xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
απο το ενα πρακτορειο στο αλλο παει αυτη !!!
Ενω εχει βυζαρες για πολυ γλυψιμο εχει ακουστει οτι ειναι πολυ παλτο - κομοδηνο - αγγουρι κλπ σχολια που με φρεναρουν......!!! Κριμα γιατι τετοιες βυζαρες πανε χαμενες......simona εχει δοκιμασει κανείς?
τουλαχιστον στεκονται στο υψος τους?γιατι της christine κρεμονταιΕνω εχει βυζαρες για πολυ γλυψιμο εχει ακουστει οτι ειναι πολυ παλτο - κομοδηνο - αγγουρι κλπ σχολια που με φρεναρουν......!!! Κριμα γιατι τετοιες βυζαρες πανε χαμενες......
της simona στεκονται στο υψος τους?Της christine κρεμονται...... Της Δημητρας ειναι σαν αλιθωρη μαριδα....... Αλλα τα 100 ευρωπουλα τα θελουν.... ωρε που παμε....
Ναι!!! Η ακηθεια να λεγεται!!!! Ομως στα του αγωνα λεγεται οτι ειναι φολα!!!!της simona στεκονται στο υψος τους?
Dimitra AGNΤης christine κρεμονται...... Της Δημητρας ειναι σαν αλιθωρη μαριδα....... Αλλα τα 100 ευρωπουλα τα θελουν.... ωρε που παμε....
Christina AGNΤης christine κρεμονται...... Της Δημητρας ειναι σαν αλιθωρη μαριδα....... Αλλα τα 100 ευρωπουλα τα θελουν.... ωρε που παμε....
Την Βικυ δεν την εχω παρει αλλα κρινοντας απο την Δημητρα που (για μενα) ειναι η θεα του pse πρεπει να ειναι δυναμιτης το διδυμο
Τζαμπα πραμα. Με αυτά τα λεφτα πας σ/κ Σοφια ή Βουδαπεστη και εχεις δυο μωρα 36 ωρες στο κρεβατι σου. All includedΤην Βικυ δεν την εχω παρει αλλα κρινοντας απο την Δημητρα που (για μενα) ειναι η θεα του pse πρεπει να ειναι δυναμιτης το διδυμο
Το μονο κακο ειναι η τιμη. Οποιος το ριξει εξω (2 ωρες) πρεπει σκασει 520 ευρα
Τζαμπα πραμα. Με αυτά τα λεφτα πας σ/κ Σοφια ή Βουδαπεστη και εχεις δυο μωρα 36 ωρες στο κρεβατι σου. All included
στο επομενο ταξιδι μου θα σε συμβουλευτω....Τζαμπα πραμα. Με αυτά τα λεφτα πας σ/κ Σοφια ή Βουδαπεστη και εχεις δυο μωρα 36 ωρες στο κρεβατι σου. All included