Νέα

Αθηναΐς Νέγκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δεν ειναι και πολυ η τύπισσα η τύπισσα? Την γουστάρετε?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 100 50,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 58 29,4%
  • ΕΤΣΙ & ΕΤΣΙ

Ψήφοι: 36 18,3%
  • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ

Ψήφοι: 3 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    197
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
για την ηλικια της παντως
κρατιεται τζαμι
φαντασου πιο μικρη πως θα ητανε  :cum: :cum: :cum:

και εγω την περιμενα πιο μικρη ....
και την γουσταρω εχει τυπο ...
με χαλασε ομως αυτο με την μαλβινα αλλα δεν ξερουμε αν ισχυει ...
τεςπα ... το θεμα ειναι οτι ο αερας της και το ατιτιουντ της ειναι πολυ καλα  :rockon:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγω την περιμενα πιο μικρη ....
και την γουσταρω εχει τυπο ...
με χαλασε ομως αυτο με την μαλβινα αλλα δεν ξερουμε αν ισχυει ...
τεςπα ... το θεμα ειναι οτι ο αερας της και το ατιτιουντ της ειναι πολυ καλα  :rockon:

συμφωνω... αυτο με την μαλβινα ουτε εμενα
μου ακουστηκε καλα τυπισσα  :huh: :huh:
θελει διερευνηση...
εχω μυτη εγω τυπισσα

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
νομιζω οτι πιο καυλωτικο επανω της ειναι η φωνη της και μετα το χαμογελο της!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παντως η νεγκουλα σκιζει  :rockon: :rockon: :rockon:

στο +8 οι θετικες απο τις αρνητικες ψηφους  ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

εκει που αγριευει το μωρο ειναι πολυ καυλα

μ'αρεσει πολυ σαν εμφανιση και η φωνη της ειναι απιστευτη. αλλα ο τροπος που μασαει την γαμοτσιχλα ειναι τοσο μα τοοοοοσο εκνευριστικος που μονο μπουκετο της αξιζε :S
ναι το να μασας τσιχλα με ανοιχτο το στομα σε κανει τσαμπουκαλου :headbang:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
E,οχι και '74 ρε παιδια...Δε νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η κοπελα. Εγω για 30αρα την κανω.
Τελοσπαντων,δε γαμεις? (-οχι,για να 'μαι ειλικρινης...)
Αρκετα ομορφη φαινεται, αν και σας συμβουλευω να κρατατε παντα μια πισινη οταν βλεπετε γκομενες "κουλτουριαρες" ή "εκκεντρικες" με περιεργα λουκ(μαλλια κλπ)...Πολλες φορες καμουφλαρονται πισω απο ολα αυτα τα ψαγμενα στυλακια, και ετυπωσιαζουν,αλλα αν τις δεις χυμα στην παραλια,αφτιαχτες, ειναι αστα να πανε...
Απο χαρακτηρα εμενα μου πρηζει τον πουτσο.Γενικα οι ανεξαρτητες-δυναμικες-ετοιμολογες σε στυλ Σολωμου ας πουμε, ειναι ιδανικες για να μου αποκλεισουν και την παραμικρη ελπιδα στυσης. Η συγκεκριμενη ακομα περισσοτερο...Αν την ειχα απεναντι μου θα ενιωθα σαν να ειχα το Μητσο και βλεπαμε μπαλα.
Αλλα απ'την αλλη,αναγνωριζω με παρησια οτι ειναι εξυπνη κοπελα.Ετερον εκατερον...Μπορει να ειμαι φαλοκρατης του κερατα και να εχω μια δυσκολια στο να παραδεχτω το γυναικειο μυαλο,ωστοσο εν προκειμενω το πραγμα ειναι εξοφθαλμο. Οσες φορες την εχω πετυχει σε συνεντευξεις της, φαινεται οτι απανταει απροσμενα καλα.Σιγουρα η εξυπνοτερη τηλεπερσονα σημερα...
Αυτο το ετιμαω μεν, δεν αποτελει ομως απο μονο του αρκετα ισχυρο κριτηριο επιλογης γκομενας. Σιγουρα δεν θα της την επεφτα πιστευω-αν την ηξερα προσωπικα- αλλα υποθετω οτι αν μου την επεφτε αυτη(λεμε τωρα) σαφως και δεν θα το επαιζα δυσκολος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αλλη μια μαλακω της σουβυζ
την ακουω το απογευμα καμια φορα οταν γυριζω απο τη δουλεια στο φρες αν θυμαμε καλα που δινει σοβαρες συμβουλες  :jerking: :jerking: :jerking:  σε κατι χαζογκομενακια που εχουν περιοδο η δεν τους καθετε ο γκομενος η ενιοτε δινει και συμβουλες σε κατι τελειωμενους μουνοδουλους που παρακαλανε μια ζωη ενα μουνι και δεν εχουν ιχνος αξιοπρεπειας

αυτη η αθηναιδα μου θυμιζει κατι και καλα σοφιστικε συγχρονης ελλεηνιδας που νομιζει οτι ειναι καποια λες και εχει πιασει τον παπα απ τα αρχιδια και καλα και οτι ξεστομισει ειναι νομος τριγυρναει σε γκαλερι και βραδιες ποιησης βγαινει παντα στο κλασικο κεντρο αθηνας η στο γκαζι για να θαυμασει τη συγχρονη ελλαδα
μαλλον πρεπει να ναι και κονομημενη γιατι ενας θεος ξερει που βρισκει τοσα φραγκα για να καβλαντιζει ετσι
η εχει βρει κανεναν ταλαιπωρο  και τον εχει κανει πιονι της η εχει βρει καποιον που τον σπρωχνει τρελα στα καναλια

πραγματικα κατα τη γνωμη μου πρεπει επειδη βγηκε κανα δυο φορες στην τβ να χει καβαλησει πολλα καλαμια
τελος παντων και πολλυ ασχοληθηκαμε

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μ'αρεσει πολυ σαν εμφανιση και η φωνη της ειναι απιστευτη. αλλα ο τροπος που μασαει την γαμοτσιχλα ειναι τοσο μα τοοοοοσο εκνευριστικος που μονο μπουκετο της αξιζε :S

εεεε ναι ειναι λιγο καπως ....

ολοι ομως εχουμε ατυχες στιγμες ...  :cheesy:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αλλη μια μαλακω της σουβυζ
την ακουω το απογευμα καμια φορα οταν γυριζω απο τη δουλεια στο φρες αν θυμαμε καλα που δινει σοβαρες συμβουλες  :jerking: :jerking: :jerking:  σε κατι χαζογκομενακια που εχουν περιοδο η δεν τους καθετε ο γκομενος η ενιοτε δινει και συμβουλες σε κατι τελειωμενους μουνοδουλους που παρακαλανε μια ζωη ενα μουνι και δεν εχουν ιχνος αξιοπρεπειας

αυτη η αθηναιδα μου θυμιζει κατι και καλα σοφιστικε συγχρονης ελλεηνιδας που νομιζει οτι ειναι καποια λες και εχει πιασει τον παπα απ τα αρχιδια και καλα και οτι ξεστομισει ειναι νομος τριγυρναει σε γκαλερι και βραδιες ποιησης βγαινει παντα στο κλασικο κεντρο αθηνας η στο γκαζι για να θαυμασει τη συγχρονη ελλαδα
μαλλον πρεπει να ναι και κονομημενη γιατι ενας θεος ξερει που βρισκει τοσα φραγκα για να καβλαντιζει ετσι
η εχει βρει κανεναν ταλαιπωρο  και τον εχει κανει πιονι της η εχει βρει καποιον που τον σπρωχνει τρελα στα καναλια

πραγματικα κατα τη γνωμη μου πρεπει επειδη βγηκε κανα δυο φορες στην τβ να χει καβαλησει πολλα καλαμια

μπορειτε να μου πειτε για πιο λογο ολα πρεπει να τα εντασσουμε σε καποια κατηγορια :idiot: ?

δλδ αν ειναι δυνατον  :tickedoff:!!!

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

αν το κανει συνεχεια ειναι μαλακια συμφωνω...
αλλα 1-2 φορες ειναι οκ  :P

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τυπε μπροστα στις αλλες... την προτιμω.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Παντως ειλικρινα το ΣΤΑΡ ειναι τοοοοοσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ωρες-ωρες...Πραγματικα μπραβο στη Νεγκα που τους τα'χωσε εκει περα γιατι ηθελαν να κανουν την κλασσικη μαλακεια,που σε βαζουν να απαντας σε ακυρα πραματα και μετα σε κανουν μονταζ με Walt Disney. Μετα τη χυλοπιτα το επαιζαν και ευυποληπτοι οι καργκιοζηδες,και ρωτουσαν "μα καλα, η δουλεια της ειναι να σχολιαζει τις οκταβες?"
Ε,ναι ρε μαλακες, αυτη ειναι η δουλεια της.Και βγαζει πιο πολλα λεφτα απο σας που η δουλεια σας ειναι αυτη που ειδαμε. Αει στο διαολο,με εκαναν να τη συμπαθησω τωρα τη Νεγκα, τα αποβρασματα. Καλα τους τα'πε!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εεεε ναι ειναι λιγο καπως ....

ολοι ομως εχουμε ατυχες στιγμες ...  :cheesy:

λιγο μονο??

κι αυτο δεν ειναι ατυχη στιγμη! αλλιως μη μασας τσιχλα γαμω!!

τεσπα, με εκνευριζει αφανταστα πολυ αυτο το πραμα :P

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λιγο μονο??

κι αυτο δεν ειναι ατυχη στιγμη! αλλιως μη μασας τσιχλα γαμω!!

τεσπα, με εκνευριζει αφανταστα πολυ αυτο το πραμα :P

δεν μπορω να ειμαι και πολυ αντικειμενικος
γιατι μ αρεσει η τυπισσα  ;)

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως ειλικρινα το ΣΤΑΡ ειναι τοοοοοσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ωρες-ωρες...Πραγματικα μπραβο στη Νεγκα που τους τα'χωσε εκει περα γιατι ηθελαν να κανουν την κλασσικη μαλακεια,που σε βαζουν να απαντας σε ακυρα πραματα και μετα σε κανουν μονταζ με Walt Disney. Μετα τη χυλοπιτα το επαιζαν και ευυποληπτοι οι καργκιοζηδες,και ρωτουσαν "μα καλα, η δουλεια της ειναι να σχολιαζει τις οκταβες?"
Ε,ναι ρε μαλακες, αυτη ειναι η δουλεια της.Και βγαζει πιο πολλα λεφτα απο σας που η δουλεια σας ειναι αυτη που ειδαμε. Αει στο διαολο,με εκαναν να τη συμπαθησω τωρα τη Νεγκα, τα αποβρασματα. Καλα τους τα'πε!

τυπε ειδικα αυτο το μαλακισμενο του σταρ που σχολιαζει
χωρις να φαινεται η μουρη του συνεχεια
πολυ το παιζει.... καλα τους εκανε ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom