hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.868
- Πόντοι
- 12.896
Ὡς πρός τὸ site τους εἶναι incognitoΕυχαριστώ ! Αν και αφού το ξέρουμε εδώ δεν το βλέπω και πολύ incognito
Ὡς πρός τὸ site τους εἶναι incognitoΕυχαριστώ ! Αν και αφού το ξέρουμε εδώ δεν το βλέπω και πολύ incognito
Ωραία έχουμε ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταίαΤέλος Ιουλίου σταματάω όχι Ιουνίου...
την έχω πάρει πριν κάμποσους μήνες την τελευταία φορά... αυτό που μπορώ να σου πω με βάση την δική μου εμπειρία... αξίζει. δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο Δευτέρα και να την κλείσεις μέσα στην εβδομάδα.καλησπέρα μια ερώτηση , την ναταλυ την ξανθιά που φαίνεται στο site του γραφείου την εχει πάρει κανεις πρόσφατα . οσες φορες την εχω ζητήσει η θα εχει περίοδο η δεν θα δουλευει για άγνωστο λογο . τελικα ποιες ειναι διαθεσιμες και ποιες οχι για να ξερουμε τι να ζηταμε
φιλε μου την εχω παρει απειρες φορες και εχω περάσει τελεια , το θεμα ειναι οτι και με άλλες κάπελές που εχουν στο γραφείο . δεν ξερεις αν δουλεύουν η ειναι εδω , παίρνεις τηλέφωνο εχουν στο site κοπελες και οταν τις ζητας η δεν δουλευουν η εχουν παει στη χωρα τους η εχουν περιοδο , και στην σελιδα του γραφειου ειναι διαθέσιμες , απλα να ενημερονουν την σελιδα τους . αυτο ηθελα να πω .την έχω πάρει πριν κάμποσους μήνες την τελευταία φορά... αυτό που μπορώ να σου πω με βάση την δική μου εμπειρία... αξίζει. δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο Δευτέρα και να την κλείσεις μέσα στην εβδομάδα.
Kαταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... είναι γνωστό πρόβλημα το συγκεκριμένοu γραφείοu. Kαλές κοπέλες καλές τιμές όμως h διαχείριση της ιστοσελίδας θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.φιλε μου την εχω παρει απειρες φορες και εχω περάσει τελεια , το θεμα ειναι οτι και με άλλες κάπελές που εχουν στο γραφείο . δεν ξερεις αν δουλεύουν η ειναι εδω , παίρνεις τηλέφωνο εχουν στο site κοπελες και οταν τις ζητας η δεν δουλευουν η εχουν παει στη χωρα τους η εχουν περιοδο , και στην σελιδα του γραφειου ειναι διαθέσιμες , απλα να ενημερονουν την σελιδα τους . αυτο ηθελα να πω .
Βασικά κάτι πολύ σημαντικόKαταλαβαίνω τι θέλεις να πεις... είναι γνωστό πρόβλημα το συγκεκριμένοu γραφείοu. Kαλές κοπέλες καλές τιμές όμως h διαχείριση της ιστοσελίδας θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη.
Για πείτε. Αν και δε νομίζω.Η Ξένια δουλεύει ακόμα;
Πριν λίγες μέρες δεν αναφέρθηκε που πήρα τηλέφωνο.Για πείτε. Αν και δε νομίζω.
Κοροϊδία να δείχνουν τις ανενεργές.Πριν λίγες μέρες δεν αναφέρθηκε που πήρα τηλέφωνο.
Μάλλον όχι
Κανονικά απαντάνε.Παιδιά το τηλ σας το σηκώνουν; Δεν απαντάνε στ μηνύματα ούτε στα τηλς
Αλεξία δε νομίζω να βρεις ευκολα αν δουλεύει...Ναταλυ με τις βυζάρες κ Αλεξία ξέρουμε αν δουλεύουν?
Ναταλυ με τις βυζάρες κ Αλεξία ξέρουμε αν δουλεύουν?
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από τις τρεις (!!!) καλοκαιρινές μούφα κριτικές σε διπλανό site για το duo Αλεξία-Νάταλι..
Ένα duo που αν θυμάμαι καλά ίσως ήταν διαθέσιμο μέχρι κάποια στιγμή αρχές 2022..
Μιλάμε έχουμε γεμίσει καμμένους που γράφουν τι βλέπουν στα όνειρα τους..
Δεν είναι ένα σάιτ δίπλα αλλά αρκετά,σε ποιο αναφέρεσαιΔεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από τις τρεις (!!!) καλοκαιρινές μούφα κριτικές σε διπλανό site για το duo Αλεξία-Νάταλι..
Ένα duo που αν θυμάμαι καλά ίσως ήταν διαθέσιμο μέχρι κάποια στιγμή αρχές 2022..
Μιλάμε έχουμε γεμίσει καμμένους που γράφουν τι βλέπουν στα όνειρα τους..