Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Στην πράξη δεν είναι διαθέσιμη εδώ και καιρόΕίναι off? Αφού είναι στο site
Στην πράξη δεν είναι διαθέσιμη εδώ και καιρόΕίναι off? Αφού είναι στο site
Ειναι καιρο off ναι..Είναι off? Αφού είναι στο site
Όντως;;;Τι διαβάζω επιστρέφει η Ναταλι;; Αυτά ειναι ευχάριστα νέα. Στο site ακομα δεν εχει ανεβει κατι απο οτι ειδα. Περιμένουμε.
Ναι το έγραψε και η ίδια απο οτι είδα σε άλλο forum . Ξεκίνησε χτες και θα ναι για δυο μήνες οπως σωστά ειπαν τα παιδιά.Όντως;;;
Δεν την εχουν στο σαιτ ομως.Ναι το έγραψε και η ίδια απο οτι είδα σε άλλο forum . Ξεκίνησε χτες και θα ναι για δυο μήνες οπως σωστά ειπαν τα παιδιά.
Δε θ ανέβει στο site. Το έχει ζητήσει η ίδια γιατι 1) θεωρει πως δεν αξίζει για 2 μήνες (η όσο είναι active) 2) οι τιμές κ υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει 3) δε χρειάζεται αφού είναι κάθε μέρα φουλΔεν την εχουν στο σαιτ ομως.
ΑσχετοΥπάρχει μια Nataly πάντως ανεβασμένη στο site του γραφείου.
Οπότε την ζητάμε από το τηλέφωνο κατευθείαν...Αν την βρουμε βέβαια ελεύθερη...Δε θ ανέβει στο site. Το έχει ζητήσει η ίδια γιατι 1) θεωρει πως δεν αξίζει για 2 μήνες (η όσο είναι active) 2) οι τιμές κ υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει 3) δε χρειάζεται αφού είναι κάθε μέρα φουλ
Καταλαβα δυσκολα τα πραγματαΔε θ ανέβει στο site. Το έχει ζητήσει η ίδια γιατι 1) θεωρει πως δεν αξίζει για 2 μήνες (η όσο είναι active) 2) οι τιμές κ υπηρεσίες δεν έχουν αλλάξει 3) δε χρειάζεται αφού είναι κάθε μέρα φουλ
καλά φαντάζομαι παίζει και ρόλο η ώρα+μέρος, εγώ χώθηκα υπουλα ανάμεσα από δύο ραντεβού της ,σαν γριά που τρώει θέση στην ουρα του ΙΚΑ
σε άλλα νέα, δεν ξέρω αν το θυμάστε το απόλυτο ναυάγιο εκείνο τον Elganador πως σκατα τον έλεγαν με τις μουφα κριτικές που μας χαιρέτησε, συνεχίζει τα ψέμματα του βλέπω σε άλλα σαητ, λέγοντας πχ ότι γαμησε την προηγούμενη βδομάδα Αλεξια και μάλιστα ότι με το γραφείο όλα οκ. που το γραφείο δεν έχει ενημερωση της πριν το Πάσχα ξέρω γω.
Ρε τι βλακες κυκλοφορούν ελεύθεροι ρε
καλά φαντάζομαι παίζει και ρόλο η ώρα+μέρος, εγώ χώθηκα υπουλα ανάμεσα από δύο ραντεβού της ,σαν γριά που τρώει θέση στην ουρα του ΙΚΑ
σε άλλα νέα, δεν ξέρω αν το θυμάστε το απόλυτο ναυάγιο εκείνο τον Elganador πως σκατα τον έλεγαν με τις μουφα κριτικές που μας χαιρέτησε, συνεχίζει τα ψέμματα του βλέπω σε άλλα σαητ, λέγοντας πχ ότι γαμησε την προηγούμενη βδομάδα Αλεξια και μάλιστα ότι με το γραφείο όλα οκ. που το γραφείο δεν έχει ενημερωση της πριν το Πάσχα ξέρω γω.
Ρε τι βλακες κυκλοφορούν ελεύθεροι ρε