You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Attraxx
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 853
- Εμφανίσεις 263K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είχε στο ατραξιόν γυναίκες;Μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη μέρα χθες απο όσες έχω πάει γενικά. Κόσμο καλό και θηλυκά και αρσενικά. Περίεργο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε ίσως διάβασαν τα ποστ του Φατσέα και είπαν να δοκιμάσουν κι εκεί. Έχει έναν ρομαντισμό αυτό το τσονταδικο.Μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη μέρα χθες απο όσες έχω πάει γενικά. Κόσμο καλό και θηλυκά και αρσενικά. Περίεργο
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Κανονικά θυλικα η Τρανς ;Μπορώ να πω ότι ήταν η καλύτερη μέρα χθες απο όσες έχω πάει γενικά. Κόσμο καλό και θηλυκά και αρσενικά. Περίεργο
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Κανωνικη, γυναίκα λέει ο μύστης αρχηγέΚανονικά θυλικα η Τρανς ;
Κανονική γυναίκα. Ζευγάρι ητανΚανονικά θυλικα η Τρανς ;
Καλα είναι και εκεί. Αλλά έχεις του τύπους να κάθονται στην καμπίνα τους απέξω και κοιτάνε λες και ήρθες από άλλο πλανήτηΕγώ πάντως πάω στο Γκάζι εκεί στη σάουνα και έχω βρει την υγεία μου.Καθαριοτητα και αρκετές φάσεις.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ ζευγάρι είδα να βγενει ο , άλλος μύστης λέει γυναίκες, εγώ ένα ζευγάρι είδα, τώρα τα υπόλοιπα δεν τα ξέρωΚανονική γυναίκα. Ζευγάρι ηταν
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
οι καμπινες του ατραξ ειναι η χαρα του ματακια,παιρνεις ανετα ματι απτα κενα που εχει στις γωνιεςΚαλα είναι και εκεί. Αλλά έχεις του τύπους να κάθονται στην καμπίνα τους απέξω και κοιτάνε λες και ήρθες από άλλο πλανήτη
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Το ξύλο, φέρνει προβλήματα, δεν λύνονται εύκολα μετά, Άν έχει οικονομική επιφάνεια ο άλλος μύστης, οπότε, παίζεις μπάλα με το στόμα, τώρα αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος μύστης ούτε από λόγια, τον προσπερνας, με το ξύλο δεν κερδίσε κάνεις φιλαράκιΚοίτα μη βγει κανένας καμία ώρα και σε κάνει μπαούλο με αυτή την μλκια που κάνεις. Είναι ενοχλητικό για πολλους
Δεν εννοώ ότι θα φάει ξύλο.. αλλά ο άλλος μέσα δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει. Είναι πολλοί λογικοί να σκεφτούν όπως λες εσυ και άλλοι τόσοι να αντιδράσουν ανάποδαΤο ξύλο, φέρνει προβλήματα, δεν λύνονται εύκολα μετά, Άν έχει οικονομική επιφάνεια ο άλλος μύστης, οπότε, παίζεις μπάλα με το στόμα, τώρα αν δεν καταλαβαίνει ο άλλος μύστης ούτε από λόγια, τον προσπερνας, με το ξύλο δεν κερδίσε κάνεις φιλαράκι
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Η παρεξηγήσεις, πρέπει να τελιονουν με κουβέντα, τώρα αν δεν περνει ο άλλος από κουβέντα, να κάνουμε πίσω και να φεύγουμε, και λέμε ότι είναι λόγο της ημέρας, και εγώ σήμερα πέρασε ένας στο δρόμο με κόκκινο και τον απέφυγα οριακά, και με έβρισε κιόλας, τη έπρεπε να τον κάνω μπαούλο αποθήκευσης ξύλουΔεν εννοώ ότι θα φάει ξύλο.. αλλά ο άλλος μέσα δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει. Είναι πολλοί λογικοί να σκεφτούν όπως λες εσυ και άλλοι τόσοι να αντιδράσουν ανάποδα
Zeygariathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 248
- Πόντοι
- 20
Κυριακές απόγευμα μαζεύει τπτ. ;
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Γενικά είναι ήσυχο περιβάλλον, για ραντεβού με κάποιον μύστη, κόσμο μαζεύει, και αρκετούς Πορφύρους μύστες μερακλήδες πανηδονυστες, Κυριακή μεσημέρι, η γενικά μεσημέρι, που είναι ήσυχα τα διπλανά καταστήματα, καί απουσιάζει, ο κόσμος, και η βαβούρα που γίνεται ειδικά το Σάββατο,η την Παρασκευή τα βράδια, αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα του καταστήματοςΚυριακές απόγευμα μαζεύει τπτ. ;
Trhunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 0
Πήγα σήμερα στο εν λόγω σινεμά που είχα να πάω πολλά χρόνια. Δεν είναι κίνηση αλλά εγώ ήθελα να νιώσω γκλορυχολ και μου έκατσε με δύο τύπους. Γούσταρα που ενώ πιοωνα είχα ανοιχτή την πόρτα της καμπίνας μου για όποιον θέλει να συμμετέχει. Βέβαια ήμαστε 4 άτομα και ο ένας ήταν για πάρτη του..
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
ΑρκετόΚυριακές απόγευμα μαζεύει τπτ. ;
giannispapa88