Κορμι οπως στις φωτος, 24 δεν ειναι με τιποτα ειδικα στο προσωπο μου κανε για 37-40, μηδεν σοσιαλ καθως δεν μιλαει Αγγλικα καθολου. Στον αγωνα προσπαθει πολυ και καυλωνει αν και αποφευγει δαχτυλα, η φαση κινειται μονο GFE. Πιπα χωρις χερια καλη στο να στον σηκωσει αλλα χωρις ρυθμο ετσι ωστε να τελειωσεις. Πολυ μετριο ραντεβου για μενα μονο και μονο επειδη μου αρνηθηκε υπηρεσιες που αναγραφονται στο σαιτ του γραφειου οπως cim & cif . Χαρακτηριστικα ενω προσπαθησα να της το εξηγησω στην νοηματικη οτι η υπηρεσια μ εναδιαφερει και γι αυτο την επελεξα, τζιφος. Αρχικα δεχθηκε και ενω ημουν ετοιμος να χυσω με τελειωσε με μαλακια και τα εφαγα ολα εγω στην μαπα. Ε Αυτο ηταν αρκετο για να χαρακτηριστει η συναντηση πολυ μετρια...αν ειναι να δωσω 110 η 130 για να τα φαω εγω στα ματια....τραβαω μια πηχτη και λουζομαι ομορφα και ωραια...
Η κοπελα γενικα καθαρη κανενα προβλημα με αυτο, ειπαμε σωμα ο,τι βλεπεις με σιλικονατο βυζι 3.5 σκληρο στην αφη με μονιμα καυλωμενη ρωγα. Κωλαρακι καλο θα το ηθελα μεγαλυτερο. Αυτα.