Jxt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 480
- Πόντοι
- 281
Ήθελε να γράψει πως η Αλεξία γουστάρει, τον ενδελεχή έλεγχο του πρωκτικού - εντερικού σωλήνα, μαζί με την ενδελεχή χαλάρωση του σφιγκτήρα της.Γινε επιτέλους λίγο πιο ευαίσθητος
Αν σου αρέσουν τέτοιες γυναίκες, δλδ ΜΙΛΦαρες εκεί στα 40+/-, με γαμαουα όμως κορμοστασιά και πολύ καλό σέρβις, πήγαινε ΧΘΕΣ!πέρα από τις κριτικές έχει πάρει άλλος αυτή την Τάνια??
Βυζάρες, κωλάρες, χειλαρες, μουναρες, ποδαρες, γενικά όλα τα ΑΡΕΣ!Ρε μάγκες..τι είναι αυτό πάλι???!!!τι βυζάρες τι θεομουνο αυτή η Τάνια..ήδη έχει μπει στο στόχαστροTania
Ωράριο Δευτέρα 15:00 01:00 Τρίτη 15:00 01:00 Τετάρτη 15:00 01:00 Πέμπτη 15:00 01:00 Παρασκευή 15:00 01:00 Σάββατο 15:00 01:00 Κυριακή 15:00 01:00...www.athensgirls.net
Φυσικά, είναι η αδυναμία μ!τα μιλφ με τέτοια κορμια..Αν σου αρέσουν τέτοιες γυναίκες, δλδ ΜΙΛΦαρες εκεί στα 40+/-, με γαμαουα όμως κορμοστασιά και πολύ καλό σέρβις, πήγαινε ΧΘΕΣ!
Βαθιά πίπα κάνει deepthroat??Βυζάρες, κωλάρες, χειλαρες, μουναρες, ποδαρες, γενικά όλα τα ΑΡΕΣ!
Στα αρνητικά δύο μόνο: η ΜΗ παροχή πρωκτικού, όπως και CIM.
Σε όλα τα άλλα όμως, σούπερ ντουπερ.
Παίρνει πρωτοβουλίες δίνει βαθιά γλωσσοφυλλα??Βυζάρες, κωλάρες, χειλαρες, μουναρες, ποδαρες, γενικά όλα τα ΑΡΕΣ!
Στα αρνητικά δύο μόνο: η ΜΗ παροχή πρωκτικού, όπως και CIM.
Σε όλα τα άλλα όμως, σούπερ ντουπερ.
Με τα φιλιά μια χαρά είναι, ΔΕΝ έχει κάποιο θέμα.Παίρνει πρωτοβουλίες δίνει βαθιά γλωσσοφυλλα??
Να σαι καλα για τις πληροφορίες θα υπόλοιπα στον αγώνα σύντομα..Πιστεύω σε επαναληπτικό ραντεβού, το οποίο θα είναι και σίγουρα πάνω της μιας ώρας, θα αποδίδει τέρμα μες στην καύλα.
Θα το κάνω το επαναληπτικό, κι θα σας πω.
ΥΓ. Φυσικά και για ένα πρώτο ραντεβού, της μιας ώρας έστω, να προλάβεις αυτά τα δύο μπαλάκια, μια χαρά είναι, τα γράψαμε ήδη.
έχει τρομερό κορμί βυζαρες πραγματικά όταν είδα αυτά τα βυζιά πήρα τηλ επιτόπου στο γραφείο να δω ποτε δουλεύειΜε τα φιλιά μια χαρά είναι, ΔΕΝ έχει κάποιο θέμα.
Αν διαβάσεις και κριτικές, όλες το ίδιο λένε.
Πρωτοβουλίες, ναι εγώ μια χαρά την είδα, ορεξατη πολύ, καθαρά φάση ότι γαμιεμαι, όχι μόνο για τα λεφτά, αλλά και για την καύλα μου.
Η Ήρα σταμάτησε. Κατέβηκε και η σελίδα της. Κρίμα γιατί ήταν πολύ καλή και vfmΗ ήρα σταμάτησε ;
Καιρό τώρα μοιάζει να υπολειτουργεί...Έκλεισε αυτό το γραφείο ρε μάγκες ;
Στο site του γραφείου γράφει ότι υπάρχουν και αλλες επιλογές διαθέσιμων μοντέλων τα οποία για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να εμφανιστούν στο athensgirls.net. Γνωρίζει κανείς τίποτα για άλλες κοπέλες (εκτός από τη γνωστή Νάταλι);Πριν λίγο ήμουν με τη Σοφία.. τι γαμηση και τι τσιμπόκα συναγωνιστές.. τεσπά.. ρώτησα και εγώ για την κατάσταση του γραφείου ενημερώθηκα ότι οι περισσότερες από αυτές δεν δούλευαν η εξαφανίστηκαν.
Στο site του γραφείου γράφει ότι υπάρχουν και αλλες επιλογές διαθέσιμων μοντέλων τα οποία για ευνόητους λόγους δεν θέλουν να εμφανιστούν στο athensgirls.net. Γνωρίζει κανείς τίποτα για άλλες κοπέλες (εκτός από τη γνωστή Νάταλι);
Πάντα το έγραφε γενικά..Πού το είδες αυτό;
Μόνο τη Νάταλι ξέρω που δε θέλει να υπάρχει στο σάιτ.