John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Με αυτά που λες εκτιθεσαι....γιατί μπορεί να μαζευτούν τίποτα κουμουνια...και να σε γαμισουν με χοντρές πουτσες....η για αυτό το λες.Αν δεν έχει πέσει ο μπάρμπα Στέλιος θα εισουν σαν την Ελβετία σήμερα φτωχε μου φίλε αλλά θέλατε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου και έκφρασης
Αφού την αλήθεια είπα τη επειδή η αλήθεια πονάει τα γνήσια κουμουνια δεν συχνάζουν εκεί τα έχουν πριβέ πάρτι στο σπίτι τους τα γούστα τώρα οι ταλεποροι αριστεροί που είναι κάτι φτωχοί άνθρωποι βρομιλοι δεν τους θέλετε ούτε εσείςΜε αυτά που λες εκτιθεσαι....γιατί μπορεί να μαζευτούν τίποτα κουμουνια...και να σε γαμισουν με χοντρές πουτσες....η για αυτό το λες.
θα ειμαι εκει σε καμπινα να δωσω κ γιατι οχι να αδειασω κ εγω καμιακαλημερα στην ομαδα! λεω αυριο μολις ανοιξει το πρωι να παω. θα εχει τιποτα? θα ειναι καποιος εκει να μου τον αδειασει? (κ αμα τυχει κατι καλο, τον αδειαζω κ γω)
εχει σταθερο και λιγο κοσμο ειχα δει μερικες φορες κρος αλλα ειναι τα ιδια και τα ιδια ατομα συνεχειαΕίχα περάσει πριν λίγο άψογο πρωσοπικο με εξυπηρέτηση... Πρωτη φορά πήγα. Μηοως ξέρει κάποιος αν πάνε crossdresser κλπ? Δεν είχε κόσμο ευχαριστώ
οχιΠαίζει τίποτα καλό σήμερα ;
Είσαι εκεί τώρα δεν έχει κόσμο ;
δεν χρειαζεται να ειμαι καθημερινες εχει ελαχιστο κοσμο και ειναι ολοι γνωστοιΕίσαι εκεί τώρα δεν έχει κόσμο ;
Όπως ; Πιο λες ;δεν χρειαζεται να ειμαι καθημερινες εχει ελαχιστο κοσμο και ειναι ολοι γνωστοι
αν ψαχνεις κατι διαφορετικο και οχι τις ιδιες και τις ιδιες σκατοφατσες δοκιμασε την τυχη σου σε αλλα σινεμα
απο κοσμο πιο πολυ εχει το ατ και το αθηναικονΌπως ; Πιο λες ;