δεν νομιζω.... περα του οτι δεν μοιαζουν, και στην ηλικια εχουν μεγαλη διαφοραη INΝΑ ειναι αυτη που δουλευε yourangels?
απ οτι γραφουν...
προσπαθησα να την παρω αλλα ηταν κρυωμενη πριν καποιες μερες ....
δεν νομιζω.... περα του οτι δεν μοιαζουν, και στην ηλικια εχουν μεγαλη διαφοραη INΝΑ ειναι αυτη που δουλευε yourangels?
σιγα μη μοιαζουνδεν νομιζω.... περα του οτι δεν μοιαζουν, και στην ηλικια εχουν μεγαλη διαφορα
απ οτι γραφουν...
προσπαθησα να την παρω αλλα ηταν κρυωμενη πριν καποιες μερες ....
δεν την λες αφρατουλα 48 κιλα , αλλα η αλλη νομιζω ηταν και ψιλη σχετικα γι αυτο ισως σου φαινεται ετσι...σιγα μη μοιαζουν
η ιννα εχει καλλιγραμμο κορμι, αυτή εδώ είναι πιο αφρατουλα
αμα εισαι 155, με 48 κιλα για γυναικα δεν εισαι και τσιλφιδαδεν την λες αφρατουλα 48 κιλα , αλλα η αλλη νομιζω ηταν και ψιλη σχετικα γι αυτο ισως σου φαινεται ετσι...
1.60 λεει , αλλα ουτε και αφρατουλα θα την πω 48 κιλα αν ειναι και τοσο .....αμα εισαι 155, με 48 κιλα για γυναικα δεν εισαι και τσιλφιδα
Γραφω εδω επειδη δεν μπορεσα να βρω την εν λογω κυρια σε καποιο προφιλ.
Συνταντηση πριν απο 4 μερες (Πεμπτη) με την Μυρτω.
Σταθερο κοστος = 120 Μεταβλητο κοστος = 60 (ζητηθηκαν απο το γραφειο εξτρα 60 επειδη ζητησα να τη φερουν σπιτι μου. Μου φανηκαν υπερβολικα πολλα αλλα μολις ειχα παρει ενα μπονους και ειχα λεφτα για ξοδεμα).
και γω δηλωνω ότι είμαι 1951.60 λεει , αλλα ουτε και αφρατουλα θα την πω 48 κιλα αν ειναι και τοσο .....
γιατι και η ξενια εγραφε καπου εκει και ειναι κοντα στα 40-42
και απο τις φωτο δεν φαινεται για τοσο...
η INΝΑ ειναι αυτη που δουλευε yourangels?
Τι εννοείς συναγωνιστή?
Ζητησα ραντεβου, μου ειπαν να κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο και να τους ενημερωσω για το ξενοδοχειο και το νουμερο. Απαντησα οτι θα ηθελα η κυρια να ερθει σπιτι μου (σπιτι φιλου κεντρο Αθηνας) και μου ζητησαν επιπλεον 60 ευρω.
στο site δεν αναγραφεται κατι για extra χρεωση σε outcall για την κοπελα.κακως στα ζητησαν,αν ισχυει,κακως τα εδωσες..Δηλαδή σου ζήτησαν 120+60 για το outcall?
Δηλαδή σου ζήτησαν 120+60 για το outcall?
Καλησπέρα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για αυτά που γράφεις.Ζητησα ραντεβου, μου ειπαν να κλεισω δωματιο σε ξενοδοχειο και να τους ενημερωσω για το ξενοδοχειο και το νουμερο. Απαντησα οτι θα ηθελα η κυρια να ερθει σπιτι μου (σπιτι φιλου κεντρο Αθηνας) και μου ζητησαν επιπλεον 60 ευρω.
Νομιζω πως κανενα πρακτορειο δεν χρεωνει εξτρα χρηματα για μεταφορα της κοπελας σε σπιτι πελατη σωστα?Καλησπέρα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για αυτά που γράφεις.
1) Λες ότι πήρες (Συνταντηση πριν απο 4 μερες (Πεμπτη) με την Μυρτω.) και έγραψες κριτική σε άλλο πρακτορείο.
2) Λες ότι σου ζητήθηκαν από το πρακτορείο για μεταφορά στο σπίτι σου +60€.
Αυτό που λες δεν ισχύει για καμία κοπέλα και για κανένα λόγο.
Θα θέλαμε να μας στείλεις με πμ το τηλέφωνο που επικοινώνησες για να διαπιστώσουμε αν έχεις πάρει όντως σε εμάς η έχεις μπερδευτεί με κάποιο άλλο πρακτορείο.
Απο σεβασμο στον πελατη παντα , νομιζω οτι ο πληθυντικος δεν θα εβλαπτε . Ανεξαρτητα του επιπεδου μορφωσηςΚαλησπέρα θα θέλαμε να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για αυτά που γράφεις.
1) Λες ότι πήρες (Συνταντηση πριν απο 4 μερες (Πεμπτη) με την Μυρτω.) και έγραψες κριτική σε άλλο πρακτορείο.
2) Λες ότι σου ζητήθηκαν από το πρακτορείο για μεταφορά στο σπίτι σου +60€.
Αυτό που λες δεν ισχύει για καμία κοπέλα και για κανένα λόγο.
Θα θέλαμε να μας στείλεις με πμ το τηλέφωνο που επικοινώνησες για να διαπιστώσουμε αν έχεις πάρει όντως σε εμάς η έχεις μπερδευτεί με κάποιο άλλο πρακτορείο.