Νέα

< Αθήνα > 2011 Ποιά σας τα έφαγε φέτος ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 245
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και να εμαθα σιγα μην ερθω να τα ξανασυζητησω μαζι σου
ρε φιλε... να μπριζωσεις να μου μοιραζεις καρκινους παλι  :2funny: :2funny: :2funny:
τους χρονια δυσαρεστημένους παντα τους αποφευγω! Δεν ειστε και η καλυτερη παρεα  :grin:
χρονια δυσαρεστημενους ?πως σου ηρθε αυτο ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι εντελως μα εντελως βλακ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
τρεις χηνες...
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μα για να καταφέρω να γαμήσω τόσες φορές με καμάκι, θα πρέπει να κάνω από το πρωί ως το βράδυ και τις αργίες μέσα σαν το Γαρδέλη ρε τύπε.

τυπε και δουλεια να πιασω....ειναι πολλα τα 2500 ευρω το χρονο
προτιμω μαλακια  :grin: ωστε να πεσω τουλαχιστον στα μισα!

Επισκέπτης
τυπε και δουλεια να πιασω....ειναι πολλα τα 2500 ευρω το χρονο
προτιμω μαλακια  :grin: ωστε να πεσω τουλαχιστον στα μισα!
Το παν φίλε είναι να φχαριστιέσαι τα φράγκα σου, τον μόχθο σου δηλαδή.
Αν τα φχαριστιέσαι με άλλους τρόπους πάω πάσο. Εγώ έχω κι άλλα χόμπι που μου τα τρώνε αλλά το γαμησάκι το γουστάρω τρελά.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μα για να καταφέρω να γαμήσω τόσες φορές με καμάκι, θα πρέπει να κάνω από το πρωί ως το βράδυ και τις αργίες μέσα σαν το Γαρδέλη ρε τύπε.
και αμα σου κατσει γιατι μεχρι να κατσει  μπορει να εχεις γερασει .
Μετα πρεπει να την πεφτεις σε καμια 50 αρια την ημερα να για εχεις πολλη καλες  προοπτικες  οτι θα σου κατσει καποια .
Το δυσκολο τις υποθεσεις ειναι το να την πεσεις σε τοσες πολλες μαζεμενες χρονικα δεν προλαβαινεις , πρωτα πρεπει να τις βρεις να τις αξιολογησεις και μετα ουτε με  γνωστους δεν τα καταφερνεις  αυτο γινεται μονο απο τις γκομενες γιατι οπου πανε ολο και καμια 5- αρια θα τους την πεσει οποτε ....
Ναι σωστο αυτο που λες  καλα κανεις και πας .

Αλλα εγω θεωρω οτι η πληρωμενη γκομενα δεν ειναι καν γκομενα!!!!!!!!!!!!!ειναι σαν να μην εχω παει ποτε ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και αμα σου κατσει γιατι μεχρι να κατσει  μπορει να εχεις γερασει .
Μετα πρεπει να την πεφτεις σε καμια 50 αρια την ημερα να για εχεις πολλη καλες  προοπτικες  οτι θα σου κατσει καποια .
Το δυσκολο τις υποθεσεις ειναι το να την πεσεις σε τοσες πολλες μαζεμενες χρονικα δεν προλαβαινεις , πρωτα πρεπει να τις βρεις να τις αξιολογησεις και μετα ουτε με  γνωστους δεν τα καταφερνεις  αυτο γινεται μονο απο τις γκομενες γιατι οπου πανε ολο και καμια 5- αρια θα τους την πεσει οποτε ....
Ναι σωστο αυτο που λες  καλα κανεις και πας .

Αλλα εγω θεωρω οτι η πληρωμενη γκομενα δεν ειναι καν γκομενα!!!!!!!!!!!!!ειναι σαν να μην εχω παει ποτε ......

τυπε μονο 50? και λιγες λες....
θελει καμια 100αρια δικιε μου....
ειναι πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες δεν καθοντε ευκολα!

Επισκέπτης
Μα δεν τις αναφέρω ποτέ σαν γκόμενές μου, αλλά τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν τελικά. Κάποιες απ' αυτές μάλιστα πολύ παραπάνω και από γκόμενα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τυπε μονο 50? και λιγες λες....
θελει καμια 100αρια δικιε μου....
ειναι πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες δεν καθοντε ευκολα!
ναι οκ  με εχεις παντος  καταλαβες τι εννοω

ΔΙΌΡΘΩΣΗ η ελλεηνιδες δεν ειναι πουτανες ειναι κρυφοπουτανες  στο εξωτερικο που δεν ειναι ελλαδα γαμιουται και φανερα εδω  μαζευονται αρα κρυφοπουτανες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μα δεν τις αναφέρω ποτέ σαν γκόμενές μου, αλλά τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν τελικά. Κάποιες απ' αυτές μάλιστα πολύ παραπάνω και από γκόμενα.

Τις ιδιες υπηρεσιες με την διαφορα
οτι η μια εχει ξεχασει το ρολοι σπιτι της  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ναι οκ  με εχεις παντος  καταλαβες τι εννοω

ΔΙΌΡΘΩΣΗ η ελλεηνιδες δεν ειναι πουτανες ειναι κρυφοπουτανες  στο εξωτερικο που δεν ειναι ελλαδα γαμιουται και φανερα εδω  μαζευονται αρα κρυφοπουτανες

ε μα πες τα σε μενα που σε
καταλαβαινω!!!! Πουτανες τελειως ρε
γαμησετα... η μαστιγα των αιωνων που λεει και
ο δημητρακης  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κι ο χρόνος που σου τρώει μέχρι να φτάσεις εκεί δεν μετράει ρε τύπε;

αυτο παιζει μονο στις γκομενες ή
και στις δουλειες? για να ξερω δηλαδη
ποσο αντικειμενικοι θα γινουμε παλι  :grin:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

αλλα το θεμα ειναι οτι  σαν γκομενες τοτε  εχουμε σν αντρες αποτυχη αμα σκεφτεις οτι πρεπει  παντα να πληρωσουμε για να πηδηξουμε ??ενω οι γκομενες πληρωνονται παντα για να μας κατσουν ??

Αραγε πως ξεκινησε αυτο ??? δηαλδη  πιος μαλακας εκανε την πρωτη μαλακια και πληρωσε για να γαμησει και μετα το πηραν χαμπαρι οι γκομενες  και ανοιξαν τα μαγαζια ????

ποια ηταν η πρωτη πουτανα στην ανθρωπινη ιστορια γιατι να ισχυει ακομα αυτο ισοτητα δεν εχουμε ??

Δεν θα ηταν πιο ωραια να μας πληρωνουν αυτες αντι εμεις!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αμα υπαρχει καποιος ο οποιος στελνει 10 βιογραφικα
στις επιχειρησεις και τον παιρνουν στα 5... ή βρισκει