novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Μπαζολα.. .αδεια κυκλοφοριας πρεπει να εχει για να βγει στην πολη με τετοια μουρηΞανά κοντά μας η Olla από Ρωσία.
Μπαζολα.. .αδεια κυκλοφοριας πρεπει να εχει για να βγει στην πολη με τετοια μουρηΞανά κοντά μας η Olla από Ρωσία.
Εχεις παρει?Μπαζολα.. .αδεια κυκλοφοριας πρεπει να εχει για να βγει στην πολη με τετοια μουρη
Μπαζολα.. .αδεια κυκλοφοριας πρεπει να εχει για να βγει στην πολη με τετοια μουρη
Οχι γιατι θα επρεπε;;;;;;;Εχεις παρει?
Επειδη εκφραζεις γνωμη χωρις να εχεις προσωπικη αποψη..Οχι γιατι θα επρεπε;;;;;;;
Τώρα διαπραγματευόμαστε την Angelina Jolie στα 50€ αποκλειστικά για σένα.Μπαζολα.. .αδεια κυκλοφοριας πρεπει να εχει για να βγει στην πολη με τετοια μουρη
Το promosion του μαγαζιου εχεις αναλαβει τυπε;;;;;;;;Σιγά ρε τύπε. Μια χαρά φαίνεται στις φωτός.
Btw δουλευη η ola η θα δουλεψη σε λίγες μέρες ?Τώρα διαπραγματευόμαστε την Angelina Jolie στα 50€ αποκλειστικά για σένα.
Έκτος απροόπτου από αύριο.Btw δουλευη η ola η θα δουλεψη σε λίγες μέρες ?
Εκφραζεις αποψη χωρις να εχεις δοκιμασει.. Και βλεπω 0 κριτικες. Καταλαβα..Το promosion του μαγαζιου εχεις αναλαβει τυπε;;;;;;;;
το μπάζο? ούτε ο Μπράντ δεν την γαμάει αυτή... ασε που έβαλε σιλικόνες... κράτα την να γλυτώσουμε το 50ρικό... btw απο κει που φέρνετε την 'Ολα έχει και άλλα ωραία πιπίνια...Τώρα διαπραγματευόμαστε την Angelina Jolie στα 50€ αποκλειστικά για σένα.
Το promosion του μαγαζιου εχεις αναλαβει τυπε;;;;;;;;
Eχει εχει αλλα δεν ερχονται με 130 εχουν καλομαθει στα 250αρια !!!!το μπάζο? ούτε ο Μπράντ δεν την γαμάει αυτή... ασε που έβαλε σιλικόνες... κράτα την να γλυτώσουμε το 50ρικό... btw απο κει που φέρνετε την 'Ολα έχει και άλλα ωραία πιπίνια...
Ναι ρε και εγω καταλαβα, μαζευτηκανε ολοι του μαγαζιου να μου την πειτε. Ρωτας δηθεν ποτε θα ερθει η λεγαμενη και αυτη σε μια εβδομαδα ερχεται, ρε δεν αφηνετε τα σαπια λεω εγω.Εκφραζεις αποψη χωρις να εχεις δοκιμασει.. Και βλεπω 0 κριτικες. Καταλαβα..
Και ολως διολου τυχαια εσυ το ανακαλυψες αυτο το μαγαζι και του εκανες δικο του τοπικΚρίνω βάσει αυτού που βλέπω. Η συγκεκριμένη μια χαρά πρόσωπο έχει.
Εχεις πλακα τελικα.. χαχαχα!Ναι ρε και εγω καταλαβα, μαζευτηκανε ολοι του μαγαζιου να μου την πειτε. Ρωτας δηθεν ποτε θα ερθει η λεγαμενη και αυτη σε μια εβδομαδα ερχεται, ρε δεν αφηνετε τα σαπια λεω εγω.
ρε Περικλή... δεν πας να παίξεις αλλού?
εδώ είμαστε όλοι προμότορες...