Μετά από τόσα χρόνια που είμαι πελάτης στο AGN είπα να κάνω ένα μικρό post με τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει μέχρι τώρα από τα κορίτσια του. Το γραφείο το θεωρώ άψογο μέχρι τώρα, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στις συναλλαγές μου μαζί τους και πάντα με εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο.
Επίσης θέλω να πω πώς έχουν την καλύτερη τιμολογιακή πολιτική αφού δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και το CIM / CIF στις περισσότερες περιπτώσεις περιλαμβάνεται στην τιμή. Επίσης τα πιο πολλά κορίτσια μιλάνε ελληνικά και δεν είναι περαστικές. Οι περισσότερες έχουν χρόνια στην Ελλάδα και στο γραφείο με αποτέλεσμα να μιλάνε καλά τη γλώσσα μας πράγμα που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Και φυσικά έχουν την Δήμητρα και την Αλεξία στο ρόστερ, οπότε τι άλλο να πούμε ??? Οι περισσότερες έχουν πολλές κριτικές οπότε δεν έχει νόημα να πω και πολλά πράγματα, απλά τις «κατηγοριοποιώ» χωρίς παρεξήγηση ώστε κάποιος να μπορεί να ανατρέξει με ευκολία στο μέλλον και να ξέρει πάνω κάτω τι θα συναντήσει. Νομίζω το Post θα το βρουν περισσότερο χρήσιμο οι νεότεροι χρήστες.
Φυσικά δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, αλλά είπαμε πάντα έτσι γίνεται. Τα γούστα μας διαφέρουν και κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι όχι …
Στην πρώτη κατηγορία λοιπόν βάζω Δήμητρα, Αλεξία και Βίκυ (Ρουμάνα) που είναι και τα βαριά χαρτιά του γραφείου. Βέβαια οι τιμές είναι τσιμπημένες αλλά το ρίσκο μαζί τους είναι μηδενικό πιστεύω. Καλύπτουν όλα τα γούστα και οι υπηρεσίες τους είναι υψηλού επιπέδου. Τις έχω δοκιμάσει όλες αρκετές φορές χωρίς να έχω το παραμικρό παράπονο και απλά μάλλον θα διάλεγα Δήμητρα με μικρή διαφορά από Αλεξία !! Απλά και μόνο επειδή μου βγάζει περισσότερο GFE … Επενδύστε άφοβα !!
Μετά θα έβαζα τα δύο VFM του γραφείου το γλυκό τραγανιστό πεντάγλυκο μπακλαβαδάκι που λέγεται Μαρίνα και το κορμί την Bianca. Πιστεύω είναι η χρυσή τομή σε υπηρεσίες και τιμές. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Άξιες!!
Ύστερα θα έβαζα αυτό το γλυκούλι κοριτσάκι από την Ισπανία ( Βίκυ ) και την Σάρα. Πιο πολύ GFE και οι δύο αν και η Σάρα μπορεί και σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Για την ώρα δεν είναι στο ρόστερ, αλλά νομίζω ότι θα επιστρέψουν. Ειδικά η Σάρα από Νοέμβριο και μετά πιστεύω θα είναι εδώ όπως κάνει κάθε χρόνο.
Η Paola τώρα είναι ένα γλυκό πιπίνι που είναι καινούρια στη δουλειά αλλά πολύ κοντά στα γούστα μου και έχει αρκετές κριτικές. Περνάει εξετάσεις με άριστα! Χα χα!
Η Nadia νομίζω είναι η πιο επαγγελματίας από όλες. Δεν θα έλεγα ψυχρή, αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια είναι λίγο πιο πίσω για τα γούστα μου. Φυσικά στη δουλειά της είναι άψογη, αλλά είπαμε γούστα είναι αυτά.
Η Xenia είναι για πολύ ιδιαίτερα γούστα skinny μέχρι σημείου ανορεξίας, οπότε νομίζω απευθύνεται σε συγκεκριμένοι κοινό.
Απλά για την ιστορία αναφέρω και την αγαπημένη μου από το γραφείο που έχει σταματήσει οριστικά το επάγγελμα και κάποτε την έπαιρνα τρίωρα και τετράωρα και πάντα με τρέλαινε με την καύλα της και τον ερωτισμό της. Απλά θέλω να της ευχηθώ όπου κι αν είναι να περνάει καλά το Μελισσάκι μου !!
Και φυσικά η Monica που έχει σταματήσει αλλά ποιος ξέρει ; Ίσως την ξαναδούμε στο μέλλον. Απίστευτα καπούλια, καυλιάρα, θηρίο ανήμερο στο κρεβάτι και το στόμα της πάει ροδάνι. Πολύ την πεθύμησα! Χα χα !!