Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν μπορω να ειμαι και πολυ αντικειμενικος
γιατι μ αρεσει η τυπισσα ;)
κατανοητο. ολοι το παθαινουμε
δεν μπορω να ειμαι και πολυ αντικειμενικος
γιατι μ αρεσει η τυπισσα ;)
λιγο μονο??
κι αυτο δεν ειναι ατυχη στιγμη! αλλιως μη μασας τσιχλα γαμω!!
τεσπα, με εκνευριζει αφανταστα πολυ αυτο το πραμα
Μοναχικε πορνορεπορτερ, φορα τη μασκα του Vendetta,και πανω της! Απο τα στουντιο του Just θα ξεκινησει η εξεγερση! Μονο μην αγριευτει η κοπελα απο την περιβολη,και θεωρησει οτι εχεις κακο σκοπο
Πρεπει απο την αρχη να ανοιξεις τα χαρτια σου..."Θελω να γινεις γυναικα μου" (και προαιρετικα:"Δεν θα σε ξυρισω γουλι εσενα,επειδη σε συμπαθησα")
μπορειτε να μου πειτε για πιο λογο ολα πρεπει να τα εντασσουμε σε καποια κατηγορια ?
δλδ αν ειναι δυνατον !!!
κοπελια κανεις λαθος απλα ειπα τι εικονα μου φερνει στο μυαλο η συγκεκριμενη κατα τη προσωπικη μου γνωμη
και μαλιστα θα το ξαναπω κατα τη γνωμη μου η αθηναιδα ειναι μια μαλακω ξερολα που εχει γνωμη επι παντως επι στητου και στην ουσια δεν ξερει τιποτα
τιποτα το αξιολογο και μαλιστα μου φαινετε και πολλυ σνομπ
κατα τη γνωμη μου παντα
κοπελια κανεις λαθος απλα ειπα τι εικονα μου φερνει στο μυαλο η συγκεκριμενη κατα τη προσωπικη μου γνωμη
και μαλιστα θα το ξαναπω κατα τη γνωμη μου η αθηναιδα ειναι μια μαλακω ξερολα που εχει γνωμη επι παντως επι στητου και στην ουσια δεν ξερει τιποτα
κατα τη γνωμη μου παντα
κατα τη γνωμη μου παντα
ναι βρε πουλακι μου απλα επειδη κατι ειπες πριν που ηταν καπως και τωρα βαριεμαι να το ψαχνω :-...
τςπα ... ολα καλα
ετσι ειναι!οσες φορες την εχω ακουσει στον φρες εχω αηδιασει ρε φιλε!!!μιλαμε για τον τυπο της γυναικας που 'τα ξερει ολα' και δινει συμβουλες σε 15χρονες 'πως να τους ριξετε' και διαφορα που συναντας στο cosmo
κλασικη περιπτωση αγραμματης που νομιζει οτι το να εισαι ραδιοφωνικος παραγωγος ειναι σοβαρο επαγγελμα..
ετσι ειναι!οσες φορες την εχω ακουσει στον φρες εχω αηδιασει ρε φιλε!!!μιλαμε για τον τυπο της γυναικας που 'τα ξερει ολα' και δινει συμβουλες σε 15χρονες 'πως να τους ριξετε' και διαφορα που συναντας στο cosmo
κλασικη περιπτωση αγραμματης που νομιζει οτι το να εισαι ραδιοφωνικος παραγωγος ειναι σοβαρο επαγγελμα..
Λαθος κανεις. ΑΝ την ειχες οντως ακουσει
θα ακουγες πως στις συμβουλες της ειναι αρκετα χαλαρη...
βεβαια το αρνητικο ειναι οτι δεν σκαει ενω οι γκομενες
θελουν να βλεπουν οτι καιγεσαι και λιγο ακομη και αν ειναι ψευτικο.
Ειχε πει μια φορα το εξης "αγαπητη φιλη ακροατρια...μιας και ο συγκεκριμενος αντρας σου κανει την δυσκολη
θα πρεπει να του την πεσεις εσυ αν και χαλασε ο κοσμος... οι αντρες την πεφτουνε"
αυτο σου φαινεται συμβουλη γκομενιτσας απο το κοσμο πχ?
Μια γκομενα απο το κοσμο θα την επεφτε μονη της και εξαρχης σαν κλασσικη χαζογκομενα
ειπα κ εγω, σαν πολυ δεν αργησε..
ηρθες εσυ 3 μερες διπλα ινκογκνιτο κ εβγαλες κ το προφιλ των κοσμογκερλς..
στο +11
ερευνητη τι να παω να κανω στην ρωσια ρε τυπε?
να μου τα φανε?