Νέα

Attilas gym. H αρχή της σιδερικής αυτοκρατορίας

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
ΕΓΡΑΦΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΥΣΤΕΣ ATTILAS GYM ΣΤΟ YOUTUBE!
MEINETE ΠΟΡΝΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ!
Μύστη μου αυτό για τα ωφέλη του ανθρακουχου νερού τα επιβεβαιώνω. Λειτουργεί επικουρικά στην αποκατάσταση του ισοζυγίου ύδατος στους νεφρούς. Σωστός

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Μύστη μου αυτό για τα ωφέλη του ανθρακουχου νερού τα επιβεβαιώνω. Λειτουργεί επικουρικά στην αποκατάσταση του ισοζυγίου ύδατος στους νεφρούς. Σωστός
μαλον πρεπει να ισε ο προτοσ ανθροποσ πανο στι γι που σιμφονι μαζι μου γιατι ολι περνουν πιρφοριεσ για να αναπλιροσουν ιλεκτρολιτεσ.
ενα καρο πιρφοριεσ οτι τουσ πλασαρουν ι πιρφοροετεριεσ κολοσοι για να μεγαλονουν τα κερδοι τουσ!

• Like
Αντιδράσεις: DRMG

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
μαλον πρεπει να ισε ο προτοσ ανθροποσ πανο στι γι που σιμφονι μαζι μου γιατι ολι περνουν πιρφοριεσ για να αναπλιροσουν ιλεκτρολιτεσ.
ενα καρο πιρφοριεσ οτι τουσ πλασαρουν ι πιρφοροετεριεσ κολοσοι για να μεγαλονουν τα κερδοι τουσ!
Δε σου κάνω πλάκα. Υπάρχει μια αντλία, ονομαζόμενη αντλία νατρίου καλίου, μια εκ των εκατοντάδων μικροσυστημάτων του ουροποιητικού και κατά επέκταση του οργανισμού μας. Η διατάραξη της ισορροπίας αυτής της αντλίας επιφέρει σοβαρά προβλήματα. Σκέψου σε νεφροπάθειες (όχι αιμοκαθαιρομενους ) συστήνεται ενίοτε ξινονερο γιατί στιβει, καθαρίζει τους νεφρούς. Το να πιούμε αλμορα, ιδίως θερινούς μήνες, σύμφωνοι αλλά τα πολλά πολλά που μόνο με γνωστοποίηση και όχι άδεια ΕΟΦ κυκλοφορούν συμπληρώματα είναι επικίνδυνο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εχο παθι μεγαλι ζιμια με το ανθρακουχο νερο μιστι μου!αμα ιταν δορεαν θα επινα ολα τα καρπαθια οροι μιστι μου!χαχαχα!!!για καπιο λογο το εχο τερατοδεσ αναγκι!!!ιμε εθισμενοσ μιστι μου!!!

• Like

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
εχο παθι μεγαλι ζιμια με το ανθρακουχο νερο μιστι μου!αμα ιταν δορεαν θα επινα ολα τα καρπαθια οροι μιστι μου!χαχαχα!!!για καπιο λογο το εχο τερατοδεσ αναγκι!!!ιμε εθισμενοσ μιστι μου!!!
Αγγλία να πας. Αντί για νερό φέρνουν τέτοια χωρίς καν να το ζητήσεις.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
εφοσον ιπαρχι το φισικοσ ανθρακουχο νερο πιοσ ο λογοσ καπιοσ να περνι αλμορα και ενα καρο πιρφοριεσ απο το φαρμακιο ι απο το σουπερ μαρκετ?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
  • Like
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 138694
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Είναι ωραίο; Εύπεπτο εννοώ;
απιστευτι ιδονι μιστι μου!
εχο δοκιμασι και το ξινο νερο που ινε ελινικο αλλα το ρουμανικο το καρπαθια νομιζο εχι λιγο πιο εντονι γευσι και το κιριοτερο πιο φτινο!

• Like

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.283
Πόντοι
2.257
εχο δοκιμασι και το ξινο νερο που ινε ελινικο αλλα το ρουμανικο το καρπαθια νομιζο εχι λιγο πιο εντονι γευσι και το κιριοτερο πιο φτινο!
Κατάλαβα τί λες. Θα το τσεκαρω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
μυστη δοκιμασε και νερο του καματερου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom