Νέα

< Αθήνα > 2011 Ποιά σας τα έφαγε φέτος ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δηλαδη  ισα με 2 συνταξειs ΤΣΑ  η 3  συνταξειs ΤΕΒΕ  η μια ΙΚΑ με το ΕΚΑΣ μαζι.....Η ενα μισθο ανιδεικευτου με το ενσημο μεσα
Τελικα .....το μουνι κοβει εργαζομενουs  :grin: :grin: :grin:
Υπάρχει λύση.

Τα συνδικάτα να φροντίσουν οι πουτάνες να γαμιούνται τζάμπα.

Έτσι θα μειωθεί η ανεργία.

Επισκέπτης
Γιατί εσύ δλδ χωρίζεις του γκέηδες από τους πούστηδες?

Επίσης η πουτάνα είναι πουτάνα , όπως και αν θέλεις να το πεις. Πουτανιά λέμε τα τσαλιμάκια των πουτάνων , τα ψεύτικα , αυτά της συναλλάγης. Μετά αυτό πέρασε και στις υπολοιπες γυναίκες , τις μη επαγγελματίες , αλλά οι πρωτοπόρες άλλες ήταν.

Οπότε αυτα τα πόρνη και ιερόδουλη και πουτάνα να τα λες στους συναγωνιστες που θελεις να τους χαϊδέψεις τ'αυτιά.

Δεν έχω τπτ με τις πουτάνες και αν σας δουλεύουν και λίγο καλά κάνουν , η δουλειά τους είναι άλλωστε. Κι εμένα η πολήτρια στο ρουχάδικο μου ρίχνει χοντρό δούλεμα , αλλά δεν την είπα ποτε στυλίστρια  :2funny:
αυτον που πληρωνει την πωλητρια τον λες ομως καλο παιδι  :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• κρεμασταρια.jpg
    κρεμασταρια.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 28

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γι αυτο σου λεω μην απαξιωνεις τις πιπες μπορει να σου βγουν σε καλο ;)

Εκτός από τη βλακεία  τπτ άλλο δεν απαξιώνω.

Αυτά εσείς τα κάνετε για να δικαιολογησετε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γιατί  γουστάρετε να πηδάτε πουτάνες.  :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ελα, αρκετά το αστείο.
Σεβασμός στο νούμερο 2 με 72.41% θετικές ψήφους και ''καταθέσεις'' 91105 ευρώ, μέσα σ' ένα διάστημα  τριών ετών και τεσσάρων μηνών. :sunglasses:

Συνημμένα

• ll.png
    ll.png
    28 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Εκτός από τη βλακεία  τπτ άλλο δεν απαξιώνω.

Αυτά εσείς τα κάνετε για να δικαιολογησετε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ γιατί  γουστάρετε να πηδάτε πουτάνες.  :grin:
και κοιτατε να τους μοιασετε μπας και αρπαξετε κανα κοκαλο  :think:
πες το μου να μη σου χαλασω το αρχικο σου ποστ

Επισκέπτης
Γιατί εσύ δλδ χωρίζεις του γκέηδες από τους πούστηδες?
Καθόλου, επειδή δεν μ' ενδιαφέρει η ετοιμολογία της λέξης.

Επίσης η πουτάνα είναι πουτάνα , όπως και αν θέλεις να το πεις. Πουτανιά λέμε τα τσαλιμάκια των πουτάνων , τα ψεύτικα , αυτά της συναλλάγης. Μετά αυτό πέρασε και στις υπολοιπες γυναίκες , τις μη επαγγελματίες , αλλά οι πρωτοπόρες άλλες ήταν.

Οπότε αυτα τα πόρνη και ιερόδουλη και πουτάνα να τα λες στους συναγωνιστες που θελεις να τους χαϊδέψεις τ'αυτιά.
αυτά τα μαγαζιά
Δεν έχω τπτ με τις πουτάνες και αν σας δουλεύουν και λίγο καλά κάνουν , η δουλειά τους είναι άλλωστε. Κι εμένα η πολήτρια στο ρουχάδικο μου ρίχνει χοντρό δούλεμα , αλλά δεν την είπα ποτε στυλίστρια  :2funny:
Η πουτανιά δεν έχει καμία σχέση με το σεξ. Πουτανιά είναι η εκμετάλλευση των ανδρών, η κοροϊδία που τους κάνουν οι γυναίκες. Φυσικά χρησιμοποιείται το σεξ ως η πιο αποτελεσματική μέθοδος.
Πουτάνες λοιπόν είναι αυτές που εκμεταλλεύονται τις ορμές του άνδρα. Πολλές από αυτές που πληρώνονται για να κάνουν σεξ είναι πουτάνες ναι. Αλλά το γεγονός ότι πληρώνονται για να κάνουν σεξ δεν τις κάνει πουτάνες ντε και καλά. Αυτές που είναι πουτάνες μέσα στα μπουρδέλα, θα ήταν πουτάνες οποιαδήποτε δουλειά κι αν έκαναν.
Τόσα χρόνια μέσα σ' αυτά τα μαγαζιά, έχω πετύχει γυναίκες διαμάντια. Πολύ περισσότερες απ' ό,τι έξω.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και κοιτατε να τους μοιασετε μπας και αρπαξετε κανα κοκαλο  :think:
πες το μου να μη σου χαλασω το αρχικο σου ποστ

Μα δεν μας κόφτει να αρπάξουμε τα κοκαλάκια που γλύφουν οι πουτάνες καλέ μου. Δόξα το θεό , υπάρχει πληθώρα.

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά.

Τα λέμε  :grin:

Επισκέπτης
Μα δεν μας κόφτει να αρπάξουμε τα κοκαλάκια που γλύφουν οι πουτάνες καλέ μου. Δόξα το θεό , υπάρχει πληθώρα.

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά.

Τα λέμε  :grin:
χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια.

ΥΓ Πλακα εκανα επειδη σε ειδα και ψαρωσες με το πρωτο ποστ καλα να περνας

Επισκέπτης
παιδια καλη πρωτοχρονια σε ολους και ελπιζω το 2012 να ειναι τουλαχιστον λιγοτερο γκει απο το 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom