Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 420
- Πόντοι
- 3.275
πες τα χρυσόστομεΆλλο ένα σουργελο της σοουμπάζ....
Αν και δεν είναι κακή, εχει ένα υφάκι για χαστουκια
την έχει δει πνευματικός ταγός του τόπου...
πες τα χρυσόστομεΆλλο ένα σουργελο της σοουμπάζ....
Αν και δεν είναι κακή, εχει ένα υφάκι για χαστουκια
την έχει δει πνευματικός ταγός του τόπου...
για την ηλικια της παντως
κρατιεται τζαμι
φαντασου πιο μικρη πως θα ητανε
και εγω την περιμενα πιο μικρη ....
και την γουσταρω εχει τυπο ...
με χαλασε ομως αυτο με την μαλβινα αλλα δεν ξερουμε αν ισχυει ...
τεςπα ... το θεμα ειναι οτι ο αερας της και το ατιτιουντ της ειναι πολυ καλα
πες τα χρυσόστομε
συμφωνω... αυτο με την μαλβινα ουτε εμενα
μου ακουστηκε καλα τυπισσα
θελει διερευνηση...
εχω μυτη εγω τυπισσα
παντως η νεγκουλα σκιζει
στο +8 οι θετικες απο τις αρνητικες ψηφους ;)
εκει που αγριευει το μωρο ειναι πολυ καυλα
μ'αρεσει πολυ σαν εμφανιση και η φωνη της ειναι απιστευτη. αλλα ο τροπος που μασαει την γαμοτσιχλα ειναι τοσο μα τοοοοοσο εκνευριστικος που μονο μπουκετο της αξιζε :S
ναι το να μασας τσιχλα με ανοιχτο το στομα σε κανει τσαμπουκαλου
αλλη μια μαλακω της σουβυζ
την ακουω το απογευμα καμια φορα οταν γυριζω απο τη δουλεια στο φρες αν θυμαμε καλα που δινει σοβαρες συμβουλες σε κατι χαζογκομενακια που εχουν περιοδο η δεν τους καθετε ο γκομενος η ενιοτε δινει και συμβουλες σε κατι τελειωμενους μουνοδουλους που παρακαλανε μια ζωη ενα μουνι και δεν εχουν ιχνος αξιοπρεπειας
αυτη η αθηναιδα μου θυμιζει κατι και καλα σοφιστικε συγχρονης ελλεηνιδας που νομιζει οτι ειναι καποια λες και εχει πιασει τον παπα απ τα αρχιδια και καλα και οτι ξεστομισει ειναι νομος τριγυρναει σε γκαλερι και βραδιες ποιησης βγαινει παντα στο κλασικο κεντρο αθηνας η στο γκαζι για να θαυμασει τη συγχρονη ελλαδα
μαλλον πρεπει να ναι και κονομημενη γιατι ενας θεος ξερει που βρισκει τοσα φραγκα για να καβλαντιζει ετσι
η εχει βρει κανεναν ταλαιπωρο και τον εχει κανει πιονι της η εχει βρει καποιον που τον σπρωχνει τρελα στα καναλια
πραγματικα κατα τη γνωμη μου πρεπει επειδη βγηκε κανα δυο φορες στην τβ να χει καβαλησει πολλα καλαμια
τελος παντων και πολλυ ασχοληθηκαμε
μ'αρεσει πολυ σαν εμφανιση και η φωνη της ειναι απιστευτη. αλλα ο τροπος που μασαει την γαμοτσιχλα ειναι τοσο μα τοοοοοσο εκνευριστικος που μονο μπουκετο της αξιζε :S
ναι το να μασας τσιχλα με ανοιχτο το στομα σε κανει τσαμπουκαλου
E,οχι και '74 ρε παιδια...Δε νομιζω να ειναι τοσο μεγαλη η κοπελα. Εγω για 30αρα την κανω.
πραγματικα κατα τη γνωμη μου πρεπει επειδη βγηκε κανα δυο φορες στην τβ να χει καβαλησει πολλα καλαμια
τελος παντων και πολλυ ασχοληθηκαμε
εεεε ναι ειναι λιγο καπως ....
ολοι ομως εχουμε ατυχες στιγμες ...
λιγο μονο??
κι αυτο δεν ειναι ατυχη στιγμη! αλλιως μη μασας τσιχλα γαμω!!
τεσπα, με εκνευριζει αφανταστα πολυ αυτο το πραμα
Παντως ειλικρινα το ΣΤΑΡ ειναι τοοοοοσο για τον ΠΟΥΤΣΟ ωρες-ωρες...Πραγματικα μπραβο στη Νεγκα που τους τα'χωσε εκει περα γιατι ηθελαν να κανουν την κλασσικη μαλακεια,που σε βαζουν να απαντας σε ακυρα πραματα και μετα σε κανουν μονταζ με Walt Disney. Μετα τη χυλοπιτα το επαιζαν και ευυποληπτοι οι καργκιοζηδες,και ρωτουσαν "μα καλα, η δουλεια της ειναι να σχολιαζει τις οκταβες?"
Ε,ναι ρε μαλακες, αυτη ειναι η δουλεια της.Και βγαζει πιο πολλα λεφτα απο σας που η δουλεια σας ειναι αυτη που ειδαμε. Αει στο διαολο,με εκαναν να τη συμπαθησω τωρα τη Νεγκα, τα αποβρασματα. Καλα τους τα'πε!