Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Την δικη μου παρεα την θελεις τύπε?
Ναι οταν δεν αρχιζεις τα αλεξιστικα
Την δικη μου παρεα την θελεις τύπε?
χρονια δυσαρεστημενους ?πως σου ηρθε αυτο ?Και να εμαθα σιγα μην ερθω να τα ξανασυζητησω μαζι σου
ρε φιλε... να μπριζωσεις να μου μοιραζεις καρκινους παλι
τους χρονια δυσαρεστημένους παντα τους αποφευγω! Δεν ειστε και η καλυτερη παρεα
Άσε τύπε και είμαστε επιρρεπείς στο μουνί... μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε...Αμα κανετε κεφι ανεβαζω και φοτο με λεπτομερειες ωστε να κανετε κονε
Μα για να καταφέρω να γαμήσω τόσες φορές με καμάκι, θα πρέπει να κάνω από το πρωί ως το βράδυ και τις αργίες μέσα σαν το Γαρδέλη ρε τύπε.
χρονια δυσαρεστημενους ?πως σου ηρθε αυτο ?
εισαι εντελως μα εντελως βλακ ;) ;)
Περιττό να ρωτήσω πουτρεις χηνες...
Το παν φίλε είναι να φχαριστιέσαι τα φράγκα σου, τον μόχθο σου δηλαδή.τυπε και δουλεια να πιασω....ειναι πολλα τα 2500 ευρω το χρονο
προτιμω μαλακια ωστε να πεσω τουλαχιστον στα μισα!
και αμα σου κατσει γιατι μεχρι να κατσει μπορει να εχεις γερασει .Μα για να καταφέρω να γαμήσω τόσες φορές με καμάκι, θα πρέπει να κάνω από το πρωί ως το βράδυ και τις αργίες μέσα σαν το Γαρδέλη ρε τύπε.
και απο σκατα ξερεις καλα εσυ εισαι σαν κωλοχαρτο εεεκόλλησε σαν ξερο σκατο τυπε ε?
και αμα σου κατσει γιατι μεχρι να κατσει μπορει να εχεις γερασει .
Μετα πρεπει να την πεφτεις σε καμια 50 αρια την ημερα να για εχεις πολλη καλες προοπτικες οτι θα σου κατσει καποια .
Το δυσκολο τις υποθεσεις ειναι το να την πεσεις σε τοσες πολλες μαζεμενες χρονικα δεν προλαβαινεις , πρωτα πρεπει να τις βρεις να τις αξιολογησεις και μετα ουτε με γνωστους δεν τα καταφερνεις αυτο γινεται μονο απο τις γκομενες γιατι οπου πανε ολο και καμια 5- αρια θα τους την πεσει οποτε ....
Ναι σωστο αυτο που λες καλα κανεις και πας .
Αλλα εγω θεωρω οτι η πληρωμενη γκομενα δεν ειναι καν γκομενα!!!!!!!!!!!!!ειναι σαν να μην εχω παει ποτε ......
Μα δεν τις αναφέρω ποτέ σαν γκόμενές μου, αλλά τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν τελικά. Κάποιες απ' αυτές μάλιστα πολύ παραπάνω και από γκόμενα.Αλλα εγω θεωρω οτι η πληρωμενη γκομενα δεν ειναι καν γκομενα!!!!!!!!!!!!!ειναι σαν να μην εχω παει ποτε ......
ναι οκ με εχεις παντος καταλαβες τι εννοωτυπε μονο 50? και λιγες λες....
θελει καμια 100αρια δικιε μου....
ειναι πολυ πουτανες οι ελλεηνιδες δεν καθοντε ευκολα!
Μα δεν τις αναφέρω ποτέ σαν γκόμενές μου, αλλά τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν τελικά. Κάποιες απ' αυτές μάλιστα πολύ παραπάνω και από γκόμενα.
ναι οκ με εχεις παντος καταλαβες τι εννοω
ΔΙΌΡΘΩΣΗ η ελλεηνιδες δεν ειναι πουτανες ειναι κρυφοπουτανες στο εξωτερικο που δεν ειναι ελλαδα γαμιουται και φανερα εδω μαζευονται αρα κρυφοπουτανες
Κι ο χρόνος που σου τρώει μέχρι να φτάσεις εκεί δεν μετράει ρε τύπε;Τις ιδιες υπηρεσιες με την διαφορα
οτι η μια εχει ξεχασει το ρολοι σπιτι της ;)
Κι ο χρόνος που σου τρώει μέχρι να φτάσεις εκεί δεν μετράει ρε τύπε;
Μα δεν τις αναφέρω ποτέ σαν γκόμενές μου, αλλά τις ίδιες υπηρεσίες προσφέρουν τελικά. Κάποιες απ' αυτές μάλιστα πολύ παραπάνω και από γκόμενα.
Δεν καταλαβαίνω πως συνδέεις τώρα το μεν με το δεαυτο παιζει μονο στις γκομενες ή
και στις δουλειες? για να ξερω δηλαδη
ποσο αντικειμενικοι θα γινουμε παλι