z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Μην σου πω με προσφορά ανελαστική και να φτιάξουμε μοντέλο με derivatie!
Ο kaynes θα μας θαύμαζε!!!!
Μην σου πω με προσφορά ανελαστική και να φτιάξουμε μοντέλο με derivatie!
Ο kaynes θα μας θαύμαζε!!!!
Chrisa AGN
[/quote
Καλησπερα.
Μεταγραφη απο YourAngels...
Λες να άλλαξε?
Αρχίζω να το βλέπω κι εγω αυτό που λες.υπαρχει κριτικη απο το το προηγουμενο γραφειο που δουλευε απο πελτη για τι ρολο βαραει το χαλασατε το εργακι πολυ παλια φερνατε ρωσιδακια μοντελακια απιστευτα και κανανε και καλο κρεβατι τωρα οι ποιοτητα εχει πεσει κατα πολυ Martha chrisa olla αναφερω μερικες πολυ ομορφες που κανανε και καλο κρεβατι
Βλέποντας τις photos κάτι μου λέει. Πρέπει να κυκλοφορούσε και σε άλλες παραλίες...Καλημέρα για την Κωνσταντίνα που είναι και Ελληνόπουλο γνωρίζουμε κάτι ;
..μασαζ?....Βλέποντας τις photos κάτι μου λέει. Πρέπει να κυκλοφορούσε και σε άλλες παραλίες...
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να βοηθήσει?
..μασαζ?....
ναι.Καλημέρα για την Κωνσταντίνα που είναι και Ελληνόπουλο γνωρίζουμε κάτι ;
Μ αρεσει το '' όλα μεσα''. Δηλαδη και το ντους, η καλησπέρα , το τσιγαρο ( αν καπνιζει ) κλπ. Μ ατι λετε κυρια μου. Κακο μαρκετιγκ κανετε. Αυτό ελειπε ένα σοβαρο γραφειο σαν το δικο σας να ειχε 120+20+20+20+20.Καλησπέρα κάνεις λάθος η Δήμητρα είναι 150€ όλα μέσα μόνο το πρωκτικό είναι έξτρα όπως πάντα σε όλες τις κοπέλες.
Constantina AGN Από σήμερα 09/11/15 Διαθέσιμη
Το τρώει το σουβλάκι της, ε;
Από ότι φαίνεται μαζί με όλα τα παρελκόμενα (πατάτες, τζατζίκι κλπ), όχι σκέτα...Το τρώει το σουβλάκι της, ε;
Δεν έχεις μονάδες στο κινητόΚαλησπέρα η Δήμητρα ποτέ επιστρέφει ?