John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Βαλτην στον πάτο σου να χωρτασει ρε αρχηγέ ξυπνάτε βόδιαΧοντρή πουτσα καθαρή ρεε ξυπνατε
Βαλτην στον πάτο σου να χωρτασει ρε αρχηγέ ξυπνάτε βόδιαΧοντρή πουτσα καθαρή ρεε ξυπνατε
Βαλτην στον πάτο σου να χωρτασει ρε αρχηγέ ξυπνάτε βόδ
Βαλτην στον πάτο σου να χωρτασει ρε αρχηγέ ξυπνάτε βόδ
Αρχηγό να πεις τον Παττακο που γαμουσε τη μάνα σου και βγήκες εσύ κωλομουνιΒαλτην στον πάτο σου να χωρτασει ρε αρχηγέ ξυπνάτε βόδια
Αν δεν έχει πέσει ο μπάρμπα Στέλιος θα εισουν σαν την Ελβετία σήμερα φτωχε μου φίλε αλλά θέλατε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου και έκφρασηςΑρχηγό να πεις τον Παττακο που γαμουσε τη μάνα σου και βγήκες εσύ κωλομουνι
Τράβα ρε φίλε τότε αφού το λέει ο αρχηγός έχει τρενάκι εκεί τράβα μπροστά εσύ νά κάνεις τον οδηγό ψάχνουν για άτομαΑπίστευτη αίσθηση να σε σκιζει μια πολυ χοντρη πουτσα
Εσυ θα κανεις το σταθμάρχη προφανώς …Τράβα ρε φίλε τότε αφού το λέει ο αρχηγός έχει τρενάκι εκεί τράβα μπροστά εσύ νά κάνεις τον οδηγό ψάχνουν για άτομα
Ποπο αρχηγέ είσαι μέσα με καταλαβενειςΕσυ θα κανεις το σταθμάρχη προφανώς …
Μήπως ενδιαφέρεσαι για cuck σε γκει ζευγάρι;Εγώ μπορώ και τωρα
Αν θέλεις ερxoμε εγώ έχω να χύσω 10 μέρεςΘα παει κανας ψωλαρας σημερα το μεσημέρι ;
Χαχαχα θες να πεις κάποιον να νιώθει κοριτσάκιΑτραξ κάποιο κοριτσάκι τώρα να μου πάρει τα χοντρά?
Στείλε μου pm γιατί εγώ δεν μπορώΑτραξ κάποιο κοριτσάκι τώρα να μου πάρει τα χοντρά?