Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.471
- Πόντοι
- 4.496
Εχει,σταματησει φιλε δυστυχως.δε νομιζω να εργαζεται καπου.οποιος ξερει κατι παραπανω να μας πει.απτα καλυτερα κοριτσια...
Έχει μήνες τώρα που έχει σταματήσει από όσο θυμάμαιΕχει,σταματησει φιλε δυστυχως.δε νομιζω να εργαζεται καπου.οποιος ξερει κατι παραπανω να μας πει.απτα καλυτερα κοριτσια...
Χριστινομαρνινοδημητραδαφνηναταλιαεμείς περιμένουμε μήπως σκάσει καμία έκπληξη και γυρίσει κάποια από τα παλιά μεγάλα κ δυνατά ονόματα...
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις παλιόγερεΧριστινομαρνινοδημητραδαφνηναταλια
τοσο μεγαλο ή μεγαλυτερο;
Νάταλι 2 ναι έχει σταματήσειΜια ερώτησ¨η Natali 2 εχει σταματήσει? Εργάζεται καπου αλλού? Ευχαριστώ για οποια απάντηση και σε pm
Επιχείρηση στην Ελλάδα;Βασικά δεν ήταν το πρώτο μου ραντεβού με την Νάταλι.. Ούτε το δεύτερο, τρίτο, τέταρτο..
Δεν κατάλαβα από που βγαίνουν τα συμπεράσματα ότι δεν ξέρω το όνομα της, δεν μου απαντάει κτλ.
Επιχείρηση έχει ναι, αυτό είναι άσχετο βέβαια. Και ναι, έχει υπαλλήλους.
Απλά δεν περίμενα να σταματήσει πριν τα Χριστούγεννα , that's all!
Και πάλι παραμένει στις τοπ, αν όχι το νούμερο 1!
την ίδια απορία έχω κι εγώ.....έχει 3 κριτικές στους δίπλα....ψήνομαι μόνο και μόνο λόγω τιμής....αλλά από την άλλη 120 δεν το λες και φτηνά για τα κυβικά της....Την έχει δοκιμάσει κανείς ωστε να έχει άποψη;
Ποιοι είναι οι δίπλα;την ίδια απορία έχω κι εγώ.....έχει 3 κριτικές στους δίπλα....ψήνομαι μόνο και μόνο λόγω τιμής....αλλά από την άλλη 120 δεν το λες και φτηνά για τα κυβικά της....
Δεν με πολύ ψήνει...Από φωτό τουλάχιστονΤην έχει δοκιμάσει κανείς ωστε να έχει άποψη;
ιερόδουλεςΠοιοι είναι οι δίπλα;
Μάλλον νέες ήρθαν στη θέση τους αλλά ελπίσουμε στην επιστροφή τουςΜαρίνα - Βίκυ - Bianca - Ναταλυ2 - τι γίνεται με το ρόστερ και τα παλιά δυνατά ονόματα ?
Παίζει καμιά επιστροφή ?
Είχα ρωτήσει πρόσφατα και για Αλεξία αλλά μου είπαν ότι έχει σταματήσει προσωρινά.Μαρίνα - Βίκυ - Bianca - Ναταλυ2 - τι γίνεται με το ρόστερ και τα παλιά δυνατά ονόματα ?
Παίζει καμιά επιστροφή ?