Νέα

Αθώοι οι μαθητές απ' το σχολείο στην Αμάρυνθο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rocco83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 258
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
R

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
η αποφαση να θυμησω ηταν ομοφωνη και με τη στηριξη του εισαγγελεα,οποτε και μη εφεσιμη.

Επισκέπτης
η αποφαση να θυμησω ηταν ομοφωνη και με τη στηριξη του εισαγγελεα,οποτε και μη εφεσιμη.
Δίκαιο πάνω από όλα!!!

Ας αθώωσουν και τους μπάτσους-φονιάδες Γρηγορόπουλου και θα γίνει η Ελλάδα εμπόλεμη ζώνη,μόνο να προλάβω να πάρω προμήθειες!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δίκαιο πάνω από όλα!!!

Ας αθώωσουν και τους μπάτσους-φονιάδες Γρηγορόπουλου και θα γίνει η Ελλάδα εμπόλεμη ζώνη,μόνο να προλάβω να πάρω προμήθειες!!!
...πω πω λες να πάνε να διαμαρτυρηθούν και στην Αμάρυνθο? :grin: :grin:
Για δε πάνε τώρα οι άπλυτοι να διαμαρτυρήθουν στους Αμαρύνθιους?? :grin: :grin: :grin:
Δε νομίζω... :knuppel: :knuppel:Χορτάσανε φαίνεται  :fuck1: :fuck1: απ τη πρώτη φορά και δε θέλουν άλλο...
Εμ ποιος τους είπε να απομακρύνονται απο τη σιγουριά των ντεμεκ επαναστατικών περιόχων του κέντρου της Αθηνας?
Επαναστάτες εκεί που σας παίρνει γιατι οι χωριάτες δε τα σηκώνουν αυτά :grin: :grin:

Επισκέπτης
...πω πω λες να πάνε να διαμαρτυρηθούν και στην Αμάρυνθο? :grin: :grin:
Για δε πάνε τώρα οι άπλυτοι να διαμαρτυρήθουν στους Αμαρύνθιους?? :grin: :grin: :grin:
Δε νομίζω... :knuppel: :knuppel:Χορτάσανε φαίνεται  :fuck1: :fuck1: απ τη πρώτη φορά και δε θέλουν άλλο...
Εμ ποιος τους είπε να απομακρύνονται απο τη σιγουριά των ντεμεκ επαναστατικών περιόχων του κέντρου της Αθηνας?
Επαναστάτες εκεί που σας παίρνει γιατι οι χωριάτες δε τα σηκώνουν αυτά :grin: :grin:
Το θέμα απλά ξεχάστηκε με την συνηθισμένη ίσως εθελημένη κάποιες φορές αργοπορία της ελληνικής δικαιοσύνης για αυτό και δεν υπήρξαν αντιδράσεις.

Μπορεί να είναι όντως αθώοι οι μαθητές αλλά η μη δυνατότητα έφεσης είναι αίσχος!!!

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επιτέλους ! Έλαμψε η Αλήθεια χάρις στην αδέκαστη Δικαιοσύνη !
:2funny:  :2funny: :2funny:

Και για να μην παρερμηνευθεί το σχόλιο μου, μόνο γέλια μου προκαλούν τέτοιες ειδήσεις επειδή είμαι πολύ κοντά στον χώρο της "Δικαιοσύνης" και ξέρω και πώς εξελίσσεται μία ποινική δίκη, και ποιοί παράγοντες βαρύνουν και ποιές πιέσεις ασκούνται.
Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γεγονός, αλλά διαβάστε μία ιστοριούλα για την αδέκαστη :
Αφορά τους συμβασιούχους (χωρίς να έχω πρόθεση να τους υπερασπιστώ, διότι εν γνώσει τους μπήκαν σε μία θεσούλα παρακάμπτοντας διαδικασίες, ενώ άλλοι περιμένουν στις ουρές του ΑΣΕΠ ή της επετειρίδας).
Το 2006 ο Άρειος Πάγος -παρακαλώ- με απόφαση της ολομέλειας του, δικαίωσε τους συμβασιούχους, που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Όταν ακολούθησε κύμα αγωγών μονιμοποιήσεων, την επομένη χρονιά με δύο αποφάσεις της ολομέλειας πάλι, αυτής που συγκλήθηκε τηλεφωνικά, είπε τα αντίθετα. Πώς την λέμε εμείς μία γυναίκα που σήμερα πάει με τον ένα και αύριο με τον άλλο ; Πουτ@ν@ δικαιοσύνη ανεφώνησαν λοιπόν οι συμβασιούχοι. Βέβαια είχε προηγηθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο που είχε πεί : Α ! μην λαμβάνετε υπόψη σας τις αποφάσεις των άλλων δικαστηρίων, που μονιμοποιούν συμβασιούχους, εμείς ξέρουμε καλύτερα και δεν πρέπει να πληρώνονται οι συμβασιούχοι. Αυτό βέβαια μέχρι πρόσφατα που το ίδιο δικαστήριο άλλαξε πάλι άποψη (μόλις άλλαξε και η κυβέρνηση) και είπε μα έγινε λάθος, όσοι δούλεψαν πρέπει να πληρωθούν.
Πού θέλω να καταλήξω :
Μπορεί να ήταν αθώα τα παιδιά (μακάρι), αλλά μπορεί και όχι, ποιός ξέρει, έχουμε αλήθεια εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και στα δικαστήρια ; Πηγαίνετε μια μέρα στην Ευελπίδων να δείτε πώς οι δικαστές κάνουν τα στραβά μάτια και αθωώνουν σε υποθέσεις που είναι κραυγαλέα συμβιβασμένες και σε αδικήματα που διώκονται αυτεπαγγέλτως.
Όμως δεν πρέπει η όποια απόφαση δικαστηρίου να μας οδηγεί σε συμπεράσματα φυλετικής υπεροχής, διότι αυτή την περίοδο μας φτύνουν από παντού.
Κάθε άνθρωπος έχει την αξία του.
Αυτά και αναχωρώ για το thread  με τα μασαντζίδικα που γαμάς.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δίκαιο πάνω από όλα!!!

σιγα επαναστατη, θα σου φυγει κανας ποντος...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν είμαι επαναστάτης,εγώ προμήθειες θα πάρω και μέσα στα καταφύγεια!!! :grin:

Η μη δυνατότητα έφεσης σου φαίνεται δίκαιο;;; :think:

Άνοιξε κανά βιβλίο και δες πώς (και αν) εφεσιβάλλεται αθωωτική απόφαση ποινικού δικαστηρίου και μετά αρχίζεις να επιδεικνύεις για άλλη μια φορά την άγνοιά σου...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν ήταν να γίνονται εφέσεις και στις ομόφωνες αποφάσεις...

Επισκέπτης
Άνοιξε κανά βιβλίο και δες πώς (και αν) εφεσιβάλλεται αθωωτική απόφαση ποινικού δικαστηρίου και μετά αρχίζεις να επιδεικνύεις για άλλη μια φορά την άγνοιά σου...
Εντάξει εμένα δεν μου φαίνεται δίκαιο να μην υπάρχει δυνατότητα έφεσης αν αυτό το ορίζεις άγνοια δεν θα τα χαλάσουμε.

Επισκέπτης

Γιατί? Δεν εφεσιβάλλεται ομόφωνη αθωωτική απόφαση??

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το Βουλγαράκι θα κάνει μεγάλη καριέρα προσεχώς.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Και για να μην παρερμηνευθεί το σχόλιο μου, μόνο γέλια μου προκαλούν τέτοιες ειδήσεις επειδή είμαι πολύ κοντά στον χώρο της "Δικαιοσύνης" και ξέρω και πώς εξελίσσεται μία ποινική δίκη, και ποιοί παράγοντες βαρύνουν και ποιές πιέσεις ασκούνται.
Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γεγονός, αλλά διαβάστε μία ιστοριούλα για την αδέκαστη :
Αφορά τους συμβασιούχους (χωρίς να έχω πρόθεση να τους υπερασπιστώ, διότι εν γνώσει τους μπήκαν σε μία θεσούλα παρακάμπτοντας διαδικασίες, ενώ άλλοι περιμένουν στις ουρές του ΑΣΕΠ ή της επετειρίδας).
Το 2006 ο Άρειος Πάγος -παρακαλώ- με απόφαση της ολομέλειας του, δικαίωσε τους συμβασιούχους, που κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Όταν ακολούθησε κύμα αγωγών μονιμοποιήσεων, την επομένη χρονιά με δύο αποφάσεις της ολομέλειας πάλι, αυτής που συγκλήθηκε τηλεφωνικά, είπε τα αντίθετα. Πώς την λέμε εμείς μία γυναίκα που σήμερα πάει με τον ένα και αύριο με τον άλλο ; Πουτ@ν@ δικαιοσύνη ανεφώνησαν λοιπόν οι συμβασιούχοι. Βέβαια είχε προηγηθεί το Ελεγκτικό Συνέδριο που είχε πεί : Α ! μην λαμβάνετε υπόψη σας τις αποφάσεις των άλλων δικαστηρίων, που μονιμοποιούν συμβασιούχους, εμείς ξέρουμε καλύτερα και δεν πρέπει να πληρώνονται οι συμβασιούχοι. Αυτό βέβαια μέχρι πρόσφατα που το ίδιο δικαστήριο άλλαξε πάλι άποψη (μόλις άλλαξε και η κυβέρνηση) και είπε μα έγινε λάθος, όσοι δούλεψαν πρέπει να πληρωθούν.
Πού θέλω να καταλήξω :
Μπορεί να ήταν αθώα τα παιδιά (μακάρι), αλλά μπορεί και όχι, ποιός ξέρει, έχουμε αλήθεια εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και στα δικαστήρια ; Πηγαίνετε μια μέρα στην Ευελπίδων να δείτε πώς οι δικαστές κάνουν τα στραβά μάτια και αθωώνουν σε υποθέσεις που είναι κραυγαλέα συμβιβασμένες και σε αδικήματα που διώκονται αυτεπαγγέλτως.
Όμως δεν πρέπει η όποια απόφαση δικαστηρίου να μας οδηγεί σε συμπεράσματα φυλετικής υπεροχής, διότι αυτή την περίοδο μας φτύνουν από παντού.
Κάθε άνθρωπος έχει την αξία του.
Αυτά και αναχωρώ για το thread  με τα μασαντζίδικα που γαμάς.

αυτο ειναι σιγουρα ενα σχολιο που αξιζει να περασει απο την προηγουμενη σελιδα κ σε αυτην εδω!
μπραβο.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το Βουλγαράκι θα κάνει μεγάλη καριέρα προσεχώς.

Μπα. Δεν θα προλάβει. Ξεκινάει σύντομα ο δεύτερος γύρος.

Εναντίον της εκκρεμούν μηνύσεις για ψευδορκία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ψευδή καταμήνυση, παραπλάνηση σε ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον των τεσσάρων ανηλίκων.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η δικαιοσυνη ειναι αδεκαστη μονο οταν καταδικαζει Ελληνες, δεξιους, ακροδεξιους κ.λ.π.

Ουαι και αλλιμονο αν τολμησει να πειραξει τριχα μεταναστη! τοτε ειναι αμφισβητησιμη, πουλημενη, αναξια κ.λ.π.

Συριζα σπηκινγ
ενω αν ειναι ρωσσιδες ε μεμοαγαμ.τοτε ειναι αθωες ανευ δικης ε.ε ρε κατι εθνικια με ξυρισμενες μασχαλες. :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ενω αν ειναι ρωσσιδες ε μεμοαγαμ.τοτε ειναι αθωες ανευ δικης ε.ε ρε κατι εθνικια με ξυρισμενες μασχαλες. :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ μαλλον εισαι σεμνος μαλακας, δηλαδη περισσοτερο αποσο μας δειχνεις!

σορρυ που διεκοψα τον αυνανισμο σου, μπορεις να συνεχισεις...

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και κλααααμα οι προοδευτικοι κωλοτρυπιδες!
μεχρι και διαδηλωση ειχαν οργανωσει στην αμαρυθο για να υποστηριξουν το πουτανακι και εφαγαν και ξυλο απο τους καθαρους κατοικους!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όταν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο του τοπικού γυναικολόγου όσο και της εξ Αθηνών καθηγήτριας Ιατροδικαστικής μιλούσαν για ΑΠΟΥΣΙΑ ευρημάτων βίας και ενδείξεων βιασμού και όταν οι λοιπές παρευρισκόμενες συμμαθήτριες της "παθούσης" δήλωναν πως Η ΙΔΙΑ προκαλούσε τα αγόρια συμμαθητές της να της "αποδείξουν την ικανότητά τους" και πως συνευρίσκετο μαζί τους τον έναν μετά τον άλλον (κοινώς νουμεράδα!) στο τέλος δε του "εγχειρήματος" ανεκοίνωσε και βαθμολογία για τον καθένα (σοβαρά! Όπως κάνουμε εδώ στα ρηβιούς για τα σιτιτούρια) και μάλιστα έβαλε σε όλους κακό βαθμό (προφανώς διότι είχε ΗΔΗ αποκομίσει καλλίτερες εμπειρίες από μεγαλυτέρας ηλικίας επιβήτορες) τότε το κλείσιμο της υπόθεσης θα έπρεπε να είχε συντελεστεί στο στάδιο της προανάκρισης! Αλλά ποιος είχε τα αρχίδια τότε;
Και τώρα ακόμη οι "εξυπνάκηδες" βγήκαν να αμφισβητήσουν μια απόφαση που βγήκε παμψηφεί και με σύμφωνη εισήγηση του εισαγγελέα! Πόσο πιο σαφές να γίνει πως ΔΕΝ ήταν βιασμός αλλά εκβιασμός εκ μέρους της "αναξιοπαθούσης νεαράς μεταναστρίας"!

Θα αδικούσαμε βέβαια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο αν δεν συμπληρώναμε πως στις ίδιες ΑΝΟΗΤΕΣ δηλώσεις συμπαράστασης προς το "θύμα" (οι ισχυρισμοί του οποίου και αστείοι ήταν και κατέπεσαν στο δικαστήριο βεβαίως, αλλά τί σημασία είχε αυτό τότε; ) είχε προβεί και η τότε Υπουργός Εξωτερικών και μετέπειτα διεκδικήτρια της προεδρίας της Ν.Δ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom