baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
τι γελας ρε εγω εχω κανει γνωριμιες με τα πακια μεχρι προσληψεις για την εταιρια κανω εκει
τι γελας ρε εγω εχω κανει γνωριμιες με τα πακια μεχρι προσληψεις για την εταιρια κανω εκει
Εμενα δεν μου κανεις καμια πρόσληψη μπας και βγάλω κανα φραγκο γιατη με της μαλακιες που κανω δεν πέζειτι γελας ρε εγω εχω κανει γνωριμιες με τα πακια μεχρι προσληψεις για την εταιρια κανω εκει
δεν εισαι πακη ουτε συχναζεις στο μεταξιΕμενα δεν μου κανεις καμια πρόσληψη μπας και βγάλω κανα φραγκο γιατη με της μαλακιες που κανω δεν πέζει
Γιατη? Μονο πάκιδες θέλει?δεν εισαι πακη ουτε συχναζεις στο μεταξι
οχι αλλα ειναι οι μονοι που με σεβονται σε ολη την εταιριαΓιατη? Μονο πάκιδες θέλει?
Δεν ειμαστε ξενοφοβικοι. Τα Πακια ειναι εντιμοι και ισαξιοι συναγωνιστες. Εσυ γαμησες τιποτα ή μονο... Τζων Τικι-Τακα?
Τοτε πηγαινε πηδα τις πουτανες στο μεταξι που κανουν πιπα χωρις καποτα στα πακια που εχουν να πλυθουν κανενα εξαμηνο και περιμενουν ντουζινες στο σαλονι να γαμησουν με 10 ευρω.
Ριξε και κανενα γλωσσοφιλο αν εισαι μερακλης
Βασικα φαινεσαι να εισαι πιο μαλακας ακομα και απο το ινδαλμα σου. Μιλαμε για πολυ Τζων Τικι-Τακα.
Επισης, στο Μεταξι ελαχιστες κανουν ακαποτες πιπες και η τιμη στα περισσοτερα σπιτια ειναι 15 ευρω.
Αντε και γαμησου τωρα παλιομαλακα Τζων Τικι-Τακα.
Βασικα φαινεσαι να εισαι πιο μαλακας ακομα και απο το ινδαλμα σου. Μιλαμε για πολυ Τζων Τικι-Τακα.
Επισης, στο Μεταξι ελαχιστες κανουν ακαποτες πιπες και η τιμη στα περισσοτερα σπιτια ειναι 15 ευρω.
Αντε και γαμησου τωρα παλιομαλακα Τζων Τικι-Τακα.
Στο μεταξι υπαρχουν σπιτια που με 10 ευρω κανουν ακα, προφανως τα πακια στο σαλονι και δεν ακουσες οταν ελεγε τις τιμες η τσα.
Τικι τακα τικι τακα σε και σπαω πλακα
Αντε Γεια