Πολύ καιρό μετά...επισκέφθηκα σήμερα το attraxx. Ευγενικός ο νεαρός στην υποδοχή-σπάνιο για τέτοιους χώρους. Μέσα οι χώροι αρκετά καθαροί. Στο ισόγειο για όσους δεν έχουν πάει καμπίνες, με παραθυράκια ή χωρίς, και μερικές αρκετά ευρύχωρες ακόμα και για να ξαπλώσεις! Επίσης ένα τύπου μπαρ (χωρίς ποτά) με εναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Πάνω πάλι καμπίνες...Σε μία καμπίνα ένας τύπος ήταν για ώρες ξαπλωμένος και την έπαιζε με ανοιχτή την πόρτα, σχολιάζοντας μόνος του την τσόντα. Εντύπωση μου 'κανε που κανείς δεν πλησίαζε. Το βραδάκι ένας τύπος κυκλοφορούσε γυμνός. Σε μια καμπίνα ένας νεαρός πίπωνε τον διπλανό μέσω gloryhole. Ο κόσμος ήταν μέχρι 45-50 ετών. Περίπου 15 άτομα είδα. Για όποιον θέλει να κάνει τη φασούλα του νομίζω είναι αξιοπρεπής χώρος. Εγώ απλά κλείστηκα σε μια καμπίνα για αρκετή ώρα κι έβλεπα τις ταινιούλες μου. Οι περισσότεροι μάλλον είμασταν ντροπαλοί γιατί όλοι βολτάριζαν πέρα-δώθε, πάνω-κάτω αλλά κανείς δεν μίλαγε σε κανέναν.Στους διαδρόμους οθόνες έπαιζαν str τσόντες.Ο φωτισμός όσο πρέπει.Ακόμα βέβαια απορώ γιατί μερικοί υπάνθρωποι δεν μπορούν να πετάξουν τα χαρτιά τους στα καλάθια των αχρήστων και τα πετάνε κάτω. Ποτέ δεν θα το καταλαβω...