Νέα

Αθηναίες ή Θεσσαλονικιές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonnylock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Πήγαινα κάποτε Νικόπολη στο Άνιμαλ όταν έπαιρνα φάρμακα, τότε θυμάμαι πολύ Ρωσομπλιάτ, ήταν χάος. Αδερφέ ανατολικά, γαμάς μια χαρά αλλά όχι καλαμαριά. Πρέπει να πας πιο ανατολικά, περίχωρα. Εκεί πέφτουν σαν κοτόπουλα, πάω ΣΚ με τον κολλητό μου τώρα που άνοιξε ο καιρός με τις μηχανές. Εύκολα χώνεσαι, εύκολα πέφτουν. Είναι φάση χωριό κι έτσι, χώνεσαι για πλακα. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα.
Θερμή? Προς τα που? Τις καλαμαριωτισες τις θεωρείς ψευτοντιβες?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Τελείως ψευτοντίβες και έχω πάρει αρκετές απ’ τα σχολικά μου χρόνια ακόμα. Δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Θέρμη, ακριβώς. Χρυσωρυχείο.
Κάτι φίλοι μου περνάνε παρτουζα μια χοντρή από θερμή κάποτε. Έχω ακούσει ότι έχει αρκετές ανώμαλιαρες σε θερμη,τριλωφο κλπ προάστια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θεσσαλονικιές και φοιτήτριες από βόρεια Ελλάδα κουβαλάνε όλα τα κόμπλεξ του χωριάτη.

Αθηναίες και γενικά νότιες,πολύ πιο ανοιχτές και ομιλητικές

Φυσικά σε εμφάνιση ανώτερες οι βόρειες (εκτός από τις πόντιες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Αθηναικο μουνακι με τα μπουνια... :headbang2:
Σαλονικιες κομπλεξικες ,βλαχαδερα ,αρχοντοχωριατισσες...καντε λιγο ΟΥΓΚ ?αν βγειτε εκτος Θεσσαλονικης,ξεβολευεστε!
...ειδικα αυτες απο περιχωρα...κατι Χαλαστρινες,κατι Λαγκαδιανες και Ασπροβαλτες...μαυροι οριζοντες !

Οσο για τις ψευτοΠοντιες ,ουτε λογος. Ουτε καλημερα μαζι τους:confused::confused::confused:

Ενα πολυ μικρο ποσοστο Θεσσαλονικιων γυναικων ειναι βερες και αμιγως ελληνικης καταγωγης..

Αυτο αξιζει κιολας..και οντως συναγωνιζεται τις Αθηναιες. Σε αυτες προσθετω και μερικα διαμαντια που εχουν μετοικησει Θεσσαλονικη, προερχομενα απο αλλες πολεις του Βορρα. Σε αναλογιες ομως, η Αθηνα ειναι πολυ μπροστα.

Εξαιρουνται οι καμμενες των Βορειων Προαστιων που ζουνε σε εικονικη πραγματικοτητα και ουτως η αλλως ειναι εκτος target group για τους λαικους γυπαετους. Αλλα ας μην ειμαι απολυτος. Υπαρχουν κι εξαιρεσεις. Παντα υπηρχαν ,υπαρχουν και θα υπαρχουν:hi:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Θερμή? Προς τα που? Τις καλαμαριωτισες τις θεωρείς ψευτοντιβες?

Οι βερες Καλαμαριωτισσες ντιβες?. :tooth: Μπαζα και σκουροχρωμες οσες εχουν απομεινει. Αναρωτησου γιατι.

Μετα το 1990 που μετοικησαν αρκετες γκλαμουρατες προς τα εκει,αλλαξαν καπως οι ισορροπιες.

Η Καλαμαρια επισης εχει πολλες συνοικιες,δε μπορει να αποτελεσει ενιαια κατηγορια. Ειναι μια ολοκληρη πολη στην ουσια. Αλλιως ειναι η τσιναρογκομενα απο το Βοτση και τον Αι Γιαννη και αλλιως το πιπινι στο Καραμπουρνακι και την παραλιακη μετα το Shark.

Για μενα η Θεσσαλονικη εχει τεσσερις αστικες ζωνες, εντελως διαφορετικες μεταξυ τους σε πολλους τομεις.

Δυτικα,Κεντρο,Κεντροανατολικα,Καλαμαρια. Θερμη και περιχωρα πραγματι παιζει δυνατη μιλφοκατασταση. Ελληνιδες αλλα και αλλοδαπες που εχουν εγκατασταθει Θεσσαλονικη ως αντιπροσωποι η μανατζερ μητρικων εταιριων κλπ.

Το πιο αστειο παντως ειναι που στην Καλαμαρια το παιζουν κουλτουριαρες και διανοουμενες. Πολλα αλλαξαν σε βαθος χρονου,η αριστεριλα και η πασοκιλα ομως ποτε:tooth::tooth::tooth:

Θεσσαλονικη γενικως οι κοινωνικοταξικες διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες απο περιοχη σε περιοχη (σε συγκριση με Αθηνα).

Τελευταία τροποποίηση:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Θεσσαλονικιές και φοιτήτριες από βόρεια Ελλάδα κουβαλάνε όλα τα κόμπλεξ του χωριάτη.

Κομπλεξ εχουν και οι αντιστοιχες νοτιες που εχουν μετοικησει Αθηνα,απλως χανονται μεσα στο γενικοτερο χαος με αποτελεσμα να μην αποτελουν συγκριτικα μετρησιμο μεγεθος.

Εγω απο τη μικρη μου εμπειρια εως τωρα εχω κατασταλαξει η μεση Αθηναια ειναι πιο προσιτη γκομενουλα,πιο γλεντζου και γενικως στο μουνακι της ολα ,ασχετως τι θα σχολιασει ο καθε περιεργος.

Οι δικες μας βουτηγμενες στην ιντριγκα και το κουτσομπολιο ,αντι να κοιτανε να περνανε καλα οπως οι Αθηναιες.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δε λεω οτι οι δικες μας δε γαμιουνται,απλα υπεραναλυουν πολυ τα δεδομενα και σπανε αρχιδια.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Οι βερες Καλαμαριωτισσες ντιβες?. :tooth: Μπαζα και σκουροχρωμες οσες εχουν απομεινει. Αναρωτησου γιατι.

Μετα το 1990 που μετοικησαν αρκετες γκλαμουρατες προς τα εκει,αλλαξαν καπως οι ισορροπιες.

Η Καλαμαρια επισης εχει πολλες συνοικιες,δε μπορει να αποτελεσει ενιαια κατηγορια. Ειναι μια ολοκληρη πολη στην ουσια. Αλλιως ειναι η τσιναρογκομενα απο το Βοτση και τον Αι Γιαννη και αλλιως το πιπινι στο Καραμπουρνακι και την παραλιακη μετα το Shark.

Για μενα η Θεσσαλονικη εχει τεσσερις αστικες ζωνες, εντελως διαφορετικες μεταξυ τους σε πολλους τομεις.

Δυτικα,Κεντρο,Κεντροανατολικα,Καλαμαρια. Θερμη και περιχωρα πραγματι παιζει δυνατη μιλφοκατασταση. Ελληνιδες αλλα και αλλοδαπες που εχουν εγκατασταθει Θεσσαλονικη ως αντιπροσωποι η μανατζερ μητρικων εταιριων κλπ.

Το πιο αστειο παντως ειναι που στην Καλαμαρια το παιζουν κουλτουριαρες και διανοουμενες. Πολλα αλλαξαν σε βαθος χρονου,η αριστεριλα και η πασοκιλα ομως ποτε:tooth::tooth::tooth:

Θεσσαλονικη γενικως οι κοινωνικοταξικες διαφορες δεν ειναι τοσο μεγαλες απο περιοχη σε περιοχη (σε συγκριση με Αθηνα).
Συμφωνω σε πολλα.Καλαμαρια εχει καλουτσικα μουνακια αλλα πολυ τουπε και δηθενια αρκετες απο αυτες.Στο οικονομικο ειναι οπως το εγραψες.Εχει πλεμπα που δεν εχει μια,εχει μικρομεσσαιους που στεκονται καλα(Ιμεσσαια ταξη κ ετσι) και εχει και λεφταδες με εκατομμυρια.Κρηνη και Αι Γιαννης ειναι φραγκατες περιοχες.Βοτση ειναι χειροτερα απο δεδροποταμο(πλεμπα φαση).Πασαλλιδη,Ποντου,Καυκασου και γενικοτερα κεντρικη Καλαμαρια ειναι κυριως Ποντιοι αλλα αρκετοι απο αυτους εχουν χωριατικη νοοτροπια.Και ως Ποντιος με στεναχωρει που αρκετοι απο αυτους δεν εχουν αστικοποιηθει.Αρετσου ειναι μικρασιατες απο Σμυρνη εκει εχει πολυ δυνατα μουνια και γενικοτερα ειναι ομορφο μερος για να μενεις.Σε γενικοτερες γραμμες η Θεσσαλονικη ειναι χωριουδακι.Καμμια σχεση με Αθηνα ουτε σαν πολη μπορει να συγκριθει ουτε πληθυσμιακα ουτε και στο θεμα της αναπτυξης.Η θεσσαλονικη θυμιζει το βομβαρδισμενο Βερολινο το 45.Η πιο ασχημη πολη στην Ελλαδα με διαφορα.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.641
Πόντοι
2.596
Θεσσαλονικιες κουκλάρες που βολταρουν στην παραλία...
Έχει καλά κομμάτια επάνω

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Σιγα μην ειναι οι Θεσσαλονικες πιο ομορφες απο τις Αθηναιες.Απο που προκυπτει αυτο?Οντως οι Ποντιες ειναι ασχημες και ως Ποντιος το λεω.Αλλα και οι αλλες που μενουν δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο.Οι ντοπιες ειναι σλαβοφατσες(βουλγαρομακεντονετς φαση),θρακιωτισσες και αυτες βουλγαροφαρα.Μονο οι μικρασιατισες απο τα παραλια ειναι καλα μουνια στην βορεια Ελλαδα.Μεσογειακες με σταρενιο χρωμα δερματος,ομορφα προσωπα.Απο κει και μετα τι μενει?Οι βλαχες και οι Σαρακατατσανες που εχουν μεγαλυτερες μυτες απο τις Ποντιες? :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
αυτό λεμε όπως βερες αθηναιες είναι λιγες ετσι λιγες είναι και βερες θεσσαλονικιες.
πχ εγω ειχα μια ξανθια μουναρα στο σχολειο δεν χαλασε παροτι εκανε παιδι και είναι 36, ηξερε τους πιο παλιους παππούδες της θεσσαλονικεις. αντε να πεις θεσσαλονικια και καμμια από την γυρω περιοχη. εγω πχ που γεννηθηκα και μεγαλωσα θεσσαλονικη σε θεματα καταγωγης όταν παει η κουβεντα το ξεκαθαρίζω εχω ριζες από αλλου. οι ποντιες της καλαμαριας πχ δεν είναι θεσσαλονικες. είναι ποντιες σαν τις ποντιες των αθηνων οποτε αφου εχουν ριζα από μικρα ασια συνηθως είναι μελαχροινες, σκουρες και κοντες. τωρα στον δενδροποταμο μενουν τσιγγανοι , ε δεν τους λες θεσσαλονικεις. θα μπορουσες να πεις χαρακτηριστικο τυπο οθωμανου τον κολοκοτρωνη επειδή γεννηθηκε και μεγαλωσε στην οθωμανικη αυτοκρατορια?? όχι βεβαια. οι γεωργιανες με τις γαμψες μυτες λοιπον που ηρθαν ως ρωσοποντιες θεσσαλονικη και είναι αφθονες δεν είναι θεσσαλονικες. η μεση θεσσαλονικια λοιπον ελαχιστα υπερτερει της αθηναιας σε υψος και χρωμα, τα ψυχο-κοινωνικα τα ειπαμε είναι που θα τυχεις και που συχναζεις
Τυπε δεν υπαρχουν ντοπιοι Αθηναιοι οπως δεν υπαρχουν και ντοπιοι Σαλονικεις.Οι μονοι ντοπιοι στη Θεσσαλονικη ειναι οι περουσιοι Εβραιοι Σεφραδιτες.Ολοι οι αλλοι ειναι προσφυγες απο Ανατολη,Θρακη κλπ.Και κατι βλαχο-σαρακατσανοι απο τα χωρια της βορειου Ελλαδος και της Μακεδονιας.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Αθηναίες 80% πολύ καλύτερες από τις δικιες μας όχι μόνο σε θέμα εμφάνισης και ντυσίματος σε θέμα νοοτροπίας πάνω από όλα .. Εδώ πέρα έρχεται το κάθε βλαχαδερο από τις γυρω πόλεις και το παίζει γκόμενα τις φλερτάρουν κάτι 50ρηδες λιγουρια και νομίζουν γίνανε οι τοπ γκόμενες της γης... γελάω...οι Αθηναίες πολύ καλύτερες ειδικά αυτές που είναι μεγαλωμένες στην πόλη..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συμφωνω σε πολλα.Καλαμαρια εχει καλουτσικα μουνακια αλλα πολυ τουπε και δηθενια αρκετες απο αυτες.Στο οικονομικο ειναι οπως το εγραψες.Εχει πλεμπα που δεν εχει μια,εχει μικρομεσσαιους που στεκονται καλα(Ιμεσσαια ταξη κ ετσι) και εχει και λεφταδες με εκατομμυρια.Κρηνη και Αι Γιαννης ειναι φραγκατες περιοχες.Βοτση ειναι χειροτερα απο δεδροποταμο(πλεμπα φαση).Πασαλλιδη,Ποντου,Καυκασου και γενικοτερα κεντρικη Καλαμαρια ειναι κυριως Ποντιοι αλλα αρκετοι απο αυτους εχουν χωριατικη νοοτροπια.Και ως Ποντιος με στεναχωρει που αρκετοι απο αυτους δεν εχουν αστικοποιηθει.Αρετσου ειναι μικρασιατες απο Σμυρνη εκει εχει πολυ δυνατα μουνια και γενικοτερα ειναι ομορφο μερος για να μενεις.Σε γενικοτερες γραμμες η Θεσσαλονικη ειναι χωριουδακι.Καμμια σχεση με Αθηνα ουτε σαν πολη μπορει να συγκριθει ουτε πληθυσμιακα ουτε και στο θεμα της αναπτυξης.Η θεσσαλονικη θυμιζει το βομβαρδισμενο Βερολινο το 45.Η πιο ασχημη πολη στην Ελλαδα με διαφορα.

Βομβαρδισμένο Βερολίνο θυμίζει από Αριστοτέλους,Βαρδάρη και πέρα.Και γενικώς δυτικά.

Ανατολικά το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλότερο.Και γενικά πιο 'πολιτισμένος' κόσμος σε σχέση με δυτικά.

Πάντως όσες φορές έχω πάει Καλαμαριά,Κρήνη έχω δει δυνατά μουνάκια.Επίσης,περιοχή Χαριλάου έχει καλές

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης Αθηναίες 80% πολύ καλύτερες από τις δικιες μας όχι μόνο σε θέμα εμφάνισης και ντυσίματος σε θέμα νοοτροπίας πάνω από όλα .. Εδώ πέρα έρχεται το κάθε βλαχαδερο από τις γυρω πόλεις και το παίζει γκόμενα τις φλερτάρουν κάτι 50ρηδες λιγουρια και νομίζουν γίνανε οι τοπ γκόμενες της γης... γελάω...οι Αθηναίες πολύ καλύτερες ειδικά αυτές που είναι μεγαλωμένες στην πόλη..
Σωστά. Και στην Αθήνα έχει ποικιλία
Βομβαρδισμένο Βερολίνο θυμίζει από Αριστοτέλους,Βαρδάρη και πέρα.Και γενικώς δυτικά.

Ανατολικά το βιοτικό επίπεδο είναι υψηλότερο.Και γενικά πιο 'πολιτισμένος' κόσμος σε σχέση με δυτικά.

Πάντως όσες φορές έχω πάει Καλαμαριά,Κρήνη έχω δει δυνατά μουνάκια.Επίσης,περιοχή Χαριλάου έχει καλές
Σιγά το βιοτικό επίπεδο ρε τυπε. Πέρα από το Πανόραμα που μένει η Ελίτ... Τουμπα,Χαρίλαου, Καλαμαριά είναι περιοχές τραγικές σε θέμα υποδομών. Μην μπερδεύεις εισοδήματα με κτήρια και πολύκατοικίες. Για παράδειγμα ο ευοσμος ιδίως η νέα πολιτεία είναι πολύ πιο καινούργια περιοχή κατασκευαστικα σε σύγκριση με την Χαρίλαου την Τούμπα ακόμα και με την Καλαμάρια. Μόνο το Πανόραμα και η Πυλαία είναι κάπως καλές περιοχές αλλά είναι περισσότερο προάστια πάρα συνοικία. Τα λες και χωριά...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στην αθηνα σαντ θα εκανες καλυτερη φαση..αν στην αθηνα βρεις μια γκομενα στις 100 στη θεσσαλονικη θες 1 στις 1000.
Ζεις στη πιο δυσκολη πολη μαζι με τη πατρα

Η πιο δύσκολη είναι η επαρχία.Καμία σύγκριση ούτε με Αθήνα,ούτε με Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη αν καταφέρεις να δικτυωθείς κάπως,κάτι γαμάς

Αθήνα έχω την εντύπωση ότι μπορείς να βγάλεις γκόμενα και στο Σύνταγμα ή να σου μιλάνε κι απο μόνες τους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε δεν υπαρχουν ντοπιοι Αθηναιοι οπως δεν υπαρχουν και ντοπιοι Σαλονικεις.Οι μονοι ντοπιοι στη Θεσσαλονικη ειναι οι περουσιοι Εβραιοι Σεφραδιτες.Ολοι οι αλλοι ειναι προσφυγες απο Ανατολη,Θρακη κλπ.Και κατι βλαχο-σαρακατσανοι απο τα χωρια της βορειου Ελλαδος και της Μακεδονιας.
Κάτσε ρε οι 50-100χιλ Έλληνες που ζούσαν πριν 150 χρόνια στην Θεσσαλονίκη δεν άφησαν απογονους; εξαυλωθηκαν; για τους
Αθηναίους που ήταν 8χιλ πριν την απελευθέρωση και τώρα είναι 4 εκατ. να το δεχτω

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Κάτσε ρε οι 50-100χιλ Έλληνες που ζούσαν πριν 150 χρόνια στην Θεσσαλονίκη δεν άφησαν απογονους; εξαυλωθηκαν; για τους
Αθηναίους που ήταν 8χιλ πριν την απελευθέρωση και τώρα είναι 4 εκατ. να το δεχτω
Η Θεσσαλονίκη τυπε ήταν κυρίως εβραϊκή πόλη. Οι Έλληνες που ζούσαν ήταν οι ντόπιοι σλαβοφωνοι.Μετα ανέβηκαν για τους Βαλκάνιους πολέμους κρητικοί, μανιατες και ρουμελιωτες και κάπως άρχισε να αποκτά ελληνικό στοιχείο. Η κορύφωση έγινε με τους πρόσφυγες από την Ανατολή. Αν δεν ερχόντουσαν αυτοι η πόλη θα ήταν μισοάδεια.Ο Βενιζέλος ήθελε τους πρόσφυγες για να γεμίζει την Βόρεια Ελλάδα. Διότι οι ντόπιοι ήταν μειοψηφία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σιγά το βιοτικό επίπεδο ρε τυπε. Πέρα από το Πανόραμα που μένει η Ελίτ... Τουμπα,Χαρίλαου, Καλαμαριά είναι περιοχές τραγικές σε θέμα υποδομών. Μην μπερδεύεις εισοδήματα με κτήρια και πολύκατοικίες. Για παράδειγμα ο ευοσμος ιδίως η νέα πολιτεία είναι πολύ πιο καινούργια περιοχή κατασκευαστικα σε σύγκριση με την Χαρίλαου την Τούμπα ακόμα και με την Καλαμάρια. Μόνο το Πανόραμα και η Πυλαία είναι κάπως καλές περιοχές αλλά είναι περισσότερο προάστια πάρα συνοικία. Τα λες και χωριά...

Σε σχέση με δυτικά εννοώ καλύτερο βιοτικό επίπεδο.Δε λέω ότι είναι και το Μόναχο

Πανόραμα δεν έχω πάει ποτέ,επίσης Άνω Τούμπα δε μου αρέσει γιατί όντως νιώθεις ότι είσαι σε χωριό και δεν έχει κι ωραίες γκόμενες,αλλά Χαριλάου προς το γήπεδο του Άρη ειδικά έχω δει ωραία μουνάκια και γενικά μου φαίνεται καλή περιοχή για να μένεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η Θεσσαλονίκη τυπε ήταν κυρίως εβραϊκή πόλη. Οι Έλληνες που ζούσαν ήταν οι ντόπιοι σλαβοφωνοι.Μετα ανέβηκαν για τους Βαλκάνιους πολέμους κρητικοί, μανιατες και ρουμελιωτες και κάπως άρχισε να αποκτά ελληνικό στοιχείο. Η κορύφωση έγινε με τους πρόσφυγες από την Ανατολή. Αν δεν ερχόντουσαν αυτοι η πόλη θα ήταν μισοάδεια.Ο Βενιζέλος ήθελε τους πρόσφυγες για να γεμίζει την Βόρεια Ελλάδα. Διότι οι ντόπιοι ήταν μειοψηφία.
Στο χωριό μου ήταν σλαβοφωνοι, στην Θεσσαλονίκη υπήρχαν πριν την απελευθέρωση ελληνόφωνοι Ελληνες. Και ο πληθυσμός τους ήταν 50 με 100 Χιλ μαζί με τις γύρω περιοχές. Τι έγιναν αυτοί;;; 1 στους 10 έχουν ντόπιους προπαπουδες, δες τις Οθωμανικες απόγραφές.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.933
Πόντοι
4.766
Σε σχέση με δυτικά εννοώ καλύτερο βιοτικό επίπεδο.Δε λέω ότι είναι και το Μόναχο

Πανόραμα δεν έχω πάει ποτέ,επίσης Άνω Τούμπα δε μου αρέσει γιατί όντως νιώθεις ότι είσαι σε χωριό και δεν έχει κι ωραίες γκόμενες,αλλά Χαριλάου προς το γήπεδο του Άρη ειδικά έχω δει ωραία μουνάκια και γενικά μου φαίνεται καλή περιοχή για να μένεις
Τι διαφορά έχει η Τούμπα με Χαριλάου γειτονικές περιοχές είναι...σαν να λες δεν σου αρέσουν οι γκόμενες στο Παγκράτι αλλά σου αρέσουν στα Πατήσια ή ποια περιοχή είναι δίπλα δεν ξέρω και πολλά από Αθήνα... Δυτικά πολύ σωστά είπε ο Barry ο Εύοσμος έχει ξεφύγει πλέον σε καλό βιοτικό επίπεδο ειδικά προς την πλατεία Ευόσμου νομίζεις ότι είσαι σε κανένα Κολωνάκι...Νέα Πολιτεία δε άλλο επίπεδο πλέον η καλύτερη περιοχή δυτικά και από τις καλύτερες γενικά σε επίπεδο Πανοράματος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom