old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.560
- Πόντοι
- 25.700
Αχ αυτή η πουτάνα η τσέπη....Κ γω
αλλα η τσεπη προς το παρον δεν ειναι οκ >
Αχ αυτή η πουτάνα η τσέπη....Κ γω
αλλα η τσεπη προς το παρον δεν ειναι οκ >
βαλτε κ το προσωπακι ρε παιδια!απο βραζιλια ειναι θα εχει κανα γνωστο εδω νομιζετε?
με πμ παικτη ,με πμ....Εχω μια υποψια βασει σωματοτυπου και συγκρισεων φωτο οτι το μωρο ειναι πρωην στουντιοκοριτσο το οποιο ηταν και απο Βραζιλια και το εχω "παρει" κιολαs με γενικα ουδετερεs εντυπωσειs ...αλλα δεν ξερω αν πρεπει να αναφερω το ονομα ετσι δημοσια ...μαλλον οχι οποτε !!!!
τσεκ πμμε πμ παικτη ,με πμ....
Ελα μου ντε, τι εγινε με την Celina?Η Celine σταμάτησε;
ναιΗ Celine σταμάτησε;
Έφυγε για την πατρίδα της μάλλον θα ξαναγυρίσει .Ξέρουμε κάτι περισσότερο, για πάντα δεν το κόβω.
Άλλαξε γραφείο, παίζει σόλο καριέρα, γύρισε σε strip, την έκλεισε πιρφόρος/χορηγός ( ), κάτι άλλο;
με αυτο το depend of size κατι πρεπει να γινει παιδια..αναταλλαγη με sms προχτες και μυ προτεινουν καρλα..μου λενε κανει πρωκτικο..μα λεω στο σαιτ λετε παιζει ρολο τ μεγεθος..μου λεει αντον εχεις μεγαλο οχι..ε ρε μας δουλευετε???δηλαδη να την κλεισω να παω να τ βαλω και να μου πει οχι..φταιω εγω να τη γυρισω πισω χωρις να πληρωσω????Κουλουρακι δεν παιζει ουτε με σφαιρες.
Ντομινικα,οχι.
Καρλα,depend of size,αρα οχι.
Αννα,οχι.
Θα πεινασετε ρεεεεεεεεεε.
depend on size = οχι πρωκτικό, τόσο απλά...με αυτο το depend of size κατι πρεπει να γινει παιδια..αναταλλαγη με sms προχτες και μυ προτεινουν καρλα..μου λενε κανει πρωκτικο..μα λεω στο σαιτ λετε παιζει ρολο τ μεγεθος..μου λεει αντον εχεις μεγαλο οχι..ε ρε μας δουλευετε???δηλαδη να την κλεισω να παω να τ βαλω και να μου πει οχι..φταιω εγω να τη γυρισω πισω χωρις να πληρωσω????
χαχαχαχα αυτο δεν παιζει...σοβαρα τωρα μαλακιες ειναι αυτα..το depend of size σημαινει οχι..η δημητρα ποτε γυρναει ξερουμε???και αν σου κατσει δεν θα το ευχαριστηθεις, θα σκεφτεσαι οτι την εχεις μικρη
και αν σου κατσει δεν θα το ευχαριστηθεις, θα σκεφτεσαι οτι την εχεις μικρη
με αυτο το depend of size κατι πρεπει να γινει παιδια..αναταλλαγη με sms προχτες και μυ προτεινουν καρλα..μου λενε κανει πρωκτικο..μα λεω στο σαιτ λετε παιζει ρολο τ μεγεθος..μου λεει αντον εχεις μεγαλο οχι..ε ρε μας δουλευετε???δηλαδη να την κλεισω να παω να τ βαλω και να μου πει οχι..φταιω εγω να τη γυρισω πισω χωρις να πληρωσω????
δεν εχεις αδικο αλλα 50 για κουλουρι ρε μεγαλε..ξεφευγουμε..εγω λεω να τ φαει τσαμπα και αδιαμαρτυρητα....ετσι πρπεπει..Είναι απλό δώστεις 50€ για κουλουράκι και θα δεις πως δεν θα πει όχι στο μέγεθος
Έφυγε για την πατρίδα της μάλλον θα ξαναγυρίσει .
και αν σου κατσει δεν θα το ευχαριστηθεις, θα σκεφτεσαι οτι την εχεις μικρη