old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Έχει κανείς συναγωνιστής περισσότερες πληροφορίες?
καμμια δε τα κανει ετσι αυτα. και ειδικα σε αυτο το κωλογραφειο,αλλα γραφουν στο σαιτ,αλλα παιρνεις. εγω μια φορα ψωνισα απο δω και την εστειλα μετα απο 5 λεπτα. ηθελε και εικοσαρικακι κιολας. πηρε τα παπαρια μου.
Φίλε είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν φιλης η γκομενα με όνομα Μαρία. .. από επίδοση στο μπουρδελο ήταν πολύ δυνατό το μωρό και σωματαρα! Ότι βλέπεις φωτογραφίες.
Ποια σε στεναχωρησε?
Έχω προσπαθήσει να την κλείσω 2 φορές μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ήταν και τις 2 fully booked.καμια πληροφορια για νικολε?
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η Άννα απο Σερβία που επεζε στα studio κασανδρας στο γαζί το τούμπανοΈχω προσπαθήσει να την κλείσω 2 φορές μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ήταν και τις 2 fully booked.
Συναγωνιστές γράψτε και καμια πληροφορία - κριτική , δεν είναι κακό.
ποια αννσ σερβα λες που επαιζε πριν χρονια ??Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η Άννα απο Σερβία που επεζε στα studio κασανδρας στο γαζί το τούμπανο
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η Άννα απο Σερβία που επεζε στα studio κασανδρας στο γαζί το τούμπανο
μιλατε για την αννα τη σερβα που επαιζε στα κασανδρας προ τριων ετων περιπου?ναι το καρατουμπανο ειναι με τις vfm υπηρεσιες
Καλημέρα μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτή μου φαίνεται ότι είναι. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά όποιος την έχει πάρει πρόσφατα ας μας πει! !!!μιλατε για την αννα τη σερβα που επαιζε στα κασανδρας προ τριων ετων περιπου?
Τελικά μάθαμε αν είναι η Anna???Αν ίσχυει αυτό και....οι υπηρεσίες είναι όπως πριν.θα μαζέψει αρκετό χαρτί!!!!