Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
επεστρεψε οπου ανικι!!!!
Μύστη μου αυτό για τα ωφέλη του ανθρακουχου νερού τα επιβεβαιώνω. Λειτουργεί επικουρικά στην αποκατάσταση του ισοζυγίου ύδατος στους νεφρούς. ΣωστόςΕΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
μαλον πρεπει να ισε ο προτοσ ανθροποσ πανο στι γι που σιμφονι μαζι μου γιατι ολι περνουν πιρφοριεσ για να αναπλιροσουν ιλεκτρολιτεσ.Μύστη μου αυτό για τα ωφέλη του ανθρακουχου νερού τα επιβεβαιώνω. Λειτουργεί επικουρικά στην αποκατάσταση του ισοζυγίου ύδατος στους νεφρούς. Σωστός
Δε σου κάνω πλάκα. Υπάρχει μια αντλία, ονομαζόμενη αντλία νατρίου καλίου, μια εκ των εκατοντάδων μικροσυστημάτων του ουροποιητικού και κατά επέκταση του οργανισμού μας. Η διατάραξη της ισορροπίας αυτής της αντλίας επιφέρει σοβαρά προβλήματα. Σκέψου σε νεφροπάθειες (όχι αιμοκαθαιρομενους ) συστήνεται ενίοτε ξινονερο γιατί στιβει, καθαρίζει τους νεφρούς. Το να πιούμε αλμορα, ιδίως θερινούς μήνες, σύμφωνοι αλλά τα πολλά πολλά που μόνο με γνωστοποίηση και όχι άδεια ΕΟΦ κυκλοφορούν συμπληρώματα είναι επικίνδυνο.μαλον πρεπει να ισε ο προτοσ ανθροποσ πανο στι γι που σιμφονι μαζι μου γιατι ολι περνουν πιρφοριεσ για να αναπλιροσουν ιλεκτρολιτεσ.
ενα καρο πιρφοριεσ οτι τουσ πλασαρουν ι πιρφοροετεριεσ κολοσοι για να μεγαλονουν τα κερδοι τουσ!
Αγγλία να πας. Αντί για νερό φέρνουν τέτοια χωρίς καν να το ζητήσεις.εχο παθι μεγαλι ζιμια με το ανθρακουχο νερο μιστι μου!αμα ιταν δορεαν θα επινα ολα τα καρπαθια οροι μιστι μου!χαχαχα!!!για καπιο λογο το εχο τερατοδεσ αναγκι!!!ιμε εθισμενοσ μιστι μου!!!
απο τιν πουτανομανα ρουμανια μιστι μου!απο τιν πιγι τιν λαγνιασ!Αγγλία να πας. Αντί για νερό φέρνουν τέτοια χωρίς καν να το ζητήσεις.
Είναι ωραίο; Εύπεπτο εννοώ;απο τιν πουτανομανα ρουμανια μιστι μου!απο τιν πιγι τιν λαγνιασ!
απιστευτι ιδονι μιστι μου!Είναι ωραίο; Εύπεπτο εννοώ;
Κατάλαβα τί λες. Θα το τσεκαρω.απιστευτι ιδονι μιστι μου!
εχο δοκιμασι και το ξινο νερο που ινε ελινικο αλλα το ρουμανικο το καρπαθια νομιζο εχι λιγο πιο εντονι γευσι και το κιριοτερο πιο φτινο!
μυστη δοκιμασε και νερο του καματερουαπιστευτι ιδονι μιστι μου!
εχο δοκιμασι και το ξινο νερο που ινε ελινικο αλλα το ρουμανικο το καρπαθια νομιζο εχι λιγο πιο εντονι γευσι και το κιριοτερο πιο φτινο!
στιλε λινκ να χισο πορνε μου!!!μυστη δοκιμασε και νερο του καματερου
Πού είναι ο Τουλίπας να μας δείξει λίγο, πώς γίνεται η προπόνηση?στιλε λινκ να χισο πορνε μου!!!