα που ειχες όλοι το έχουν παθει μια φορά στην ζωη τους. Οταν ήμουν 25 πηδηγα μια 40αρα που έβγαινε στο κλαρί επιλεκτικά και μερικές φορες τον έτρωγε ακαποτα γιατί με γούσταρε, όταν χάθηκε γενικά έκανα ενα test προληπτικά τοτε και μου βγήκε αρνητικό.Ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί λες χαλαρά κάτω από 0.1%; Ουκρανακι, πολύ έκφυλο, με τατουάζ μέχρι και πάνω από το φρύδι στο κούτελο.
Είχαν περάσει μερικές ώρες από το συμβάν, ήταν γύρω στις 5 το πρωί, και ενώ είχα στο μυαλό μου να ψάξω για γιατρό το πρωί. Ήμουν ξάπλα, κομμάτια, και έψαχνα στο internet. Τότε διάβασα για το PEP και κατάλαβα ότι όσο πιο γρήγορα το πάρεις, τόσο το καλύτερο — και ότι το χορηγούν από τα επείγοντα.Μια φορά στο παρελθόν ειχα πάρει και εγώ PEP, δηλαδή, μου έδωσε ο ιατρός, είχε σπάσει προφυλακτικό σε πρωκτικο.
Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη της ιατρού(ηταν δυο στο δωμάτιο), ειδικευομενη, όταν έλεγα στον επιμελητή πως διάλεξα την κοπέλα, ήρθε στο σπίτι, από αγγελία. Είχε μια φάτσα, λες και έβλεπε κάποιο παράξενο ζώο / εξωγήινο. Δεν πίστευε ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ενώ ο ιατρός, μύστης, δεν εξεπλάγην στο ελάχιστο.
Περισσότερο ανησύχησε για άλλες αρρώστιες, π.χ. ηπατίτιδα κ.λ.π., για αυτό και συνέστησε εξετάσεις σε τεπ.
Άλλη φορά, σε σπάσιμο σε μουνι, δεν μου χορήγησε ο ιατρός PEP, δεν το θεώρησε αναγκαίο, δεν είχε περίοδο.
Σε τρίτη φορά που έγινε, δεν πήγα καν, πάλι σε μουνι.
Και γιατί είχες πρόβλημα να πεις ότι πήγες με εκδιδόμενη; Γιατρός είναι, όχι αστυνομία ή εργοδότης. Ότι περισσότερο πεις, τόσο καλύτερα θα βοηθήσουν, στοχευμένα. Βρίσκονται εκεί για εσένα, όχι για εμπόδιο.Είχαν περάσει μερικές ώρες από το συμβάν, ήταν γύρω στις 5 το πρωί, και ενώ είχα στο μυαλό μου να ψάξω για γιατρό το πρωί, σκεφτόμουν να αγνοήσω το θέμα με το PEP. Ήμουν ξάπλα, κομμάτια, και έψαχνα στο internet. Τότε διάβασα για το PEP και κατάλαβα ότι όσο πιο γρήγορα το πάρεις, τόσο το καλύτερο — και ότι το χορηγούν από τα επείγοντα.
Οπότε, κατά τις 6-7 το πρωί, ήμουν στο «Γεννηματάς». Ο τύπος στην υποδοχή, όταν του το είπα, γέλασε και μου είπε πως δεν πρόκειται να με εξυπηρετήσουν και ότι “δεν υπάρχει τίποτα για την περίπτωσή σου”. Σαστισμένος, πάω στο παθολογικό, όπου γινόταν χαμός. Ηλικιωμένοι παντού, κρεβάτια στους διαδρόμους… Μέσα σε αυτό το χάος, ήταν 3-4 εμφανίσιμες γυναίκες, γιατροί ή νοσοκόμες. Τους λέω, μέσα στην ντροπή, ότι είχα πιθανή έκθεση σε HIV. Με κοιτάνε με ένα βλέμμα “πωπω τι έπαθε το παλικάρι” και προσπαθούν να καταλάβουν τι να με κάνουν.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν ήμουν καν σίγουρος αν όντως υπήρχε PEP. Όταν μου το επιβεβαίωσαν, ανακουφίστηκα κάπως. Μου πήραν αίμα και με έστειλαν σε κάποιο τμήμα στον 4ο όροφο, όπου περίμενα να έρθει ο γιατρός στις 8:30.
Του λέω την κατάσταση, αλλά χωρίς να αναφέρω ότι η επαφή ήταν με εκδιδόμενη. Μου λέει πως, αν δεν ήταν είτε εκδιδόμενη είτε άνδρας, δεν υπάρχει λόγος να μου χορηγήσει PEP. Του λέω τελικά ότι ήταν εκδιδόμενη, και μου το έγραψε. Μου συνέστησε, επίσης, να κάνω ένα εμβόλιο για άλλο ΣΜΝ, και μου έδωσε φάρμακα για την πρόληψη και άλλων πιθανών ΣΜΝ. Το πρωί είναι να κάνω και το εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας Β.
Καλησπέρα σε όλους.
Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, υπήρξε ατύχημα με το προφυλακτικό, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με εκδιδόμενη γυναίκα.
Απλά ντράπηκα λίγο στην αρχήΚαι γιατί είχες πρόβλημα να πεις ότι πήγες με εκδιδόμενη; Γιατρός είναι, όχι αστυνομία ή εργοδότης. Ότι περισσότερο πεις, τόσο καλύτερα θα βοηθήσουν, στοχευμένα. Βρίσκονται εκεί για εσένα, όχι για εμπόδιο.
Εγώ όταν πήγα πρώτη φορά, μέσα ήταν 2 γυναίκες. Στο ραντενβού την επόμενη ημέρα που μου έκλεισαν, υπήρχε ειδικευόμενη και επιμελητής. Πάλι τους είπα ότι πήγα με εκδιδόμενη στον χώρο μου, βίζιτα δηλαδή που την διαλέγεις από σελίδες, τον τρόπο που την πήδαγα όταν ανακάλυψα ότι έσπασε/βγήκε το προφυλακτικό. δηλαδή είτε πρωκτικό είτε κόλπο (μιλάω γαι διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά δεν είχα κάποιο κόλλημα να τους πω). Στο νοσοκομείο δε, σε ρωτούν και την εργασία σου, απλά για να ξέρουν , δεν θα το πουν πουθενά, πάλι τους είπα.
Μετά από το τέλος της PEP, πάλι θα κάνεις αιματολογικές για HIV, αλλά πριν θα έχεις και τα αποτελέσματα για ηπατίτιδες, κ.λ.π. Μετά, συστήνουν να ξανακάνεις για HIV στο 6μηνο.
Εγώ πάντως δεν το έχω πάθει ποτέ.Μήπως μερικές κοπέλες δεν υγραίνονται επαρκώς,είτε με γλείψιμο είτε με τζελ;Όταν υπάρχει αυξημένη τριβή σπάει πιο εύκολα το προφυλακτικό.durex extra safe και εχεις το κεφαλι σου ησυχο , παντως πολυ δυσκολα κολλας κατι και ειδικα με προφυλακτικο ακομα και σπασμενο καλη δυναμη ολοι το εχουμε παθει λιγο πολυ ....
Μόνο ΡΕΡΑυτό θα το δείξουν οι προσεχείς εξετάσεις
![]()
οπως ειναι η κατασταση στην ελλαδα σε λιγο θα στο γραψουν αν πηγαινεις με μη εκδιδομενη...Και γιατί είχες πρόβλημα να πεις ότι πήγες με εκδιδόμενη; Γιατρός είναι, όχι αστυνομία ή εργοδότης. Ότι περισσότερο πεις, τόσο καλύτερα θα βοηθήσουν, στοχευμένα. Βρίσκονται εκεί για εσένα, όχι για εμπόδιο.
Εγώ όταν πήγα πρώτη φορά, μέσα ήταν 2 γυναίκες. Στο ραντενβού την επόμενη ημέρα που μου έκλεισαν, υπήρχε ειδικευόμενη και επιμελητής. Πάλι τους είπα ότι πήγα με εκδιδόμενη στον χώρο μου, βίζιτα δηλαδή που την διαλέγεις από σελίδες, τον τρόπο που την πήδαγα όταν ανακάλυψα ότι έσπασε/βγήκε το προφυλακτικό. δηλαδή είτε πρωκτικό είτε κόλπο (μιλάω γαι διαφορετικές περιπτώσεις, αλλά δεν είχα κάποιο κόλλημα να τους πω). Στο νοσοκομείο δε, σε ρωτούν και την εργασία σου, απλά για να ξέρουν , δεν θα το πουν πουθενά, πάλι τους είπα.
Μετά από το τέλος της PEP, πάλι θα κάνεις αιματολογικές για HIV, αλλά πριν θα έχεις και τα αποτελέσματα για ηπατίτιδες, κ.λ.π. Μετά, συστήνουν να ξανακάνεις για HIV στο 6μηνο.
Τύπε όλα καλά μην αγχώνεσαι...Καλησπέρα σε όλους.
Όπως αναφέρεται και στον τίτλο, υπήρξε ατύχημα με το προφυλακτικό, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής με εκδιδόμενη γυναίκα. Η κοπέλα προερχόταν από γραφείο συνοδών και, σύμφωνα με το γραφείο, είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατες αρνητικές εξετάσεις για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου του HIV.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, χορηγείται φαρμακευτική αγωγή κατά του HIV (PEP), η οποία πρέπει να ξεκινήσει εντός 72 ωρών από την πιθανή έκθεση και παρουσιάζει αποτελεσματικότητα που αγγίζει το 99%, εφόσον τηρηθεί σωστά η θεραπευτική αγωγή.
Η συγκεκριμένη αγωγή χορηγήθηκε από τα επείγοντα δημόσιου νοσοκομείου, με δοσολογία δύο χαπιών την ημέρα για 30 ημέρες. Επιπλέον, δόθηκε προληπτική θεραπεία και για άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Αν υπάρχουν άλλοι που έχουν περάσει από ανάλογη εμπειρία και θέλουν να τη μοιραστούν, θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακούσουμε τις ιστορίες και τη συνέχεια μετά τη λήψη της αγωγής.
καμια πορνοκαριερα δε μπορει να ξεκινησει χωρις φαντα ρε τυπε;τι κανετε;;;Δικάστε με αλλά αυτό με τη φάντα δεν το καταλαβαίνω ακόμα. Ίσως να είχα αποφύγει όλη αυτή την ταλαιπωρία αν έπινα περισσότερη φαντα;
Μια φορά στο παρελθόν ειχα πάρει και εγώ PEP, δηλαδή, μου έδωσε ο ιατρός, είχε σπάσει προφυλακτικό σε πρωκτικο.
Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη της ιατρού(ηταν δυο στο δωμάτιο), ειδικευομενη, όταν έλεγα στον επιμελητή πως διάλεξα την κοπέλα, ήρθε στο σπίτι, από αγγελία. Είχε μια φάτσα, λες και έβλεπε κάποιο παράξενο ζώο / εξωγήινο. Δεν πίστευε ότι γίνονται τέτοια πράγματα, ενώ ο ιατρός, μύστης, δεν εξεπλάγην στο ελάχιστο.
Περισσότερο ανησύχησε για άλλες αρρώστιες, π.χ. ηπατίτιδα κ.λ.π., για αυτό και συνέστησε εξετάσεις σε τεπ.
Άλλη φορά, σε σπάσιμο σε μουνι, δεν μου χορήγησε ο ιατρός PEP, δεν το θεώρησε αναγκαίο, δεν είχε περίοδο.
Σε τρίτη φορά που έγινε, δεν πήγα καν, πάλι σε μουνι.
Η συγκεκριμένη αγωγή χορηγήθηκε από τα επείγοντα δημόσιου νοσοκομείου, με δοσολογία δύο χαπιών την ημέρα για 30 ημέρες. Επιπλέον, δόθηκε προληπτική θεραπεία και για άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
Τύπε νομίζω το ήθελε πιο σκούρο αν προλαβαίνεις...ξέρουμε τι ώρα ειναι η τελετη ;
![]()